- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
evet az kaldı ama sona yaklaştıkça sanki daha da zorlaşıyor. yani artık seneye bitecek diyebiliyorum ya sanki geçmiyor zaman. şu anda kartımızda çok taksidimiz var. 2,5-3 yıldır kartlara 3000 tl nin altında borç ödemedik.neyse ki bitmiş bir seneniz kalmış ama o sene içinde de sıkışıcaksınız heralde
herkesin br derdi var herkes zor durumda bazen çok güzel geçinenlere hayret ediyorum nasıl yapıyorlar
annemler babamlar nasıl yapmış bir yerde tosnarız diye ben çok korkuyorum
hoş gelirsin canımBende bir kumbaraya yapayım kendime yoksa para biriktirmek zor gerçekten.
Artık ocak ayı ile size katılırım ama takipteyim :)
hoş gelirsin canım
maşallah canımgünaydın kızlarkumbarama eşimden 6,250 gitti bu sabah..200ü geçtik sanırım biz bu ay
ooo harcamamak en iyi birikim canımBu ay benim kumbara da pek iui değil. Geçen ay yemekhanenin yemekleri pek iyi değildi. Hep dışarıda yiyordum. Nakit para harcıyordum. Artan da doğru kumbaraya. Bu ay yemekler güzel. 4 tl yemek. Çorba ana yemek pilav ve meyve salata yoğurt gibi 4. Bi yemek. Üstelik salata bardan da istediğimizi alıyoruz. Ama yemekhane kartla işlem taptığından bu hafta nakit tek Kuruş harcamadım.
inş çıkar canım yaa sanada kocaman bir maşallahmaşallah canım
bana da harçlığımdan kenarı dokunmadan attığım 100 TL dışında, kumbaradan bir küçük altın çıkacak gibi geliyor
çıkar mı ki?
ayy inşallah çıkar
çok sabırsızlanıyorum
para harcamıyorsun daha ne istiyon kız ohh ohhh birikimin alasını yapmışssın sen bu ay :)Bu ay benim kumbara da pek iui değil. Geçen ay yemekhanenin yemekleri pek iyi değildi. Hep dışarıda yiyordum. Nakit para harcıyordum. Artan da doğru kumbaraya. Bu ay yemekler güzel. 4 tl yemek. Çorba ana yemek pilav ve meyve salata yoğurt gibi 4. Bi yemek. Üstelik salata bardan da istediğimizi alıyoruz. Ama yemekhane kartla işlem taptığından bu hafta nakit tek Kuruş harcamadım.
ooo harcamamak en iyi birikim canım
para harcamayınca otomatik olarak birikmiş oluyor ama kumbarada görünce daha farklı haz veriyor insana.para harcamıyorsun daha ne istiyon kız ohh ohhh birikimin alasını yapmışssın sen bu ay :)
aylık harçlığımdan doğrudan kenarı koyduğum 100 liraya bakıp bakıp aaa aferin bana bak neler oldu da hesabımı bildim harcamadım diyorumpara harcamayınca otomatik olarak birikmiş oluyor ama kumbarada görünce daha farklı haz veriyor insana.
zatn şu anda paramız yok. ek hesaptayız malesef. -900 tl deyiz. eşim bugün cretini alacak. kasım ayını alamamıştı. 600 tl. ben de brikimden 4 gr altın bozduracağım. böylece kapatacağz inşallah. ben para harcamayınca ek hesapta daha fazla göçmedik en azından.aylık harçlığımdan doğrudan kenarı koyduğum 100 liraya bakıp bakıp aaa aferin bana bak neler oldu da hesabımı bildim harcamadım diyorum
harcama ihtimalin olduğu halde harcamadığın her miktarı birikim kabul edersen aynı hazzı yaşamaz mısın?
onunla istediğin bir şeyi yaparsın
altın alırsın, kendine veya eşine veya evine hediye alırsın
bence harcamamak en güzeli
canım sen oğlunun altınlarını bankadan mı aldın yoksa kuyumcudan alıp alıp eve mı koydun?zatn şu anda paramız yok. ek hesaptayız malesef. -900 tl deyiz. eşim bugün cretini alacak. kasım ayını alamamıştı. 600 tl. ben de brikimden 4 gr altın bozduracağım. böylece kapatacağz inşallah. ben para harcamayınca ek hesapta daha fazla göçmedik en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?