- 19 Kasım 2014
- 268
- 380
- 73
- 32
Ellerine sağlık canımbu arada kızlar soğan yemeği yaptım. daha doğrusu evde sebze kalmamıştı. evde sadece soğan vardı. yağda soğanları kavurdum üzerine biraz salça. biraz da sulandırdım. çok güzel oldu. tavsiye ederim. bugün de çok şükür kaynım doydu. Allah olmayanlara versin inşallah
Ellerine sağlık canım
Eşim bilmiyor kumbaramı. Bundan bir kaç yıl önce güya İkimiz de kumbaraya para atıyorduk. O sigara almak için ara sıra tırtıklıyordu. Güya sigarayı beleşe getiriyordu. Onun için şimdi söylemiyorum. Bu kumbara parasını çıkarırsam ortaya bu sefer hep var sanır. Kendini sıkmaktan vazgeçer diye korkuyorum.eğer almanız gerekiyorsa bence kumbaradan alın. bankadakini bozdurma kalsın orda.
anladım. öyle tırtıklıyorsa gizli biriktirmek en iyisi. sonuçta sen onun da iyiliğini düşünerek yapıyorsun. bankadakini biliyor mu pekiEşim bilmiyor kumbaramı. Bundan bir kaç yıl önce güya İkimiz de kumbaraya para atıyorduk. O sigara almak için ara sıra tırtıklıyordu. Güya sigarayı beleşe getiriyordu. Onun için şimdi söylemiyorum. Bu kumbara parasını çıkarırsam ortaya bu sefer hep var sanır. Kendini sıkmaktan vazgeçer diye korkuyorum.
Canım benim eşim hiç para pul işlerinden anlamaz. Evde parayla ilgili herşey bende. Onun kartı bile yok. Zamanında yanlış harcamalr nedeniyle çok borçlar ödedi. Kartlarını kesti Attı şimdi hiç karışmaz hesaba kitaba.anladım. öyle tırtıklıyorsa gizli biriktirmek en iyisi. sonuçta sen onun da iyiliğini düşünerek yapıyorsun. bankadakini biliyor mu peki
Canım benim eşim hiç para pul işlerinden anlamaz. Evde parayla ilgili herşey bende. Onun kartı bile yok. Zamanında yanlış harcamalr nedeniyle çok borçlar ödedi. Kartlarını kesti Attı şimdi hiç karışmaz hesaba kitaba.
Bankadaki altından haberi var. Yani benim aldığımı biliyor ama sor ne kadar var siye bilmez.
Aslında ben bu durumdan şikayetçi değilim. Eşim para pul işlerine yatkın biri değil. Evlenen kadar hep ailesi ile yaşamış. Ben se 13 yaşımda ayrıldım ailemden. Hep yalnıZdım. Hep ailemin Gönderdiği harçlıkla hesap yaparak geçinmeye çalıştım.anladım canım. sen onu idare ediyorsun yani. Allah kolaylık versin tek başına omuzlamak zor olmalı.
Aslında ben bu durumdan şikayetçi değilim. Eşim para pul işlerine yatkın biri değil. Evlenen kadar hep ailesi ile yaşamış. Ben se 13 yaşımda ayrıldım ailemden. Hep yalnıZdım. Hep ailemin Gönderdiği harçlıkla hesap yaparak geçinmeye çalıştım.
benim bu işlere yatkınlığım esimin de işine geldi açıkcası.
Ben stajyerim asgari maaşın % 30uMaasin kaç yatmis cnm
Bi aralar bende aliyodum onu valla ilaç gibi geliyordu ogrenciykenBen stajyerim asgari maaşın % 30u
canım bu ay gerçekten çok kastımBalaca bende her yüz liradan ayrı kumbaraya atmaya çalışıyorum insallah çıkar bi kucukluk
Masallah allah bereket versin cnmcanım bu ay gerçekten çok kastım
yoksa kumbaradan çıkan parayla küçük altın almam pek mümkün olmuyordu
2 tane ev hayırlaması ve bir tane de bebek hayırlaması var
e onlara da el kol sallayarak gidilmez
100 TL yi hediyelere ayırırsam bir de küçük altın süperolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?