HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın, haftasonu 25 tl pazar 33 tl kuzenimin kızına hediye, 18 tl arkadaşlarla çay kahveye harcadım.

bu sabah 3 tl kahvaltıya verdim (bozuğum yoktu kumbaradan çıkardım), 20 tl kumbaraya attım, yani net 17 atmış oldum. öğlen için yemek getirmedim. bugüm midem bulanıyor canım hiçbirşey hazırlamak istemedi sabah, halbuki dün yine milyon tane yemek yaptım.. neyse belki eve gidip yer gelirim

günaydın canım 18 tl çayla kahveye çok olmuş sanki..ben böyle gereksiz yere harcamalara üzülüyorum açıkçası ama ne yapacaksın tamamen kopamazsın kimsedende..

günaydın canım 18 tl çayla kahveye çok olmuş sanki..ben böyle gereksiz yere harcamalara üzülüyorum açıkçası ama ne yapacaksın tamamen kopamazsın kimsedende..

evet arkadaşlar illa ki görüşelim diye çağırınca gittik, aynen ben de çok acıyorum böyle havaya giden paraya..masada 2 aile çoluk çocuk birşeyler sipariş ediliyor haliyle, hesabı da bölüşünce bize bu düştü, dostlar sağolsun

öyle tabii eşim arasıra harcama yapmanın iyi olacağını düşünüyor ve sıksık arkadaşlarıyla buluşuyor..adam haftasonu izmirden sakaryaya gitti üniden arkadaşlarıyla buluşacakmış

öyle tabii eşim arasıra harcama yapmanın iyi olacağını düşünüyor ve sıksık arkadaşlarıyla buluşuyor..adam haftasonu izmirden sakaryaya gitti üniden arkadaşlarıyla buluşacakmış
ama gerçekten arada nefes alacak kaçamaklar şart.. abartmamak kaydıyla tabi
boşver deşarj olmuş gelmiştir şimdi o

ama bu birikim yaparken istikrar mevzuu böyle gerçekten. arada kendine nefes alacak kaçamaklar gerekiyor (abartıp bütün emeği heba etmeden) onun dışında önemli olan süreklilik, istikrarlı olduktan sonra birikiyor yahu

eşimi sıkmıyorum zaten ben çünkü bunun ilişkimizede zarar vereceğini düşünüyorum.. sadece arasıra kumbarama para atması gerektiğini hatırlatıp duruyorum yani o ev için zaten biriktiriyoruz ekstra bişey yapmaya gerek yok diyor

Tabi canııım arada beslesinler kumbarayı yani.. o kadarlık uyarmak lazım

kumbaram cuma günü açıldı 113 tl çıktı bir önceki ay 156 çıkmıştı demekki hep bozuk atmışım çabuk dolmuş

iyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim. 5 yıllık tazminat hakkım var. en az 7.000 para almam lazım.Aranızda bilgisi olan varmı. Yemek ve yol parası tazminat hakkına dahil mi?
Hiç bilmiyorum canım yaaa, arkadaşlardan bilgisi olan vardır belki

günaydın kızlar
çok derliyim çok başıma ağrılar giriyr nasıl kalkcaz bu işlerin altından bilmiyom av kredimiztam çıkmamış 60 bin çıkmış üstünü ihtiyaç çektik 17 bin adamın parası hazır ama 800+600: 1400 ödememiz var ve şuan kombi almaya abonelik yaptırmaya taşınmaya para yok
allahım bize bir çıkar yol gösterir inşallah biz tam kredi çıkar die hesap yaptık evdeki hesap uymadı

belki epeyce cefalı günler çekeceksiniz bir müddet ama değer ev almışsınız

destek çıkacak birileri yok mu ailede

ev alana yuva kurana ALLAH yardım eder cnm

rabbim yardımcınız olsun

slm canım.. kefil göstereceğiniz arabanız falan varsa yada birisi kefil olursa verdikleri kredi miktarı artar.. tapu işlemleride cok masraflı oluyor. biz tapuya 9 bin ödedik tam. sizde 1500 üzeri ödersiniz yok ipotek bedeli falan bayağı çıkıyor masraf.. ama biraz sıkınca olup gidiyor.. Allah yardımcınız olsun canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…