• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bizde ev için birikim yapmak istiyoruz işte kart olunca bir şekilde harcanıyor ama elinde para olunca baktın para yetmiyor çokda gerekli olmayan bi ihtiyacında vazgeçiyorsun. Denendi onaylandı :-) aylık marketime 300 tl ayırıyorum eğer ondan kalırsa kalır kalmazsa bi dahaki aya kadar idare ediyoruz zaten çok bi harcama yapcak yerde yok burda. Sanki nakit para daha bereketli biliyr musun yetiyor çünkü şükürler olsun bizde aylık 4000 tl biriktirirsek inşallah kışa bi ev almayı düşünüyorz

inş canım yaa valla biz 225 bine aldık..48 ay taksit yaptırdık 40 ay kaldı.. batıda çok zor kalan parayla geçinmeye çalışmak.. benim yiyicek masrafım olmuyor çok şükür ama gezmeye falan çok gidiyor burda.. doğuda 2 binlira iyi rakam ama batıda biey deil işte.. sende memurmusun canım

inş canım yaa valla biz 225 bine aldık..48 ay taksit yaptırdık 40 ay kaldı.. batıda çok zor kalan parayla geçinmeye çalışmak.. benim yiyicek masrafım olmuyor çok şükür ama gezmeye falan çok gidiyor burda.. doğuda 2 binlira iyi rakam ama batıda biey deil işte.. sende memurmusun canım
sizin maaşlarınz çok çok iyi şükredin 4000 tl ödeyebldiğinize bizde batıda yaşıyoruz ama aldığımız maaş belli
kapasitesi belli anca ayda 1000 tl ödemeyi yapabilecek güçteyiz
genede aç değiliz açıkda değiliz şükür olsun allah herkese daha çok verisn

sizin maaşlarınz çok çok iyi şükredin 4000 tl ödeyebldiğinize bizde batıda yaşıyoruz ama aldığımız maaş belli
kapasitesi belli anca ayda 1000 tl ödemeyi yapabilecek güçteyiz
genede aç değiliz açıkda değiliz şükür olsun allah herkese daha çok verisn

tabikide canım yaa çok şükür... hatta eşim kızıyor ayrı biriktirme yapmaya.. 6bin falan kazancımız..inş sizinde olur eviniz canım yaa herkesin bütçesine göre herşey..bide kendi ailem ortalamanın üstünde zengin istanbulda onlar ama eşimin ailesigil köyde oturuyorlar.. maddi destek sağlamıyorlar ama ellerinden gelenide yapıyorlar.. herşeyi köyden getiriyor kayınvalidem kızıma bakıyor..yoksa hayatta geçinemeyiz canım bizde..

tabikide canım yaa çok şükür... hatta eşim kızıyor ayrı biriktirme yapmaya.. 6bin falan kazancımız..inş sizinde olur eviniz canım yaa herkesin bütçesine göre herşey..bide kendi ailem ortalamanın üstünde zengin istanbulda onlar ama eşimin ailesigil köyde oturuyorlar.. maddi destek sağlamıyorlar ama ellerinden gelenide yapıyorlar.. herşeyi köyden getiriyor kayınvalidem kızıma bakıyor..yoksa hayatta geçinemeyiz canım bizde..
allah dağına göre kar veriyor gerçekten buna inanıyorum ben :)

evet biz doğuda olduğumuzdan zaten bu kadar birikiyor harcıcak biyer yok zaten eşim asker ama ben özel sektördeyim maalesef alık primlerime göre değişiyor ama en az bende 1300 -1700 arası alıyorum bende yiyecek hep kaynanamdan oda benmle yaşıyoronunda maaşı var şükür eşiminkide var işte aylık 1500 sabit gider var ilk evlendiğimizde bir dükkan almıştık memleketten onun kredisiyle birlikte şükr ki kalanda birikiyr bir kenarda

kızlar geldim.Firme iş görüşmesine çağırdı oradaydım. alımları mulakatla belirleyeceklermiş.Bende bu gün toplantıdaydım.Sabancıyla görüştüm. 12 kişiden 4 kişi alınacak. zaten 2 kişi kendi branşı onlara kesin gözüyle bakıyorum.Diğer 2 kişi kim oluır hiç bir fikrim yok.artık çok üzülmüyorum.2 gündür üzülmekten uykusuzluktan kendimden geçtim.Hayırlısı olsun. Sizlerde çok saolun.

kızlar geldim.Firme iş görüşmesine çağırdı oradaydım. alımları mulakatla belirleyeceklermiş.Bende bu gün toplantıdaydım.Sabancıyla görüştüm. 12 kişiden 4 kişi alınacak. zaten 2 kişi kendi branşı onlara kesin gözüyle bakıyorum.Diğer 2 kişi kim oluır hiç bir fikrim yok.artık çok üzülmüyorum.2 gündür üzülmekten uykusuzluktan kendimden geçtim.Hayırlısı olsun. Sizlerde çok saolun.
canımm Allah bir kapıyı kapar bi kapıyı açar demişler. inşallah görüştüğün yer olur o zaman boşuna üzülmüşüm dersin :)

inşallah olur cnmm inşallah

ALLAH hiç kimseyi işsiz bırakmasın

canımm Allah bir kapıyı kapar bi kapıyı açar demişler. inşallah görüştüğün yer olur o zaman boşuna üzülmüşüm dersin :)
iş aynı sadece kadroya alınmassak işsiz kalcam demiştim ya. Kadroya alınacak kişileri belirliyorlar. İşallah 4 kişi arasında bende vardırım.

İNŞALLAH ALINIRSIN

Back