• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar soğan yemeği yaptım. daha doğrusu evde sebze kalmamıştı. evde sadece soğan vardı. yağda soğanları kavurdum üzerine biraz salça. biraz da sulandırdım. çok güzel oldu. tavsiye ederim. bugün de çok şükür kaynım doydu. Allah olmayanlara versin inşallah :KK43:
Ellerine sağlık canım :KK72:

İyi akşamlar arkadaşlar

H.sonu harcama oluyor

Aslında dışardaydık bn harcamadım

Eşim harcadı biraz ama bn sadece anneme 50tl verdim analara can feda az bile

Yalnız pazartesi tüm kuzenlerim geliyor hazırlık yapacam yarın hemde büyük hazırlık malum yılbaşı yaklaşıyor hediye olayı da var

Bu ay sonunu göremem ben herhalde :KK14:

eğer almanız gerekiyorsa bence kumbaradan alın. bankadakini bozdurma kalsın orda.
Eşim bilmiyor kumbaramı. Bundan bir kaç yıl önce güya İkimiz de kumbaraya para atıyorduk. O sigara almak için ara sıra tırtıklıyordu. Güya sigarayı beleşe getiriyordu. Onun için şimdi söylemiyorum. Bu kumbara parasını çıkarırsam ortaya bu sefer hep var sanır. Kendini sıkmaktan vazgeçer diye korkuyorum.

Eşim bilmiyor kumbaramı. Bundan bir kaç yıl önce güya İkimiz de kumbaraya para atıyorduk. O sigara almak için ara sıra tırtıklıyordu. Güya sigarayı beleşe getiriyordu. Onun için şimdi söylemiyorum. Bu kumbara parasını çıkarırsam ortaya bu sefer hep var sanır. Kendini sıkmaktan vazgeçer diye korkuyorum.
anladım. öyle tırtıklıyorsa gizli biriktirmek en iyisi. sonuçta sen onun da iyiliğini düşünerek yapıyorsun. bankadakini biliyor mu peki

anladım. öyle tırtıklıyorsa gizli biriktirmek en iyisi. sonuçta sen onun da iyiliğini düşünerek yapıyorsun. bankadakini biliyor mu peki
Canım benim eşim hiç para pul işlerinden anlamaz. Evde parayla ilgili herşey bende. Onun kartı bile yok. Zamanında yanlış harcamalr nedeniyle çok borçlar ödedi. Kartlarını kesti Attı şimdi hiç karışmaz hesaba kitaba.
Bankadaki altından haberi var. Yani benim aldığımı biliyor ama sor ne kadar var siye bilmez.

Canım benim eşim hiç para pul işlerinden anlamaz. Evde parayla ilgili herşey bende. Onun kartı bile yok. Zamanında yanlış harcamalr nedeniyle çok borçlar ödedi. Kartlarını kesti Attı şimdi hiç karışmaz hesaba kitaba.
Bankadaki altından haberi var. Yani benim aldığımı biliyor ama sor ne kadar var siye bilmez.

anladım canım. sen onu idare ediyorsun yani. Allah kolaylık versin tek başına omuzlamak zor olmalı.

anladım canım. sen onu idare ediyorsun yani. Allah kolaylık versin tek başına omuzlamak zor olmalı.
Aslında ben bu durumdan şikayetçi değilim. Eşim para pul işlerine yatkın biri değil. Evlenen kadar hep ailesi ile yaşamış. Ben se 13 yaşımda ayrıldım ailemden. Hep yalnıZdım. Hep ailemin Gönderdiği harçlıkla hesap yaparak geçinmeye çalıştım.
benim bu işlere yatkınlığım esimin de işine geldi açıkcası.

Aslında ben bu durumdan şikayetçi değilim. Eşim para pul işlerine yatkın biri değil. Evlenen kadar hep ailesi ile yaşamış. Ben se 13 yaşımda ayrıldım ailemden. Hep yalnıZdım. Hep ailemin Gönderdiği harçlıkla hesap yaparak geçinmeye çalıştım.
benim bu işlere yatkınlığım esimin de işine geldi açıkcası.

ben de yeniyim bu konuda. üniversitede hesap kitap yaıyordum ama çok para tutmazdım elimde. gezer tozar alışveriş yapardım. ailemden fazlasını istemedim ama elimde de tutmadım. çalışmaya başlayınca farkettim yapmalıyım diye. sen küçük yaşta öğrenmişsin. çok özendim şu an :) işe yeni başladım sayılır ben de başladığım günden beri tutumlu olmaya çalışıyorum. gezilcek tozulcak zamanım şu an belki ama nasıl en iyi bekarken para gezmeye harcanıyorsa en iyi de bekarken birikir diye düşünüyorum. umarım ikisini eşit tutabilirim

Merhaba kizlar, kac gündür kumbara ya para atamiyordum. Eşimin maasini dun yatirdilar nihayet.. 5o TL kumbaraya attim:)
Masraf olmasin diye evde duralim dedim askima, canim sağolsun isyerinden akvaryum getirmiş onun için cikp masraf yaptı maalesef .
Cani sağolsun. O nun birşeyler le ugrasmasi hosuma gidiyor.

Balaca bende her yüz liradan ayrı kumbaraya atmaya çalışıyorum insallah çıkar bi kucukluk :D
canım bu ay gerçekten çok kastım
yoksa kumbaradan çıkan parayla küçük altın almam pek mümkün olmuyordu
2 tane ev hayırlaması ve bir tane de bebek hayırlaması var
e onlara da el kol sallayarak gidilmez
100 TL yi hediyelere ayırırsam bir de küçük altın süper:KK71: olacak

canım bu ay gerçekten çok kastım
yoksa kumbaradan çıkan parayla küçük altın almam pek mümkün olmuyordu
2 tane ev hayırlaması ve bir tane de bebek hayırlaması var
e onlara da el kol sallayarak gidilmez
100 TL yi hediyelere ayırırsam bir de küçük altın süper:KK71: olacak
Masallah allah bereket versin cnm :nazar:

Back