• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
perşembe ve cuma kumbaraya toplamda 2.5 TL girdi
bakalım her ay kenarı koyduğum 100 TL ya dokunmadan kumbara birikiminden bir küçük altın çıkacak mı?
çok kastım bu ay çooook
kendimi çok paragöz gördüm çooookk:KK53::KK53:

Ben bu ay çok saldım bakalım yılbaşından sonra toparlanabilecek miyim :) inşallah çıkar küçük altın :)

günaydın hanımlarrr :) cumartesileri seviyorum çünkü yarın tatilllll akşam erken yatmalar yok :)

merhabalar iyi haftasonları herkese.
kahve_kokusu kahve_kokusu ahh ah yapmayı isterdim de yok artık ellemiyorum öyle dip bucak,annemi bekliyorum bazı şeyleri de eşime yaptırıyorum :)

perşembe ve cuma kumbaraya toplamda 2.5 TL girdi
bakalım her ay kenarı koyduğum 100 TL ya dokunmadan kumbara birikiminden bir küçük altın çıkacak mı?
çok kastım bu ay çooook
kendimi çok paragöz gördüm çooookk:KK53::KK53:
Balaca bende her yüz liradan ayrı kumbaraya atmaya çalışıyorum insallah çıkar bi kucukluk :D

selaaam ben geldim. işten gelince üzerimi değiştirdim elimi yüzümü yıkadım yemeğe giriştim. mis gibi yemek yaptım. isteyince pek de güzel yapabiliyormuşum :KK51:

ablama kayınvalivesi çok istediğim ipadten almış. nasıl da özendim bi bilseniz . dedim acaba kumbaradan bir kısmını da istediğim ipad e mi ayırsam :KK58::KK58::KK58:

bu arada kızlar soğan yemeği yaptım. daha doğrusu evde sebze kalmamıştı. evde sadece soğan vardı. yağda soğanları kavurdum üzerine biraz salça. biraz da sulandırdım. çok güzel oldu. tavsiye ederim. bugün de çok şükür kaynım doydu. Allah olmayanlara versin inşallah :KK43:

Bugün 4.5 tl gitti kumbaraya. Malesef bu aylarda çok içeriye girdik. Şu anda 800 tl içerdeyiz. Eşim henüz ücretini almadı. 550 alacak. 250 içerde olacağız yine. Benim birikimim 300 tl hi geçti. Ortaya çıkarsam mı yoksa bankadaki gram altınlardan mı bozfurmak bilmiyorum.

Bugün 4.5 tl gitti kumbaraya. Malesef bu aylarda çok içeriye girdik. Şu anda 800 tl içerdeyiz. Eşim henüz ücretini almadı. 550 alacak. 250 içerde olacağız yine. Benim birikimim 300 tl hi geçti. Ortaya çıkarsam mı yoksa bankadaki gram altınlardan mı bozfurmak bilmiyorum.

eğer almanız gerekiyorsa bence kumbaradan alın. bankadakini bozdurma kalsın orda.

Back