Selam kızlar nasılasınız ne zamandır uğramadım sizlere kumbarama bu hafta hiç para atamadım bugun 2 tl atabildim....
boş bi şeye gitmemiş. bunda dabir hayır vardır :)iş görüşmesine gitmek için kumbaradan 30 tl aldım. Bitti hepsi. Sağlık olsun napalım :)
perşembe ve cuma kumbaraya toplamda 2.5 TL girdi
bakalım her ay kenarı koyduğum 100 TL ya dokunmadan kumbara birikiminden bir küçük altın çıkacak mı?
çok kastım bu ay çooook
kendimi çok paragöz gördüm çooookk
Balaca bende her yüz liradan ayrı kumbaraya atmaya çalışıyorum insallah çıkar bi kucuklukperşembe ve cuma kumbaraya toplamda 2.5 TL girdi
bakalım her ay kenarı koyduğum 100 TL ya dokunmadan kumbara birikiminden bir küçük altın çıkacak mı?
çok kastım bu ay çooook
kendimi çok paragöz gördüm çooookk
Maasin kaç yatmis cnmMaaşım yattı kızlar 100 tl koydum birikimime :) Alış veriş de yaptım bugün giycek şeyler aldım kendime çok hoşuma gitti alış veriş = mutluluk :)
Bugün 4.5 tl gitti kumbaraya. Malesef bu aylarda çok içeriye girdik. Şu anda 800 tl içerdeyiz. Eşim henüz ücretini almadı. 550 alacak. 250 içerde olacağız yine. Benim birikimim 300 tl hi geçti. Ortaya çıkarsam mı yoksa bankadaki gram altınlardan mı bozfurmak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?