olsun canım biriktiği kadar artık :)bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?olduğu kadar canım bu ay az birikir gelecek ay daha fazla birikir :)elime arada 0,20 kuruş geçti dışarı çıkmamıştım bugün çıkıyorum bakalım ne kadar atacağım kumbişee
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZnapalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi sonrdan pişman oluyorum tabi
birbirimize gaz veriyoruz özendiriyoruz :) :)vee geldim 6 lira attım bugün :) 15 de bilidirim için heycanlanıyorum :)) (gerçi bildirdiğim para az olucak ve borcuma gidicek ama olsun )
olsun canın çekmiş afiyet olsunbencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi sonrdan pişman oluyorum tabi
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
onun yüzünden de alınır mı :) biraz tutr miğdeni kızz :)bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
doğru diyorsun bugün atamadım ama belki yarın 20 atarım belli olmaz :)birbirimize gaz veriyoruz özendiriyoruz :) :)
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
onun yüzünden de alınır mı :) biraz tutr miğdeni kızz :)
aradaki açığı kapatırım diyosun :)doğru diyorsun bugün atamadım ama belki yarın 20 atarım belli olmaz :)
Hasılat iyiymiş :) :)Kumbaraya 6.10 tl gitti bugün
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
hiç beklediğim gibi olmadı :) dün 4.5 attım bugün de 7 tl :)aradaki açığı kapatırım diyosun :)
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Bende bu gün zarardayim epeydirde kumbaraya para atmadim.benim bu sayim hasilat kotuhiç beklediğim gibi olmadı :) dün 4.5 attım bugün de 7 tl :)
Bu azimle 2. Sayimda 200 bulut birikimKumbaraya giden 6.15 tl bugün.
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
keşke sayım şimdi olsa tekrar heveslenirim belki :) gerçi öğrenci halimle iyi attığımı düşünüyorum :) tahmini 50 birikmiştir senin ?Bende bu gün zarardayim epeydirde kumbaraya para atmadim.benim bu sayim hasilat kotu
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Bakalım ne çıkacak. Ben zaten çeyrek alacağım inşallah birikenlerle.Bu azimle 2. Sayimda 200 bulut birikim