• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vee geldim 6 lira attım bugün :) 15 de bilidirim için heycanlanıyorum :)) (gerçi bildirdiğim para az olucak ve borcuma gidicek ama olsun :D)

bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan :KK43::KK43:
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı :cool:
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki:KK57::KK57:
napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)

napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)
bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ :KK55::KK55:
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN :KK50:
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi :KK43: sonrdan pişman oluyorum tabi :cool:

cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi :KK43: sonrdan pişman oluyorum tabi :cool:
olsun canın çekmiş afiyet olsun :KK19:

onun yüzünden de alınır mı :) biraz tutr miğdeni kızz :)

Kumbaraya giden 6.15 tl bugün.

Bende bu gün zarardayim :KK43: epeydirde kumbaraya para atmadim.benim bu sayim hasilat kotu :KK43:
keşke sayım şimdi olsa tekrar heveslenirim belki :) gerçi öğrenci halimle iyi attığımı düşünüyorum :) tahmini 50 birikmiştir senin ?

Back