• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiden birikmiş ya inanmıyorum . :) elime para geçince direk yeme içmeye harcıyordum şimdi tutabiliyorum parayı :D

• Beğen
Reactions: gve
Bende aynıydım inan. ama birikimlerle gidip bot aldım daha heves geldi içime :)
daha bot için 2 hafta var :) kılık - kıyafet düşkünü değilim inan ama boğazıma çok harcarım . her bulduğum yer de yemek yiyen bir insandım şimdi boğazımı tutuyorum yada çok hafif yiyorum . baya da para birikiyor ama tek korkum bayramda harcarım diye çekiniyorum :)

daha bot için 2 hafta var :) kılık - kıyafet düşkünü değilim inan ama boğazıma çok harcarım . her bulduğum yer de yemek yiyen bir insandım şimdi boğazımı tutuyorum yada çok hafif yiyorum . baya da para birikiyor ama tek korkum bayramda harcarım diye çekiniyorum :)
Bende de ayni sıkıntı var. Bayramda biraz acilcaz gibi. Evliyken 2. Bayramim gezilecek bir sürü akraba var.yol parasi şeker parası. Kendi bogazimdan kesicem ele güne boş gitmektense. botu aldikta uygun mont yok. Diğer kumbarayada mont alicam kismetse :) sende yalniz degilsin bu konuda birbirimizi firenleyelim :)

Bende de ayni sıkıntı var. Bayramda biraz acilcaz gibi. Evliyken 2. Bayramim gezilecek bir sürü akraba var.yol parasi şeker parası. Kendi bogazimdan kesicem ele güne boş gitmektense. botu aldikta uygun mont yok. Diğer kumbarayada mont alicam kismetse :) sende yalniz degilsin bu konuda birbirimizi firenleyelim :)
galiba en iyisi parayı uzak bir yere koymak :) o paraya dokunmamam lazım zaten borca gidecek biliyorsun :)
bu arada sadece 3 kişi miyiz ??

Kizlar kanunun basinda kumbarayla aldigimiz ürünleri paylasalim demiştim. Bu botlari ilk kumbarayla aldim. sizde paylasirsaniz çok eglenceli olur.hem birbirimizi heveslendirmis oluruz ;)

Eklentiler

• 20140929_203006.jpg
    20140929_203006.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 110
Evet diğer arkadaslar sayimi bekliyor sanirim :(
Bende burdayim cnm bende 10euro var sadece birikm kumbarada 70tl kadar biriktirdik ama cepte para olmadigi icin harclik pazat parasi falan oldu o yuzden kocam cumagunu kazanfigi parayla 10euro yaptrms cok sevndm

Kumbarada su an 3-4tl kadr bisi var
o kumbarayi biz harcligimiz niyetine kullanmayi planliyoruz cnku maastan pek bisi kalmiyor bize gunluk harcliklarla idate ediyoruz kumbaradaki cogaldikcada harcligimiz oluor genelde

Bende burdayim cnm bende 10euro var sadece birikm kumbarada 70tl kadar biriktirdik ama cepte para olmadigi icin harclik pazat parasi falan oldu o yuzden kocam cumagunu kazanfigi parayla 10euro yaptrms cok sevndm
hosgeldin canim.kumbarayi pazar parası yapmissin ne guzel.biriktirmedeydin pazara çıkamazdin.bak ne iyi oldu :)

hosgeldin canim.kumbarayi pazar parası yapmissin ne guzel.biriktirmedeydin pazara çıkamazdin.bak ne iyi oldu :)
Cnm bugun profiline flan baktim dufun resimlerime flan cok guzelsin masaalh gec oldu ama omur boyu mutluluklar :)

Back