Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Benim de 50 civari canim.gecen ayki birikimle bot aldim.bu seferde uygun mont alicam.keşke sayım şimdi olsa tekrar heveslenirim belki :) gerçi öğrenci halimle iyi attığımı düşünüyorum :) tahmini 50 birikmiştir senin ?
Sayıma az kaldi :)bugün 12.20 kuruş attım:) ama 3-4 gün hiç atamayabilirim
Ayin 15 inde sayim yapicaz. ben heveslendir mek icin dedimsayım ay sonunda mı yoksa 15 de mi ?
Bende aynıydım inan. ama birikimlerle gidip bot aldım daha heves geldi içime :)şimdiden birikmiş ya inanmıyorum . :) elime para geçince direk yeme içmeye harcıyordum şimdi tutabiliyorum parayı
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
daha bot için 2 hafta var :) kılık - kıyafet düşkünü değilim inan ama boğazıma çok harcarım . her bulduğum yer de yemek yiyen bir insandım şimdi boğazımı tutuyorum yada çok hafif yiyorum . baya da para birikiyor ama tek korkum bayramda harcarım diye çekiniyorum :)Bende aynıydım inan. ama birikimlerle gidip bot aldım daha heves geldi içime :)
Bende de ayni sıkıntı var. Bayramda biraz acilcaz gibi. Evliyken 2. Bayramim gezilecek bir sürü akraba var.yol parasi şeker parası. Kendi bogazimdan kesicem ele güne boş gitmektense. botu aldikta uygun mont yok. Diğer kumbarayada mont alicam kismetse :) sende yalniz degilsin bu konuda birbirimizi firenleyelim :)daha bot için 2 hafta var :) kılık - kıyafet düşkünü değilim inan ama boğazıma çok harcarım . her bulduğum yer de yemek yiyen bir insandım şimdi boğazımı tutuyorum yada çok hafif yiyorum . baya da para birikiyor ama tek korkum bayramda harcarım diye çekiniyorum :)
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
galiba en iyisi parayı uzak bir yere koymak :) o paraya dokunmamam lazım zaten borca gidecek biliyorsun :)Bende de ayni sıkıntı var. Bayramda biraz acilcaz gibi. Evliyken 2. Bayramim gezilecek bir sürü akraba var.yol parasi şeker parası. Kendi bogazimdan kesicem ele güne boş gitmektense. botu aldikta uygun mont yok. Diğer kumbarayada mont alicam kismetse :) sende yalniz degilsin bu konuda birbirimizi firenleyelim :)
bu arada sadece 3 kişi miyiz ??
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
ben hiç para atamadım maşallah sana :)Kumbaraya 3 tl gitti bugün.
Evet diğer arkadaslar sayimi bekliyor sanirimgaliba en iyisi parayı uzak bir yere koymak :) o paraya dokunmamam lazım zaten borca gidecek biliyorsun :)
bu arada sadece 3 kişi miyiz ??
- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
Bende burdayim cnm bende 10euro var sadece birikm kumbarada 70tl kadar biriktirdik ama cepte para olmadigi icin harclik pazat parasi falan oldu o yuzden kocam cumagunu kazanfigi parayla 10euro yaptrms cok sevndmEvet diğer arkadaslar sayimi bekliyor sanirim
- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
hosgeldin canim.kumbarayi pazar parası yapmissin ne guzel.biriktirmedeydin pazara çıkamazdin.bak ne iyi oldu :)Bende burdayim cnm bende 10euro var sadece birikm kumbarada 70tl kadar biriktirdik ama cepte para olmadigi icin harclik pazat parasi falan oldu o yuzden kocam cumagunu kazanfigi parayla 10euro yaptrms cok sevndm
- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
Cnm bugun profiline flan baktim dufun resimlerime flan cok guzelsin masaalh gec oldu ama omur boyu mutluluklar :)hosgeldin canim.kumbarayi pazar parası yapmissin ne guzel.biriktirmedeydin pazara çıkamazdin.bak ne iyi oldu :)
Ayyyy kuzum benim çok teşekkür ederim.Cnm bugun profiline flan baktim dufun resimlerime flan cok guzelsin masaalh gec oldu ama omur boyu mutluluklar :)