• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy kuzum benim çok teşekkür ederim. :KK68::KK68:
Bisi degil kuzum :) bu siteyi seviyorm herkes sicak samimi arkadasliklar internettende olsa :) ben yapim geregi zaten insanlau seviyordum bu sitede daha da sevdim :)

Bisi degil kuzum :) bu siteyi seviyorm herkes sicak samimi arkadasliklar internettende olsa :) ben yapim geregi zaten insanlau seviyordum bu sitede daha da sevdim :)
Evet kuzum kimseye acamadigimiz problemleri bile burda yazabiliyoruz.ve her konuda birbirimizi bilgilendiriyoruz :)

Kizlar kanunun basinda kumbarayla aldigimiz ürünleri paylasalim demiştim. Bu botlari ilk kumbarayla aldim. sizde paylasirsaniz çok eglenceli olur.hem birbirimizi heveslendirmis oluruz :KK66:
Güle güle kullan botlarını. Rengi çok güElmiş.
ben kumbaradaki parayla çeyrek almayı planlıyorum. Yani kaç ayda çeyrek parası toplanır bilmem ama.

güle güle kullan botlarını gve
ben atamıyorum ya uffffff
maaşımı tamamen kenara atıyorum ben
eşimin kide borçlaara gidiyor bu ay çulsuz kaldık:KK53: çok nese iki gün kaldı maaşlara bayramda kızımın harçlıklarını da
atarım arayı kapatırım belki :cool:

• Beğen
Reactions: gve
güle güle kullan botlarını gve
ben atamıyorum ya uffffff
maaşımı tamamen kenara atıyorum ben
eşimin kide borçlaara gidiyor bu ay çulsuz kaldık:KK53: çok nese iki gün kaldı maaşlara bayramda kızımın harçlıklarını da
atarım arayı kapatırım belki :cool:
Teşekkürler kuzum. Aslında bu aralar bende atamıyorum. ev parası verdik 20.000 bayramlık aldık mecburiyetten yoksa aynı kıyafetle gidince ailem bozuk atıyor. gittim aldım. bayramdan sonra toplu para atacam kumbişe çünkü hala yemeği evden getiriyorum. o paralar kumbaraya gidiyor yoksa çok zor aylık 1400 ödememiz var.bu arada ayın 15 de ev çekilişim var dua edin bana çıksın kızlar dualarınıza ihtiyacım var :)

Teşekkürler kuzum. Aslında bu aralar bende atamıyorum. ev parası verdik 20.000 bayramlık aldık mecburiyetten yoksa aynı kıyafetle gidince ailem bozuk atıyor. gittim aldım. bayramdan sonra toplu para atacam kumbişe çünkü hala yemeği evden getiriyorum. o paralar kumbaraya gidiyor yoksa çok zor aylık 1400 ödememiz var.bu arada ayın 15 de ev çekilişim var dua edin bana çıksın kızlar dualarınıza ihtiyacım var :)
inş çıkar cnm dualarımız seninle
borçsuz da birşey olmuyorki anam hepborç hep borç

bugün 5.5 attım :) dua ediyorum bayramda fazla açılmayalım diye kızlarr :)

• Beğen
Reactions: gve
bugün 5.5 attım :) dua ediyorum bayramda fazla açılmayalım diye kızlarr :)
Bu gün pazar var kumbara ya atamam sanırım pazar parası laaazım. Ama bu gün elim maaş alakmış. gelirse parası 50 tl atarım kumbişe çoktandır atmıom :)

Bende pazardan donuom simdi uyduda aldm 110tl evde bakicm kac tl artms yazarmbayadr atamiom bende

Birikimleriniz bol olsun bayanlar....

Bende 1 aydır bu para biriktirme konusuna kafayı takmış durumdayım. Aslında hep bir kumbaram vardır. Ama aklıma estikçe para atardım. Öyle bi hedefim falan hiç olmamıştı:KK43::KK43: . Artık her gun 5 kr da olsun atıyorum. Bunun gibi başka bir topik var onada yazıyorum hergün attıklarımı. Bu beni şartlandırdı. Gecen ay 1 gram altın yaptım. Hedefim 20 gr bilezik yapmak. Bu ayda kumbaramdan ne kadar çıkarsa 1 gram veya çeyrek yapcam...:KK39::KK39: Her ayın 15 inde sayım yapıyorsunuz galiba diğer topiktede 9 unda. 15 inde buraya 9 unda oraya yazarım böylece hedefimi daha sıkıya almış olurum. Tabi beni de aranıza kabul ederseniz:KK36::KK36:

bizimde anten dönmüş eşimde çatıya çıkamazmış gitcek yine uyducuya 40 tl :(
Biz ne olur ne olma die yenisini aldik gene bozulursa ayni fiyata gelcek
hem bu daha iyi sehpamin ustu bos kalcak kutusu yok :)

Birikimleriniz bol olsun bayanlar....

Bende 1 aydır bu para biriktirme konusuna kafayı takmış durumdayım. Aslında hep bir kumbaram vardır. Ama aklıma estikçe para atardım. Öyle bi hedefim falan hiç olmamıştı:KK43::KK43: . Artık her gun 5 kr da olsun atıyorum. Bunun gibi başka bir topik var onada yazıyorum hergün attıklarımı. Bu beni şartlandırdı. Gecen ay 1 gram altın yaptım. Hedefim 20 gr bilezik yapmak. Bu ayda kumbaramdan ne kadar çıkarsa 1 gram veya çeyrek yapcam...:KK39::KK39: Her ayın 15 inde sayım yapıyorsunuz galiba diğer topiktede 9 unda. 15 inde buraya 9 unda oraya yazarım böylece hedefimi daha sıkıya almış olurum. Tabi beni de aranıza kabul ederseniz:KK36::KK36:
hoşgeldin aramıza tatlım :)

Back