HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vee geldim 6 lira attım bugün :) 15 de bilidirim için heycanlanıyorum :)) (gerçi bildirdiğim para az olucak ve borcuma gidicek ama olsun )

bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)

napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)
bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi sonrdan pişman oluyorum tabi

PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedi sonrdan pişman oluyorum tabi
olsun canın çekmiş afiyet olsun

PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
onun yüzünden de alınır mı :) biraz tutr miğdeni kızz :)

Kumbaraya giden 6.15 tl bugün.

Bende bu gün zarardayim epeydirde kumbaraya para atmadim.benim bu sayim hasilat kotu
keşke sayım şimdi olsa tekrar heveslenirim belki :) gerçi öğrenci halimle iyi attığımı düşünüyorum :) tahmini 50 birikmiştir senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…