olsun canım biriktiği kadar artık :)bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
olduğu kadar canım bu ay az birikir gelecek ay daha fazla birikir :)elime arada 0,20 kuruş geçtidışarı çıkmamıştım bugün çıkıyorum bakalım ne kadar atacağım kumbişee
napalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZnapalım almamaya söz verelim bari aldığımızda paramız bir anda azalıyor .en iyisi o parayı unutmak :)
birbirimize gaz veriyoruz özendiriyoruz :) :)vee geldim 6 lira attım bugün :) 15 de bilidirim için heycanlanıyorum :)) (gerçi bildirdiğim para az olucak ve borcuma gidicek ama olsun)
olsun canın çekmiş afiyet olsunbencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedisonrdan pişman oluyorum tabi
onun yüzünden de alınır mı :) biraz tutr miğdeni kızz :)bencede unutmak bide nie ALDIM BİR BİLSENİZ
PİS BOĞAZLIĞIM YÜZÜNDEN
cnm döner çekti sipariş verdim hemen kumbaradan çıkardım parayı hiç gözüm bile görmedisonrdan pişman oluyorum tabi
doğru diyorsun bugün atamadım ama belki yarın 20 atarım belli olmaz :)birbirimize gaz veriyoruz özendiriyoruz :) :)
aradaki açığı kapatırım diyosun :)doğru diyorsun bugün atamadım ama belki yarın 20 atarım belli olmaz :)
Hasılat iyiymiş :) :)Kumbaraya 6.10 tl gitti bugün
hiç beklediğim gibi olmadı :) dün 4.5 attım bugün de 7 tl :)aradaki açığı kapatırım diyosun :)
Bende bu gün zarardayimhiç beklediğim gibi olmadı :) dün 4.5 attım bugün de 7 tl :)
Bu azimle 2. Sayimda 200 bulut birikimKumbaraya giden 6.15 tl bugün.
keşke sayım şimdi olsa tekrar heveslenirim belki :) gerçi öğrenci halimle iyi attığımı düşünüyorum :) tahmini 50 birikmiştir senin ?Bende bu gün zarardayimepeydirde kumbaraya para atmadim.benim bu sayim hasilat kotu
Bakalım ne çıkacak. Ben zaten çeyrek alacağım inşallah birikenlerle.Bu azimle 2. Sayimda 200 bulut birikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?