HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalarr pazara gittim geldim kumbaraya 2.35 attım
saçları hergün yıkamamak lazım evet aynen dengesi bozuluyor.temiz olcaz derken mahvediyoruz onları.

Reactions: gve
öğlen molasında eşim hadi yemeğe gidelim diye gelmiş. Yok dedim evden getirmiştim zaten. Markete gittik. seramik yumurta tavası aldım. Birde simbonun meyve sıkacağını aldım işallah sorun yaşamam ya. 60 tl değilmi bozulırsa at gitsin dedi eşim. işallah sorun olmaz.

bazen sinbo çok iyi çıkıyor

şans :)

kızlar çalışan annelere devlet bakıcı parası verecekmiş. Hayata geçirilirse çokta ertelemem bebek sahibi olmayı.Çok mutlu oldum. Bende annelik gibi o kutsal duyguyu tadabilirim işallah.

hehe ben sık banyo yapmıyom 3-4 günde bir o yüzden çabuk uzuyo galiba saçlarım popomda her sene düenli keserim gene aynı olur
hatta gene kesmem lazım ağırlık yapıyo baş ağrısı yapıyo

çok özendim cidden sana :) yavaş uzuyo saçlarım. bi de ince telli hemen yağlanıyo

restorex diye bir şampuan varmış. saçları hızlı uzatıyormuş ? duyan var mı aranızda kızlar :)

İyi geclerr kızlar. Uykusuz gecelerimden birindeyim yine.. Kumbarama 5 tl gitti.. Kızlar kendime kapı süsü yaptım.. Batı dısarda en dandık kapı süs 25 liradan baslıyo..
Bnde kendim yaptım...
Toplam belki 10 tl tutdu veya tutmadı... Hemde cok eglendik.. Kızım babası beraber eglenerek yaptık..
Bu benim için cok degerli oldu

eline sağlık canım ama son dönemdesin yorma kendini :)

Canim cok guzel olmus ellerine saglık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…