ben aslında şöyle bir yöntem buldum. atıyorum bir ürün 10tl fakat ben onun 9 tl olanını aldım.direk aradaki fark olan 1 tl yi kumbaraya atıyorum. Yada başka bir yöntemde şu örnekle açıklayayım. mobilyalarıma uysun diye beyaz saksı alacaktım sonra mevcut saksıyı beyaza boyama fikri geldi aklıma. 90 kuruşa akrilik boya alıp saksıyı boyadım harika oldu.dekoratif bir saksı alsaydım 10 lira kadar para verecektim. o 10 lirayı direk kumbaraya atabiliriz. örnekleri çoğaltabilirz :)2gunde bi 5tl atiyim diorm keske hergun atabilsem ama malesef maasi ceker cekmez de 10 tl hesabim var.oraya aticsz
ayrica bes var benm uzerime her ay otomatik odenio kuveyt turkte actm hesabi isletim ucreti yok cnku
her ay 10 bankaya
110 emeklilik
2gunde bi 5 tl
Varsada eger 5,10,25kuruslar siseye
baya baya birikim olur :)
her ay kurbandan sonrada 100 tl atcz seneye kurbana yatirim nietine insl
baya birikim olcak basarirsak eger
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
Aynnen cnm bende cok dkkt edetmbo seklde atarm bnde ayni fikirdeymisiz :)ben aslında şöyle bir yöntem buldum. atıyorum bir ürün 10tl fakat ben onun 9 tl olanını aldım.direk aradaki fark olan 1 tl yi kumbaraya atıyorum. Yada başka bir yöntemde şu örnekle açıklayayım. mobilyalarıma uysun diye beyaz saksı alacaktım sonra mevcut saksıyı beyaza boyama fikri geldi aklıma. 90 kuruşa akrilik boya alıp saksıyı boyadım harika oldu.dekoratif bir saksı alsaydım 10 lira kadar para verecektim. o 10 lirayı direk kumbaraya atabiliriz. örnekleri çoğaltabilirz :)
- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 41
Rabbim kısmet ederse Ayşe Duru olacakhayırlısıyla doğsun bebiş ismi ne olucak peki
Senin bebişin var mı
Benim bebis yok canim. 4 aylık evliyim biraz zaman geçsin öle olur umarım.Rabbim kısmet ederse Ayşe Duru olacak
Senin bebişin var mı
- 22 Aralık 2010
- 292
- 17
- 118
- 34
slm kızlar bende birikim yapmaya niyet ettim inş.
bozuklukları biriktirebildigim kadarını biriktigim şuanöyle bi hedefim yok ama bakalım. ya da kumbaradan ne kadar çıkarsa eşimden de para alarak tamamlar her ay bi çeyrek alırım diye düşünüyorum.
ama eşim sigara içiyor bu durum benim çok canımı sıkıyor işte. o paraya cidden üzüllüyorum tabi ki eşime de
bi insan neden parasıyla kendini zehirler anlamıyorum... bereketli birikimlerimiz olsun inş.
bozuklukları biriktirebildigim kadarını biriktigim şuanöyle bi hedefim yok ama bakalım. ya da kumbaradan ne kadar çıkarsa eşimden de para alarak tamamlar her ay bi çeyrek alırım diye düşünüyorum.
ama eşim sigara içiyor bu durum benim çok canımı sıkıyor işte. o paraya cidden üzüllüyorum tabi ki eşime de
bi insan neden parasıyla kendini zehirler anlamıyorum... bereketli birikimlerimiz olsun inş.
Aslında eşinede bir kumbara yapsan ve sigara içmeyip parasını kumbaraya atmasını söylesen ayda en az 150 tl kadar para biriktirebilir. Ve bunun tadını alınca belki sigarayı bırakanilir.slm kızlar bende birikim yapmaya niyet ettim inş.
- 22 Aralık 2010
- 292
- 17
- 118
- 34
öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.Aslında eşinede bir kumbara yapsan ve sigara içmeyip parasını kumbaraya atmasını söylesen ayda en az 150 tl kadar para biriktirebilir. Ve bunun tadını alınca belki sigarayı bırakanilir.
işallah bırakır hem sağlığı kurtulur hem birikim yaparsınız yılda 2000 tl sigaraya gider. 2 yılda 4000 tl ciddi bir para.Bir haber vardı. Rizede bir adam sigarayı bırakıp parasını biriktirip 20 yılda ev almıştı :)öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.
evet kuzum ya işallah kurtulur o illetten.yani şuan bide biz ev kredisi ödüyoruz sıgara içmenin hiç sırası degil. 1200 kredi öderken 2oo lirasını onun içtigi sigara parasından ödesek. işte anlatabilsek çözüm çokta......
- 19 Temmuz 2014
- 82
- 26
- 23
güzel bir konu ve güzel fikirler var bende 10 gündür bozuk paraları bir kavanozda biriktiriyorum işte elime ne geçerse 5 kuruş bile olsa atıyorum henüz bir hedefim yok daha çok evde ordan burdan topladığım bozukluklarla 1 yılda ne kadar biriktireceğimi merak ediyorum.bide damacan fikride hiç fena değil ama sabredemem ben merak ederim ne kadar olduğunu
- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 40
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
kumbaran hayırlı olsun kuzum. sonuçları mutlaka bekliyorumslm kızlar topik hayırlı olsun
bende pazar günü başladım birikime kumbaram küçüktü bende bebeğimin mama kutusunu kumbara yaptım 1 ay hiç açmıcam bakalım ne kadar birikicek
bereketli olsun kuzum. Sonuçları bekliyoruz :)Ben şimdiye kadar (yaklaşık 2-3 ay) bozuklarla 60 TL biriktirdim. Yaz tatilinde olduğum için pek birikim olmuyor. Okul açılınca yeniden tasarrufa geçeceğim ve harçlıklarımdan arttırıp kumbarama atacağım :)
Kızlar yeni tasarruf yöntemlerimi anlatıyorum.
1= Troit hastalığımdan dolayı kaşlarım gür ve çabuk çıkar. Önceden her hafta kuaföre giderdim 10 tl öderdim. Artık kendim alıyorum kaşlarımı (zaten kaşlarımın her yerini oyuyorlardı).Artık o parayıda kumbaraya atıyorum.
2= Saçlarımı hiç kuaförde boyatmadım.Yakacaklar diye korkuyorum. Her boyamayı evde yapardım.tabiki boya parasıda var. Fakat istediğim rengi bir türlü tutturamayıp haftada 3 kez boya yaptığım zamanlar olurdu. Artık boya yapmıyorum.Kendi orjinal rengim daha güzelmiş fark ettim. Zaten saç boyamak saça zarar veriyor. Boşver :)) parasını kumbaraya atıyorum :)
3= Pahalı peeling ürünlerine çok para harcardım. Bir kaşık yoğurtun içine kattığım türk kahvesiyle peeling yapıyorum. İnanın pahalı peeling ürünlerinden aldığım sonuçun 10 katını aldım :) parasını kumbaraya :)
4= Bulaşık makinesine pahalı parlatıcılar almak yerine 1 kaşık sirke koyuyorum. Hem hijyenik hem çok parlak :) parasını hooop kumbaraya :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) kumbaranız bereketli olsun hanımlar :)
1= Troit hastalığımdan dolayı kaşlarım gür ve çabuk çıkar. Önceden her hafta kuaföre giderdim 10 tl öderdim. Artık kendim alıyorum kaşlarımı (zaten kaşlarımın her yerini oyuyorlardı).Artık o parayıda kumbaraya atıyorum.
2= Saçlarımı hiç kuaförde boyatmadım.Yakacaklar diye korkuyorum. Her boyamayı evde yapardım.tabiki boya parasıda var. Fakat istediğim rengi bir türlü tutturamayıp haftada 3 kez boya yaptığım zamanlar olurdu. Artık boya yapmıyorum.Kendi orjinal rengim daha güzelmiş fark ettim. Zaten saç boyamak saça zarar veriyor. Boşver :)) parasını kumbaraya atıyorum :)
3= Pahalı peeling ürünlerine çok para harcardım. Bir kaşık yoğurtun içine kattığım türk kahvesiyle peeling yapıyorum. İnanın pahalı peeling ürünlerinden aldığım sonuçun 10 katını aldım :) parasını kumbaraya :)
4= Bulaşık makinesine pahalı parlatıcılar almak yerine 1 kaşık sirke koyuyorum. Hem hijyenik hem çok parlak :) parasını hooop kumbaraya :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) kumbaranız bereketli olsun hanımlar :)
Çok güzel bir konuda gaza geldiniz :)çok kötü gaza geldim, bende başlıyorum.