Bende 1 senedir bozuk paralarımı biriktiriyorum.. 2,5 lt'lik kola şişesini kumbara yaptım kendime.. sadece 1 tl leri koydum.. ama ben biraz abartıp çarşıda 1 tl verdiklerinde ayırdım kenara hemen harcamadım onu.. eşimde yardım etti sağolsun.. 1 senede şişenin yarısından fazlası doldu çok şükür.. 50 kuruşlarıda atsaydım tamamı dolacaktı aslında ama başta çok biriksin diye sadece 1 tlatmıştım sadece ama şimdi 50 kuruşlarıda atıyorum.. biz tatil için biriktirdik.. her sene böyle biriktirip bedava tatil yapmış gibi olucaz inşallah.. iş ve sağlık sorunlarından dolayı tatil yapmaya fırsat bulamadık henüz o nedenle ne kadar biriktirdik bilmiyorum ama inanılmaz merak ediyorum :) inşallah bu ay tatile çıkacak gibiyiz.. eğer paraları bütünlersek yine yazarım.. herkese bol birikimli günler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende önceden teneke cola kutusuna para atıyordum 70 tl felan alıyordu. şimdide kefir kutusuna atıyorum :) size iyi tatiller :)Bende 1 senedir bozuk paralarımı biriktiriyorum.. 2,5 lt'lik kola şişesini kumbara yaptım kendime.. sadece 1 tl leri koydum.. ama ben biraz abartıp çarşıda 1 tl verdiklerinde ayırdım kenara hemen harcamadım onu.. eşimde yardım etti sağolsun.. 1 senede şişenin yarısından fazlası doldu çok şükür.. 50 kuruşlarıda atsaydım tamamı dolacaktı aslında ama başta çok biriksin diye sadece 1 tlatmıştım sadece ama şimdi 50 kuruşlarıda atıyorum.. biz tatil için biriktirdik.. her sene böyle biriktirip bedava tatil yapmış gibi olucaz inşallah.. iş ve sağlık sorunlarından dolayı tatil yapmaya fırsat bulamadık henüz o nedenle ne kadar biriktirdik bilmiyorum ama inanılmaz merak ediyorum :) inşallah bu ay tatile çıkacak gibiyiz.. eğer paraları bütünlersek yine yazarım.. herkese bol birikimli günler
inşallah bu kararlılıkla devam edersın, ben de bu ay bır meblağı hedeflıyım ama ne kadar hedeflıcem bılmıyorumO dert bende de var canım yakın zamanda ev taşıdım bu ay kendimi zor topluyorum. Bu yüzden bazı ihtiyaçları karşılayamayınca böyle bir yöntem geldi aklıma. Günde yemeğe giden para 10 lira ayda 300 yapıo. bu paraya ben her ay bir ihtiyacımı karşılayacağım :) hem eşimin üzerinede gitmemiş onu sıkmamış oluyorum :) kumbaradaki parayla lacam deyince bişey demiyor. çünkü yemeğe versem o parayı zaten gidecek ve o para olmayacak :)
bende önceden teneke cola kutusuna para atıyordum 70 tl felan alıyordu. şimdide kefir kutusuna atıyorum :) size iyi tatiller :)
Valla kumbara ne kadar büyürse hedefte o kadar büyür mantığıyla başladım bende.. bi ara damacanaya geçip ev peşinatı biriktirmeye kadar gitti muhabbet :))) yeter ki bir yerden başlansın illa ki birşeyler birikiyor... bol birikimli günler...
sen bir kumbara edin boş bir kutu vardır evinde onu doldurmayı hedefle daha güzel olur :) doldukça seviniyorum. cebimde nakit para kalmıyor o biriktirdiklerime bakıp bakıp seviniyoruminşallah bu kararlılıkla devam edersın, ben de bu ay bır meblağı hedeflıyım ama ne kadar hedeflıcem bılmıyorum
senindemi evin yok canım benimde yok aslında damacanada para biriktirmek güzel fikirmiş ya şu ihtiyaçlarımı alıp damacanaya geçeyim bende .Valla kumbara ne kadar büyürse hedefte o kadar büyür mantığıyla başladım bende.. bi ara damacanaya geçip ev peşinatı biriktirmeye kadar gitti muhabbet :))) yeter ki bir yerden başlansın illa ki birşeyler birikiyor... bol birikimli günler...
- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
HOŞBULDUK en kısa zamanda yukluyorumaramıza hoşgeldin :) ayakkabıların resmini bekliyorum :)
- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 41
valla banyo küvet seti şampuanı ve bezi hariç herşeyini aldım çok şükür ama kendime daha bişey alamadım kısmetse aynı paradan kendimede hastane için ihtiyaçlarımı alacağımMaşallah çok güzel bir fikir. Annelik böyle bir duygu işte yemeyip yedirmek giymeyip giydirmek. Allah analı babalı büyütsün hayırlı doğumlar nasip etsin :) bizi ihmal etmeyin arada sırada bilgilendirin :) hem bebeğinize ne aldığınızı merak ederiz :)
bu arada iyi dilekleriniz içn Allah razı olsun
senindemi evin yok canım benimde yok aslında damacanada para biriktirmek güzel fikirmiş ya şu ihtiyaçlarımı alıp damacanaya geçeyim bende .
yoktu ama aldık çok şükür.. rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.. damacana olayını yabana atma.. bence kesinlikle denenmeli :)
hayırlısıyla doğsun bebiş ismi ne olucak pekivalla banyo küvet seti şampuanı ve bezi hariç herşeyini aldım çok şükür ama kendime daha bişey alamadım kısmetse aynı paradan kendimede hastane için ihtiyaçlarımı alacağım
bu arada iyi dilekleriniz içn Allah razı olsun
hoşgeldin canım kumbaran bereketli olur işallahMerhaba, bende bu ay başlıyorum ilk hedefim bu ay kenara 100 tl koymak olacak.Umarım olur
şuan tek isteğim başımı sokacak bir ev. Allah olmayanlarla beraber bana da nasip eder işallah sizinde yeni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun.yoktu ama aldık çok şükür.. rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.. damacana olayını yabana atma.. bence kesinlikle denenmeli :)
şuan tek isteğim başımı sokacak bir ev. Allah olmayanlarla beraber bana da nasip eder işallah sizinde yeni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun.
teşekkür ederim canım.. allah sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. her şey vakti zamanı gelince oluyor biraz sabretmek lazım.. sen bu yolda gayret ettiğin sürece allah elbet bir gün nasip eder hiç üzme kendini..
beni motive ettiğin için teşekkür ederim güzelimteşekkür ederim canım.. allah sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. her şey vakti zamanı gelince oluyor biraz sabretmek lazım.. sen bu yolda gayret ettiğin sürece allah elbet bir gün nasip eder hiç üzme kendini..
- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
Merhaba ben oyle buyuk paralar atamam ama simdi bi siseye bozukluklsri atiom smdlik 3,60 attm su sisesine bxm maas yetmio bize esimin gnluk kazanclariyla gunluk ihtiyaclari hallediyoriz
bi ara 70e yakin birikm yaptk ama yatili misafir bitirdi elmzde para olmayinca onu kullanmak zorunfa kaldk her gun 1tl ve 5,10,25kuruslari aticaz sise ii fikir paralarr kolay kolay cikmaz siseden kucuk su sisesinde doldukca baska sise :) bende varm
bi ara 70e yakin birikm yaptk ama yatili misafir bitirdi elmzde para olmayinca onu kullanmak zorunfa kaldk her gun 1tl ve 5,10,25kuruslari aticaz sise ii fikir paralarr kolay kolay cikmaz siseden kucuk su sisesinde doldukca baska sise :) bende varm
evet canım oldu. Kumbaranda ne kadar birikti paylaşırsın :) buralardayız :)en ufak bir faydam dokunduysa ne mutlu bana.. :)
evet kolay çıkartıp hemen harcamayalım diye şişeye atıyorum bende. kumbara dolunca keser alırız paracıkları :)Merhaba ben oyle buyuk paralar atamam ama simdi bi siseye bozukluklsri atiom smdlik 3,60 attm su sisesine bxm maas yetmio bize esimin gnluk kazanclariyla gunluk ihtiyaclari hallediyoriz
- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
- 178
2gunde bi 5tl atiyim diorm keske hergun atabilsem ama malesef maasi ceker cekmez de 10 tl hesabim var.oraya aticsz
ayrica bes var benm uzerime her ay otomatik odenio kuveyt turkte actm hesabi isletim ucreti yok cnku
her ay 10 bankaya
110 emeklilik
2gunde bi 5 tl
Varsada eger 5,10,25kuruslar siseye
baya baya birikim olur :)
her ay kurbandan sonrada 100 tl atcz seneye kurbana yatirim nietine insl
baya birikim olcak basarirsak eger
ayrica bes var benm uzerime her ay otomatik odenio kuveyt turkte actm hesabi isletim ucreti yok cnku
her ay 10 bankaya
110 emeklilik
2gunde bi 5 tl
Varsada eger 5,10,25kuruslar siseye
baya baya birikim olur :)
her ay kurbandan sonrada 100 tl atcz seneye kurbana yatirim nietine insl
baya birikim olcak basarirsak eger