Hayırlı yolculuklar canım...Yarın şehir dışına çıkıyorum. O nedenle az önce saydım kumbaramı. 99 tl 15 Kuruş çıktı. Bu ayda hedefe ulaşamadım
Çok teşekkür ederim...Hayırlı yolculuklar canım...
hedefine ulaşmamış olsanda bir çaban var :)Yarın şehir dışına çıkıyorum. O nedenle az önce saydım kumbaramı. 99 tl 15 Kuruş çıktı. Bu ayda hedefe ulaşamadım
Günaydın kızlarhedefine ulaşmamış olsanda bir çaban var :)
Masallah ne güzel.. Kenara armasaydım o parayı yicektin ama böle belli bile olmucaltı... 2 ayda 250 cok iyi bi para.. Bnce tabiki... Ben ayda 100 lira yapsam keske...Günaydın kızlar
Tabi bu Açıdan bakınca güzel birşey. Size katılalı 2 ay oldu. Bir önceki ayda kendimce aklıma geldikçe koyuyordum. Şimdilik toplam 250 tl oldu. Geleni ay inşallah. 100 Euro alabilirim. Gidince de Allah nasip derse çatır çatır yerim.
veznelere bütünletebilirsin kuzumgünaydın kızlar benm kumbaramdan 50 tl çıktı asalında daha fazla olurdu ama eşim saolsun parası yokken ordan almış sigara parası
ben yarın işe gelmezsem yazamayabilirim o yüzden şimdiden söyleyim dedim akşam saydım
bunada şükür ne yapalım artık bir daha ki aya bakalım
onu bütünletip küçük 45 tl ye masa gördüm onu almak istiyorum yada daha büyük alırım takside girip her ay kumbaramdaki parayla taksit öderim ama ilk bütünletmem lazım kime bütünletebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?