ben altın derim.sebep ise siz o paraayı çekip kullanırsınız gibi geldi :)kızlar ben karar veremedm nasıl birikim yapacağıma :/ 1 aydır çalışıyorum elimde bir miktar para birikti. banka hesabım yeni açıldı yani nakit olrak duruyor. bankaya hesaba yatırıp mı biriktirsem altın mı yapsam :/
ben altın derim.sebep ise siz o paraayı çekip kullanırsınız gibi geldi :)
Ben olsam bölerim. Yani üçe bölüp dolar Euro ve altın olarak değerlendiririm. Bir çıkarsa öteki düşer. Yada tam tersi.muhendisiniz
merhaba kızlar benm de kumbaram var bende aranıza katılıp kumbara alışkanlığıma devam etmek isterim :) bu ay ne kadar bilmiyorum ne zaman açıyorsunuz kumbaralkarınızı?
merhaba kızlar benımde bı kumbaram var evlendıgımden berı olusturdumdaha oncesınden devamlı harcardım suan ıcın kumbaramda 620 kusur tl var aranıza bende katılmak ısterım nasıl bı sıstem yapıyorsun aylıkmı sayıyorsunuz yoksa kumbaradakı toplam parayı mı
bu ay da biriktirip üstünü tamamlayıpyaparsın inş. cnm aslında benmde birikim yapmam lazım ama işte evde de eksikler bitmiyor ki kumbaramdaki parayla onları almaya karar ve rdm bendeIyi geceler kızlar bende yarını bekleyeceğim gece 12 den sonra saydım paralarımı 15 gunluk birikimim 47,5 tl olmuş Ekim sonunda 1 çeyrek altın almıştım bu ay ceyrek yapabilirmşyşm bilmiyorum kısmet bakalım....
Kızlar bugu bildirim günü degilmi.. Masallah birikimler bereketlensin.. Herkes be güzel birikim yapmıs.. Az veya cok önmli degil ki.. Kenara koymak önemli..
Bugun daha para atmadım kumbarama.. Ama aksam atarım 5 krs dahi olsa..
Şimdi bakıcam ayın 15 şine kadar yani bir ay dahiline ne kadar biriktircem.. Hedefim 500 lira.. 22 liram var kaldı 478 hihihih... Cok komıgum ya:)( olucak kızlar olucak .. 500 liram olunca paramın resmini cekip atcam.. Elimdeki telf satıp 200 lirada ordan alıcam ve istedigim 700 tl olan telefonu alıcaö inşallah ....
Hayyy masallah.. Nasıl biriktirdin günlük ne kadar attın.. Nelerden kıatın nasıl yaptın anlat bize nolur.. Ayda 180 cok iyi ... Hele 3 lerle 5 lerleyse ohohhhhgeç kaldım mı kalmadım mı bilmiyorum ama bu ay 180 çıktı benden
Senle aynıyız bacım.. Hadi bakalım önmüzdeki 15 e kac olcak.. Şimdiden cok merak ediyorumbugün internetim bağlandı nihayet :) kumbaramda 1 haftada 21 lira olmuş :)
Tamam anlastık... Azmin zaferi diyede yazarız resmin altına... Haddiiii kızz inşallah inşallahOlur olur canım niye olmasın hadi sen aldığın telefonu çekip koyarsın bende birikimlerimle yapacagım bilekliğin resmini koyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?