15 ine kadar yetişemem ki ben size ama yine de elimden geleni yaparım kızlar. belki burdan birbirimizi teşvik eder daha çok birikim yapabiliriz.Her ayın 15 inde kumbara sayıyoruz....
çok sağol canım.Ben karakter olarak birikim yapan bi insanım yani çok bişi biriktiremesemde elimden geleni yapıyorum.Valla maşallah sana keşke bizde senin yaslarında birikim yapmayı alışkanlık haline getirseydik şimdiye epey para biriktirmiş olurduk hayran kaldım böyle devam et canım....
15 ine kadar yetişemem ki ben size ama yine de elimden geleni yaparım kızlar. belki burdan birbirimizi teşvik eder daha çok birikim yapabiliriz.
Tamam o Aman 15 sine az kaldı inş o zöana kadar bakalım ne kadarım olucak... Cok heycanlandım...
Hemen bozuk paralarimi kumbaraya koyiyim madem o zamanSizde bir daha ki ayın 15 inde acarsınız kumbaranızı 4 gun kaldı 4 gunluk olanı bildirirsiniz....
ayın 15 inde bildirim yapıyoruz kuzum.Bu arada bildirim falan yapıyomuyuz işte haftalık veya aylık nasıl oluyo ...
canım benim geçen ay 107 tl birkmişti ben onun 100 tl sini bütünlettim. bu ay ne kadar çıkar bilmiyorum. bakalım.Selam kızlar ben sizden cok merak ediyorum he 15 günde mi ne kadar biriktirdiginiz cıkıyo 1 aydami..
Kıyaslana yapcam asagı yukarı.. Allahım bu üçgünde geçmez şimdi he
ayda bir 15 inde sayım yapıyoruz bu ikinci ayımız :)Selam kızlar ben sizden cok merak ediyorum he 15 günde mi ne kadar biriktirdiginiz cıkıyo 1 aydami..
Kıyaslana yapcam asagı yukarı.. Allahım bu üçgünde geçmez şimdi he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?