HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla maşallah sana keşke bizde senin yaslarında birikim yapmayı alışkanlık haline getirseydik şimdiye epey para biriktirmiş olurduk hayran kaldım böyle devam et canım....
çok sağol canım.Ben karakter olarak birikim yapan bi insanım yani çok bişi biriktiremesemde elimden geleni yapıyorum.

Hedef koymak iyidir kızlar
Ben bugün henüz birşey koyamadık kumbaraya ama son gaz hedefe kilitlendim.

Tamam o Aman 15 sine az kaldı inş o zöana kadar bakalım ne kadarım olucak... Cok heycanlandım...

15 ine kadar yetişemem ki ben size ama yine de elimden geleni yaparım kızlar. belki burdan birbirimizi teşvik eder daha çok birikim yapabiliriz.

Tamam o Aman 15 sine az kaldı inş o zöana kadar bakalım ne kadarım olucak... Cok heycanlandım...

Sizde bir daha ki ayın 15 inde acarsınız kumbaranızı 4 gun kaldı 4 gunluk olanı bildirirsiniz....

Tamam aresercim öle yaparız ya.. Ne güzel böle kendimi izleniyomus gii hissederim hem....

ben de kumbarama dün 1,75 tlcik attm :)

başka bir şehirde ailemden uzakta yaşıyorum (keşke yakın olsak ) ve ev masrafım oluyor. en yakın arkadaşım da buradan iş bulup benmle yaşayabileceğini söyledi hatta bir iş var bile :) inşallah olur. şayet olursa hem can yoldaşı olur hem masraflarımızı paylaşırız :) maaşımın büyük çoğunluğu da bana kalır. yazın istediğim tatili yapabilirim :)

Ben de sabah 6 tl attık. Ezgicik senin hedefin tatil mi? Nasıl bir tatil hayal ediyorsun.
Arkadaş konusunda da Allah hayırlısını versin

günaydın ben giremiyordum pc bozuldu şükür yapıldı bir haftadr kumbaraya para da atamadım dün akşam 3 tl attım sadece
yeni gelenler hoşgelmiş

Sellammmmmmm güzel hatunlar...
Tasarruflu birikimci hatınlar

Markete gidecegim...
Kalan paramıds cuk kumbaraya harcamıs gibi düşünücen...

Selam kızlar ben sizden cok merak ediyorum he 15 günde mi ne kadar biriktirdiginiz cıkıyo 1 aydami..
Kıyaslana yapcam asagı yukarı.. Allahım bu üçgünde geçmez şimdi he

Selam kızlar ben sizden cok merak ediyorum he 15 günde mi ne kadar biriktirdiginiz cıkıyo 1 aydami..
Kıyaslana yapcam asagı yukarı.. Allahım bu üçgünde geçmez şimdi he
canım benim geçen ay 107 tl birkmişti ben onun 100 tl sini bütünlettim. bu ay ne kadar çıkar bilmiyorum. bakalım.

Gercekten mi ayy masallah ya.. Bakalım bnim bidahaki ayın 15 şine kac para olcak.. 5 krs almıcam saymıcamds hiç...

Yarın şehir dışına çıkıyorum. O nedenle az önce saydım kumbaramı. 99 tl 15 Kuruş çıktı. Bu ayda hedefe ulaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…