• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayyy masallah.. Nasıl biriktirdin günlük ne kadar attın.. Nelerden kıatın nasıl yaptın anlat bize nolur.. Ayda 180 cok iyi ... Hele 3 lerle 5 lerleyse ohohhhh
Darısı basıma

Senle aynıyız bacım.. Hadi bakalım önmüzdeki 15 e kac olcak.. Şimdiden cok merak ediyorum

Tamam anlastık... Azmin zaferi diyede yazarız resmin altına... Haddiiii kızz inşallah inşallah
amin canım inş. biriktirirsin geçen aydan 50 tl kaldı ama bana . 4 gün filan ortalama 6-7 lira attım 3 gün para atmıyorum ben . öğrenciyim . gerçi eskisi kadar atamam artık p.tesileride sınavlarım var ama inş. herşey gönlünüzce olur

Ben şejir dışında olduğum içşn 2 gündür atamadım. OaArtesi başlarım artık. 2.5 aydır 250 tl oldu. Bakalım bu ay ne kadar olacak

evet ayin 15 bildirim gunu
1 ceyrek 100 tl para kumbarada da 45 tl birikmis ceyrek ve 100 tl sabit her ay atiyorum koseye.ben ev hanimiyim bu birikimleri esimin verdigi mutfak parasindan yapiyorum kumbaraya ekimde basladim sizin sayenizde tesekkur ederim.herkese hayirli bereketli birikimler....

Kizlar Merhaba bu ayin birikim listesini yarin olusturacagim.telefondan giriyorum ve kaynanamlardayim.Bu arada bildirim yapmayan arkalar var onlarda bildirim yaparsa toplu yayinlariz listeyi :) gorusmek üzere :)

merhaba kızlar bende 1,5 aydır biriktiriyorum bildirim zamanıymış bende yazayım 110 tl var şuan kumbaramda,bereketli olsun bikirimlerimizz

o zamana kadar saymayı düşünmüyorum. bereketli olur inşallah :)
Bacım bnde saymıcam.. Bereketli olsun haydi bismillah

Ben şejir dışında olduğum içşn 2 gündür atamadım. OaArtesi başlarım artık. 2.5 aydır 250 tl oldu. Bakalım bu ay ne kadar olacak
Masallah cok güzel... Bereketli birikimler
evet ayin 15 bildirim gunu
1 ceyrek 100 tl para kumbarada da 45 tl birikmis ceyrek ve 100 tl sabit her ay atiyorum koseye.ben ev hanimiyim bu birikimleri esimin verdigi mutfak parasindan yapiyorum kumbaraya ekimde basladim sizin sayenizde tesekkur ederim.herkese hayirli bereketli birikimler....
Kız masallah sana gercekten cok güzel.. Heray yapabildigin birikimde cok güsel.. Darısı basımıza

KUMBARAYA 1 tl daha:))
Napak 1 olmadan iki olmaz demi

Bu ayın kum bara Açılışını 4.5 tl ile yaptım. Bakalım ne kadar birikecek.

kumbaramdaki paraları 50 tl yi bir poşete koyup kenara attım hiç bişi almadım kalsın öyle
daha yeni kumbaraya açılış yapamadım akşama kısmet :KK3:

evimde herşeyim var bir aksilik olmazsa bugün para harcamıcam o yüzden kumbara için de bozuk para çıkmıcak. bu haftalık mutfak için 20 tl ayırdım pazar günü ne kaldıysa onu atarım artk :)

• Beğen
Reactions: gve
Back