- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Senle aynıyız bacım.. Hadi bakalım önmüzdeki 15 e kac olcak.. Şimdiden cok merak ediyorum
o zamana kadar saymayı düşünmüyorum. bereketli olur inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle aynıyız bacım.. Hadi bakalım önmüzdeki 15 e kac olcak.. Şimdiden cok merak ediyorum
amin canım inş. biriktirirsin geçen aydan 50 tl kaldı ama bana . 4 gün filan ortalama 6-7 lira attım 3 gün para atmıyorum ben . öğrenciyim . gerçi eskisi kadar atamam artık p.tesileride sınavlarım var ama inş. herşey gönlünüzce olurHayyy masallah.. Nasıl biriktirdin günlük ne kadar attın.. Nelerden kıatın nasıl yaptın anlat bize nolur.. Ayda 180 cok iyi ... Hele 3 lerle 5 lerleyse ohohhhh
Darısı basıma
Tamam anlastık... Azmin zaferi diyede yazarız resmin altına... Haddiiii kızz inşallah inşallah
Bacım bnde saymıcam.. Bereketli olsun haydi bismillaho zamana kadar saymayı düşünmüyorum. bereketli olur inşallah :)
Masallah cok güzel... Bereketli birikimlerBen şejir dışında olduğum içşn 2 gündür atamadım. OaArtesi başlarım artık. 2.5 aydır 250 tl oldu. Bakalım bu ay ne kadar olacak
Kız masallah sana gercekten cok güzel.. Heray yapabildigin birikimde cok güsel.. Darısı basımızaevet ayin 15 bildirim gunu
1 ceyrek 100 tl para kumbarada da 45 tl birikmis ceyrek ve 100 tl sabit her ay atiyorum koseye.ben ev hanimiyim bu birikimleri esimin verdigi mutfak parasindan yapiyorum kumbaraya ekimde basladim sizin sayenizde tesekkur ederim.herkese hayirli bereketli birikimler....
ben de 100 tl almıştm yanıma. apartman aidatı yatırdım 75 tl. 10 tl markette harcadım. gerisi kumbaraya :)Anaaaaam 15 tl 5 krs mu
Bndende bi 5 krs... Adamı yolmam lazımmmmmm....
kaç tl çıktı kuzum gözümden kaçtı herhalde ekliyeyim.benm ismim yok
50 tl mi bbenm ismim yok
önemli değil 50 tl çıktı teşekkür ederim :)
teşekkür ederim cnm50 tl mi b
ben listeyi hazırlarken yazdın sen bildirim geldi hemen ekliyorum . bende sana etiket yapıp sorucaktım benden önce davrandın hemen güncelliyorum:)