• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar benfe size katılayım.. Bnde konu actım burdakı konuları görmemdim mi bilmiyom.. Hepmiz bi arada toplanalım.. Burfan dewam edeyim..bundan önce ceyrek ve gran yaptım.. Şimdi kendime bi telefon almak istiyorum.. Elimdekinin miyadı doldu dolacak.. Ama biriktirip alıcam hedefim bu..
Güne girdim 600 lira o kenarda dursun acil durum için be dogumuma yakın alıcam.. Sadece kumbaramdakini telefon in biriktiricem.. 500 lira biriktirmm lazım... Hadi bana gaz verin ;). Şimdi deiceksiniz derdin telefon mu..dert degil ama istegim war... Birazda kendime yapayım ...kumbaramda kavanoza yapıslanlı folyı yapıstırdım atıyorum içine bugunde 2 lira attım aksam eşimden gün içindeki çin çin paraları alırım...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    907,9 KB · Görüntüleme: 77
Selam kızlar benfe size katılayım.. Bnde konu actım burdakı konuları görmemdim mi bilmiyom.. Hepmiz bi arada toplanalım.. Burfan dewam edeyim..bundan önce ceyrek ve gran yaptım.. Şimdi kendime bi telefon almak istiyorum.. Elimdekinin miyadı doldu dolacak.. Ama biriktirip alıcam hedefim bu..
Güne girdim 600 lira o kenarda dursun acil durum için be dogumuma yakın alıcam.. Sadece kumbaramdakini telefon in biriktiricem.. 500 lira biriktirmm lazım... Hadi bana gaz verin ;). Şimdi deiceksiniz derdin telefon mu..dert degil ama istegim war... Birazda kendime yapayım ...kumbaramda kavanoza yapıslanlı folyı yapıstırdım atıyorum içine bugunde 2 lira attım aksam eşimden gün içindeki çin çin paraları alırım...

ee biraz da kendini şımart tabi. insanın bazen şımarası geliyor :) inşallah birikimin bereketli olur en kısa zamanda alırsın telefonunu :)

ee biraz da kendini şımart tabi. insanın bazen şımarası geliyor :) inşallah birikimin bereketli olur en kısa zamanda alırsın telefonunu :)
Ayyyy tesekkür ederimmm canımmmm... Kızımın ve oglumun mis gbi yeni telwfonumda resımlerini cekicemm....

hoşgeldin canım bizi takip edersen zaten 500 değil 1000 bile biriktirirsin hadi bakalım rast gele :)
İnşallah.. Zaten muhakkak bi birikim yapmak gerekıyo öle veya böle kenarda para olöası okadar güzelki...
Ev hanımıysan ve calısöıyon bu baska bi durum..
Normalde calısan bi bayandın.. Ama artık anneyim ve önceliğim yawrularım.. Ama evdeyim diye inanın bos durmuyorum.. Aklıma ne gelirse elinden ne gelirse yapıyorun..dantel di kurdelaydı boncuk işitdi.. He cok mu muhtacım... Allahıma sükürler olsun rabbimden baska kimseye muhtac degilim.. Ama sadece muhtac oldugumuz için degil bnce muhtac olmamak için ufak tefek gözüken birikimler yapmk gerektigini düşüünyorum..
Ama insab tek basına apınca zevki olmuyo şimdi cok zevkli..
Hedeflerimizi yazdık.. İş para biriktirmeye geldi...;)
Hadi bismillah..

Bu arada bildirim falan yapıyomuyuz işte haftalık veya aylık nasıl oluyo ...

kumbaraya 1tl attim olsun damlaya damlaya gol olucak.bende bu parayla kizima telefon alicam onun elindekide benim olucak yuppii.....

kumbaraya 1tl attim olsun damlaya damlaya gol olucak.bende bu parayla kizima telefon alicam onun elindekide benim olucak yuppii.....
Ahaa bi telefon birikimxisi daha.....
Damlaya damlaya göl olur ewet

Aklıma ne geldi ... Biz eşimle birlikte bi hedef koyalım.. Her ay kenara para atalım böle kurban parası... Ona niyet edelim...kurbana nerdeyse i sene var..ayda en az50 tl koysak 12 ayda 600 tl yapıyo üstünü tamamlar bi büyükbasa ortak gireriz yada bi küçükbas kesebilirz inşallah...hemen bu fikri eşimle paylasayım..
Birikim iyidir...

Bn dısarı elişi falan satarak yapıyorum bazen irikim.. Alan olursa müşteri bulursam yani..
Onun haricinde pek abur cubur almıyorum eskısı gibi.. Yettigi kafar alıyorum.. Zaten tutumlu olmaya calısan bi kadınım bildim bileli:))
Bakalım sonuc neolcak cok heycanlıyım yani

Aklıma ne geldi ... Biz eşimle birlikte bi hedef koyalım.. Her ay kenara para atalım böle kurban parası... Ona niyet edelim...kurbana nerdeyse i sene var..ayda en az50 tl koysak 12 ayda 600 tl yapıyo üstünü tamamlar bi büyükbasa ortak gireriz yada bi küçükbas kesebilirz inşallah...hemen bu fikri eşimle paylasayım..
Birikim iyidir...

Hosgeldin canım bende burdayım seninle azerinin topiğinden ve daha once senin topiğinde tanışıyoz... Böyle kurban parası biriktiren bir arkadasım var maşallah her sene kocasının kestiği hariç kendisine bir koç kesiyo ufak birikimlerle hersey olur ben buna inanıyorum....

Hosgeldin canım bende burdayım seninle azerinin topiğinden ve daha once senin topiğinde tanışıyoz... Böyle kurban parası biriktiren bir arkadasım var maşallah her sene kocasının kestiği hariç kendisine bir koç kesiyo ufak birikimlerle hersey olur ben buna inanıyorum....
Ne güzelmiş ama dimi.. Üstüne en fazla 400 katıp ortak gırersek dokunmaz bile.. 1000 lira nerdee 400 nerde yani.. Bide ilinci yolda biliyosun belki pat dıye o kadar parayı bulamayız bulsakta bidahakı aylar sıkısırız ... O yusden cok ıyı bi fikir

ben öğrenciyim kızlar tek gelirimde kyk dan aldığım burs:d onun dısında bişii yok ama yine de eve giren o gözden kaçan bozuk paracıkları biriktiririm ezelden beri. adı ütünde damlaya damlaya göl olur demişler.gerçektende öyle oluyor o 1 tl ler 50 kuruşlar 1 haftada 30 lıra oluyolar bi anda. bi hedefim olmuyo o parayla ama bankaya falan yatırıyorum bende işte. bunu paylaşıyım istedim.

ben öğrenciyim kızlar tek gelirimde kyk dan aldığım burs:d onun dısında bişii yok ama yine de eve giren o gözden kaçan bozuk paracıkları biriktiririm ezelden beri. adı ütünde damlaya damlaya göl olur demişler.gerçektende öyle oluyor o 1 tl ler 50 kuruşlar 1 haftada 30 lıra oluyolar bi anda. bi hedefim olmuyo o parayla ama bankaya falan yatırıyorum bende işte. bunu paylaşıyım istedim.

Valla maşallah sana keşke bizde senin yaslarında birikim yapmayı alışkanlık haline getirseydik şimdiye epey para biriktirmiş olurduk hayran kaldım böyle devam et canım....

Back