- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Hoşgeldiniz :)
hoşbulduk :) kumbarama dün başladm. evime internet bir kaç güne bağlanıncaburayı daha sık takip edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz :)
Selam kızlar benfe size katılayım.. Bnde konu actım burdakı konuları görmemdim mi bilmiyom.. Hepmiz bi arada toplanalım.. Burfan dewam edeyim..bundan önce ceyrek ve gran yaptım.. Şimdi kendime bi telefon almak istiyorum.. Elimdekinin miyadı doldu dolacak.. Ama biriktirip alıcam hedefim bu..
Güne girdim 600 lira o kenarda dursun acil durum için be dogumuma yakın alıcam.. Sadece kumbaramdakini telefon in biriktiricem.. 500 lira biriktirmm lazım... Hadi bana gaz verin . Şimdi deiceksiniz derdin telefon mu..dert degil ama istegim war... Birazda kendime yapayım ...kumbaramda kavanoza yapıslanlı folyı yapıstırdım atıyorum içine bugunde 2 lira attım aksam eşimden gün içindeki çin çin paraları alırım...
Ayyyy tesekkür ederimmm canımmmm... Kızımın ve oglumun mis gbi yeni telwfonumda resımlerini cekicemm....ee biraz da kendini şımart tabi. insanın bazen şımarası geliyor :) inşallah birikimin bereketli olur en kısa zamanda alırsın telefonunu :)
hoşgeldin canım bizi takip edersen zaten 500 değil 1000 bile biriktirirsin hadi bakalım rast gele :)Hem hedef olunca daha cok gaza geliyo ınsan... Hedefim 500 lira biriktirmek !!!!!!!
Yasasııın
İnşallah.. Zaten muhakkak bi birikim yapmak gerekıyo öle veya böle kenarda para olöası okadar güzelki...hoşgeldin canım bizi takip edersen zaten 500 değil 1000 bile biriktirirsin hadi bakalım rast gele :)
Ahaa bi telefon birikimxisi daha.....kumbaraya 1tl attim olsun damlaya damlaya gol olucak.bende bu parayla kizima telefon alicam onun elindekide benim olucak yuppii.....
Aklıma ne geldi ... Biz eşimle birlikte bi hedef koyalım.. Her ay kenara para atalım böle kurban parası... Ona niyet edelim...kurbana nerdeyse i sene var..ayda en az50 tl koysak 12 ayda 600 tl yapıyo üstünü tamamlar bi büyükbasa ortak gireriz yada bi küçükbas kesebilirz inşallah...hemen bu fikri eşimle paylasayım..
Birikim iyidir...
hoşbulduk :) kumbarama dün başladm. evime internet bir kaç güne bağlanıncaburayı daha sık takip edeceğim
Ne güzelmiş ama dimi.. Üstüne en fazla 400 katıp ortak gırersek dokunmaz bile.. 1000 lira nerdee 400 nerde yani.. Bide ilinci yolda biliyosun belki pat dıye o kadar parayı bulamayız bulsakta bidahakı aylar sıkısırız ... O yusden cok ıyı bi fikirHosgeldin canım bende burdayım seninle azerinin topiğinden ve daha once senin topiğinde tanışıyoz... Böyle kurban parası biriktiren bir arkadasım var maşallah her sene kocasının kestiği hariç kendisine bir koç kesiyo ufak birikimlerle hersey olur ben buna inanıyorum....
Bu arada bildirim falan yapıyomuyuz işte haftalık veya aylık nasıl oluyo ...
ben öğrenciyim kızlar tek gelirimde kyk dan aldığım burs:d onun dısında bişii yok ama yine de eve giren o gözden kaçan bozuk paracıkları biriktiririm ezelden beri. adı ütünde damlaya damlaya göl olur demişler.gerçektende öyle oluyor o 1 tl ler 50 kuruşlar 1 haftada 30 lıra oluyolar bi anda. bi hedefim olmuyo o parayla ama bankaya falan yatırıyorum bende işte. bunu paylaşıyım istedim.