• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı sabahlar .
ben dün kumbaraya para atamadım ama dün hiç para harcamamıştım o yüzden atmış kadar oldum :)

• Beğen
Reactions: gve
İyi gecler kızlar... Ben bugun kumbarama 2.10 tl attım.. Bereketli olsun

hedefine ulaşmamış olsanda bir çaban var :)
Günaydın kızlar
Tabi bu Açıdan bakınca güzel birşey. Size katılalı 2 ay oldu. Bir önceki ayda kendimce aklıma geldikçe koyuyordum. Şimdilik toplam 250 tl oldu. Geleni ay inşallah. 100 Euro alabilirim. Gidince de Allah nasip derse çatır çatır yerim.

Günaydın kızlar
Tabi bu Açıdan bakınca güzel birşey. Size katılalı 2 ay oldu. Bir önceki ayda kendimce aklıma geldikçe koyuyordum. Şimdilik toplam 250 tl oldu. Geleni ay inşallah. 100 Euro alabilirim. Gidince de Allah nasip derse çatır çatır yerim.
Masallah ne güzel.. Kenara armasaydım o parayı yicektin ama böle belli bile olmucaltı... 2 ayda 250 cok iyi bi para.. Bnce tabiki... Ben ayda 100 lira yapsam keske...

günaydın kızlar benm kumbaramdan 50 tl çıktı asalında daha fazla olurdu ama eşim saolsun parası yokken ordan almış sigara parası
ben yarın işe gelmezsem yazamayabilirim o yüzden şimdiden söyleyim dedim akşam saydım
bunada şükür ne yapalım artık bir daha ki aya bakalım
onu bütünletip küçük 45 tl ye masa gördüm onu almak istiyorum yada daha büyük alırım takside girip her ay kumbaramdaki parayla taksit öderim ama ilk bütünletmem lazım kime bütünletebilirim

95 tl oldu 500tllik borcun 405 kaldı

• Beğen
Reactions: gve
günaydın kızlar benm kumbaramdan 50 tl çıktı asalında daha fazla olurdu ama eşim saolsun parası yokken ordan almış sigara parası
ben yarın işe gelmezsem yazamayabilirim o yüzden şimdiden söyleyim dedim akşam saydım
bunada şükür ne yapalım artık bir daha ki aya bakalım
onu bütünletip küçük 45 tl ye masa gördüm onu almak istiyorum yada daha büyük alırım takside girip her ay kumbaramdaki parayla taksit öderim ama ilk bütünletmem lazım kime bütünletebilirim
veznelere bütünletebilirsin kuzum

Yarın maaşımı çekip bir kısmını birikimime yatırınca ben de bildirim yapacağım kızlar :oops: Süpersiniz hepiniz :KK5:

kızlar ben karar veremedm nasıl birikim yapacağıma :/ 1 aydır çalışıyorum elimde bir miktar para birikti. banka hesabım yeni açıldı yani nakit olrak duruyor. bankaya hesaba yatırıp mı biriktirsem altın mı yapsam :/

Back