• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 2 tl gitti kumbaraya. Benim amacım çeyrek almaktı. Ama bir yere para lazım oldu. 125 tl. Ya ek hesaptan çekicem ya da geçen ayın kumbara parasını kullanacağım. Fakat kıyamıyorum.
Papatyacım su ek hesap yokmu..gerçi parasız kalınca borç isteyecek kimse yok zamanımızda malum ozaman ek hesap iyi geliyor..ama toparlaması zor oluyor

• Beğen
Reactions: gve
Papatyacım su ek hesap yokmu..gerçi parasız kalınca borç isteyecek kimse yok zamanımızda malum ozaman ek hesap iyi geliyor..ama toparlaması zor oluyor
Evet kesinlikle zehir gibi birşey ama para olmayınca neden bulacağız. Artık eşten dosttan da para istenmiyor.
Kumbaradaki parayı alırsam yerine koyamam. Ama ek hesabı mecbur koyacağım diye düşünüyorum.

kumbaradan 20 tl aldık bu gün. para çekmeye üşendim. 2 aylık telefon faturaı dalgınlığıma gelmiş kalmış onu ödedim. bakalım ne yapcaz bu ay. en azından kirayıda verdik.çok şükür.Allah olmayanlarada versin :)

Bizde bu ay kumbara yok birikmis parada yok kirayi yatirdim elktrk faturasini odedum simdide ablama kelepce alcaz 600tllk ablami bekliyoum
esimin gunluk kazanclariyla ancak yetior o yuzdrn birikmler kasm maasiyla insl
biriktirenlere bol birikimler :)

bugün kumbarayı açmak zorunda kaldım tam 45 tl çıktı bu da gayet iyiydi bence bende kıyamadım ama mecburdum.artık birikim gelecek aya kaldı yine ...

bende şimdi cüzdanı bir duzenliyim..bozuk paraların bir kısmını atıyım kumbaraya..birazınıda sadaka kumbaram var..elime geçtikçe sadakamız olsun diye atıyorum..malum coluk cocugumuz var..az sadaka cok bela defedermiş..doluncada ihtiyaç sahibi biirne veriyorum..cok bir şey değil ama az veren candan derler:)))))

7 tl de benden .aslında 10 da atardım da ufak ufak harcadım sıkmadım pek . yarın atar mıyım bilemiyorum

Bugün hiç para harcamadım. Eşim yoğurt almaya gitti. Bozukluk getirirse atarım kumbaraya

ohh ohh ay sonunda 250-300 çıkar
ah keşke ama sanmıyorum .her gün para atamıyorum haftada 4 filan . bazen 5 güne çıkıyor. bir de biriktiriyorum ama aradan almam gerektiği de oluyor malesef . aslında almasam da olur ama ben okuyorum herşeyi de aileme yüklemek istemiyorum , benim dışımda da okuyan 3 kişi daha var :)

Bugün hiç para harcamadım. Eşim yoğurt almaya gitti. Bozukluk getirirse atarım kumbaraya
aslında gereksiz yere harcama yapmamakta birikimdir . sanırım siz gereksiz yere pek harcamıyorsunuz ailecek yanii birikimli geçen bir gün :)

Back