• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende para biriktirmeyi çok seviyorum ama yeni evlendim dügün masrafları derken hem birikimim harcandı hemde borca girdik bu aralarda baya zor günler geçiriyoruz atlatıcaz inş bende tekrar para biriktirip hem gelecekte sıkıntı çekmemek için hemde ev için para biriktirmek istiyorum :)
Alışveriş yapmayı bırakıyorum... aslında çok almak istedigim şeyler olsada :KK14: yapmıcam.Gelecegimi kıyafetler kurtarmıcak :KK20: böyle motive ediyorum kendimi :KK57:

6.4 tl gitti kumbaraya

• Beğen
Reactions: gve
2 tl attım bugün :KK53:
herkez altı-yedi atıyor ben 2-1 atıyorum hadi hayırlısı :KK50:
o altı yedi atanlardan biri benim galibaa :) ama şöyle benim 0.90 krş attığım bile oldu duruma göre yani küçümseme hiç damlayarak göl değil deniz yaparız :)

mrb şifremi unutmuştum e posta adresime giremediğim için farklı bir e mail adresimden yeniden k.kne kayıt oldum.Ben bu ay başladığımı yazmıştım.İnşallah her ay sayıp bende bildireceğim.gerçekten az demeyip birikim yaparsak parasız kalmayacak gibiyiz.

iki gündür para atamadım
misafirim vardı kumbarayı unuttum harcamam da çok oldu
inşallah akşam gidince atıcam :KK76:

• Beğen
Hiç bozuk çıkmadı son günlerde, bakalım bugün belki atacak bir şeyler buluruz.

• Beğen
hafta sonu pazaristanbul var burda züccaciyeci o kadar güzel şeyler varki kumbaramı açnca oraya gidicem beğendikleimi alıcam
bir tane resim çerçevesi aldım bile
çöp kovalarına bile bayıldım yA

• Beğen
Bugün 2 tl gitti kumbaraya. Benim amacım çeyrek almaktı. Ama bir yere para lazım oldu. 125 tl. Ya ek hesaptan çekicem ya da geçen ayın kumbara parasını kullanacağım. Fakat kıyamıyorum.

Back