H
aldik bile hoşgeldiniz.merhaba benide alın aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldik bile hoşgeldiniz.merhaba benide alın aranıza
canım maasım yatarsa demıssın. Maas almanda bı sıkıntımı oluyor ? merak ettım1.25 tl koydum birikimime. :)
Maaşım yatarsa daha büyük miktarlar koycam inşallah
Herkese hayırlı birikimler
canım maasım yatarsa demıssın. Maas almanda bı sıkıntımı oluyor ? merak ettım
kumbaran bereketli olsun canım.diş tedavisi çok pahalı bilirim bende yaptırdığımdan dolayı. işallah tez zamanda biriktirirsin :)selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın
tsekkr ederım, inş canım ya.. ama hıc bırıkcekmıs gıbı gozukmuyor :S sendemı tel taktırdın çok zorladımı :Skumbaran bereketli olsun canım.diş tedavisi çok pahalı bilirim bende yaptırdığımdan dolayı. işallah tez zamanda biriktirirsin :)
ben tel taktırmadım güzelim benim çok kötüydü. damağın üstünden diş çıkmıstı.onu aşşagı indirmek icin alttaki dişi çektiler.bu sefer üstten aşağı inan dişin üstü açık kaldıç hem çirkin duruyordu hemde kök açık olduğundan dolayısancı yapyordu. bu sebepten o dişide çekikip imlant yaptırdım. implant tedavisinde iki dişimi çekip damağımı pyup içine demir takıp üstüne porselent diş takti. fakat bu demiri vücudum kabul etmedi. suratım şişti çokk. ve başım deli gibi ağrıyordu iki gün tatile denk geldi öldüm desem yeridir. daha sonra onu çıkardı yapıştırma diş taktı onu yapmak için yandaki iki dişi kesti. müthiş sancılar çektim tam bir yıl sürdü hepsi. şimdi dişlerimin görüntüsü daha iyi ama çok çektim.sen iyi araştır basit bir işlem fakat para almak için neler çıkartıyorlar aklın durur. sen dikkatli ol ama senin işlemde sancı yok. ben çok morfin yedimtsekkr ederım, inş canım ya.. ama hıc bırıkcekmıs gıbı gozukmuyor :S sendemı tel taktırdın çok zorladımı :S
ayın 15 inde açıyorduk kumbarayı :) kaynak yapmayalım lütfenSelam kızlar ne zamandır buraya yazmadığımı farkettim birikimlerin devam ediyor bugun 3 tl attım kumbarama yarın da kumbaramı saycam bakalım ne kadar çıkacak gidip ceyrek veya gram altın alacağım....
kayıp aranıyor :)oncelıkle topıgın hayırlı olsun ben de birikim yapmak istiyorum, böyle birbirimizi motive edersek süper olur
sen baya biriktirisin kız maşallah :)Canım bununla beraber bir topik daha takip ediyorum 15 inde açtığımı buraya ay sonunda ki birikmi de diğer topige yazıyorum yani sonuçta ayda bir ne kadar briktiriyorsam bildirim yapıyorum. Mesela ayın 15 de yaptıgım Altın'ın üstüne ekleyip ne kadar olmuşsa diğer repliğe yazıyorum....
ne kadar birikim o kadar tasarruf çok iyi gidiyorsunuz :)Ayın onbeşinde 1 gram yapmıştım diğer oncesi gunde bakalım ne çıkacak???