• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de geldimm :KK73:
ben de sabahtan 0,50 krş attım,bakalım gün içinde atabilecekmiyim
hayırlı pazarlarr

• Beğen
Reactions: gve
selam kızlar birikimler nasıl gidiyor bakalım. çarşamba günü birikimimle gitar almaya gideceğim siz neler yapıyorsunuz :) hepinizi öpüyorum yanaktan :)

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor :( ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya :( yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor :KK43: ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya :KK43: yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın
kumbaran bereketli olsun canım.diş tedavisi çok pahalı bilirim bende yaptırdığımdan dolayı. işallah tez zamanda biriktirirsin :)

kumbaran bereketli olsun canım.diş tedavisi çok pahalı bilirim bende yaptırdığımdan dolayı. işallah tez zamanda biriktirirsin :)
tsekkr ederım, inş canım ya.. ama hıc bırıkcekmıs gıbı gozukmuyor :S sendemı tel taktırdın :( çok zorladımı :S

tsekkr ederım, inş canım ya.. ama hıc bırıkcekmıs gıbı gozukmuyor :S sendemı tel taktırdın :KK43: çok zorladımı :S
ben tel taktırmadım güzelim benim çok kötüydü. damağın üstünden diş çıkmıstı.onu aşşagı indirmek icin alttaki dişi çektiler.bu sefer üstten aşağı inan dişin üstü açık kaldıç hem çirkin duruyordu hemde kök açık olduğundan dolayısancı yapyordu. bu sebepten o dişide çekikip imlant yaptırdım. implant tedavisinde iki dişimi çekip damağımı pyup içine demir takıp üstüne porselent diş takti. fakat bu demiri vücudum kabul etmedi. suratım şişti çokk. ve başım deli gibi ağrıyordu iki gün tatile denk geldi öldüm desem yeridir. daha sonra onu çıkardı yapıştırma diş taktı onu yapmak için yandaki iki dişi kesti. müthiş sancılar çektim tam bir yıl sürdü hepsi. şimdi dişlerimin görüntüsü daha iyi ama çok çektim.sen iyi araştır basit bir işlem fakat para almak için neler çıkartıyorlar aklın durur. sen dikkatli ol ama senin işlemde sancı yok. ben çok morfin yedim :(

Selam kızlar ne zamandır buraya yazmadığımı farkettim birikimlerin devam ediyor bugun 3 tl attım kumbarama yarın da kumbaramı saycam bakalım ne kadar çıkacak gidip ceyrek veya gram altın alacağım....

Selam kızlar ne zamandır buraya yazmadığımı farkettim birikimlerin devam ediyor bugun 3 tl attım kumbarama yarın da kumbaramı saycam bakalım ne kadar çıkacak gidip ceyrek veya gram altın alacağım....
ayın 15 inde açıyorduk kumbarayı :) kaynak yapmayalım lütfen :KK9: :KK9: :KK39:

Canım bununla beraber bir topik daha takip ediyorum 15 inde açtığımı buraya ay sonunda ki birikmi de diğer topige yazıyorum yani sonuçta ayda bir ne kadar briktiriyorsam bildirim yapıyorum. Mesela ayın 15 de yaptıgım Altın'ın üstüne ekleyip ne kadar olmuşsa diğer repliğe yazıyorum....

Canım bununla beraber bir topik daha takip ediyorum 15 inde açtığımı buraya ay sonunda ki birikmi de diğer topige yazıyorum yani sonuçta ayda bir ne kadar briktiriyorsam bildirim yapıyorum. Mesela ayın 15 de yaptıgım Altın'ın üstüne ekleyip ne kadar olmuşsa diğer repliğe yazıyorum....
sen baya biriktirisin kız maşallah :)

Back