• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında gereksiz yere harcama yapmamakta birikimdir . sanırım siz gereksiz yere pek harcamıyorsunuz ailecek yanii birikimli geçen bir gün :)
elimizden geldiğince tutumlu olmaya özen gösteriyoruz. Ev ve araba borcumuz var. Ayda 3000 tl ye yakın ödüyoruz. Yaz döneminde biraz açılmıltık. Hatta Eylül ayında 4800 tl kredi kartı ödedik. O derece yani şimdi toparlamaya çalışıyoruz.

elimizden geldiğince tutumlu olmaya özen gösteriyoruz. Ev ve araba borcumuz var. Ayda 3000 tl ye yakın ödüyoruz. Yaz döneminde biraz açılmıltık. Hatta Eylül ayında 4800 tl kredi kartı ödedik. O derece yani şimdi toparlamaya çalışıyoruz.
ev ve araba borcu demek yatırım demek . aslında süper :) evet yazın baya açılmışsınız :( olsun zararın neresinden dönersen kardır

ev ve araba borcu demek yatırım demek . aslında süper :) evet yazın baya açılmışsınız :KK43: olsun zararın neresinden dönersen kardır
ben şimdi bir çalışmadan gelecek 10-12 bin tl param var onu bekliyorum. O gelirse üZerine biraz daha ilave edip arabayı kapatacağız inşallah. Evin de 15 ayı kaldı.
Yazın çok açılmıltık. Toparladık biraz.

• Beğen
Reactions: gve
ben şimdi bir çalışmadan gelecek 10-12 bin tl param var onu bekliyorum. O gelirse üZerine biraz daha ilave edip arabayı kapatacağız inşallah. Evin de 15 ayı kaldı.
Yazın çok açılmıltık. Toparladık biraz.
maşallah cidden. zaten o para gelirde arabayı kapatırsanız o kadar zorlanmazsınız ev için de .inş. en kısa sürede gelir o parada daha rahat edersiniz .

maşallah cidden. zaten o para gelirde arabayı kapatırsanız o kadar zorlanmazsınız ev için de .inş. en kısa sürede gelir o parada daha rahat edesiniz .
inşallah. Bakanlıktan bir iş almıştım. Onun parası toplam 34 bin alacağım. Böyle parça parça. Önemli olan arabayı kapatmak. Ayda 850 ödüyoruz. Çok şükür zorlanıyoruz ama o parayla birikim yaparız Yada eşyalarımın değişmesi gerek onları hallederim.
Kasım ayı içinde bekliyorum parayı

• Beğen
Reactions: gve
Sabah bankaya gittim. Kredi masrafları içşn. 3700 tl alacakmışız tüketici haklarına başvurdum. 3-4 ay içinde alırsınız dedi

inşallah. Bakanlıktan bir iş almıştım. Onun parası toplam 34 bin alacağım. Böyle parça parça. Önemli olan arabayı kapatmak. Ayda 850 ödüyoruz. Çok şükür zorlanıyoruz ama o parayla birikim yaparız Yada eşyalarımın değişmesi gerek onları hallederim.
Kasım ayı içinde bekliyorum parayı
alacağınız bir miktar var . yani borcun büyük kısmı kapanacağı için çok şanslısın. :) iyi birikimler canım inş. para en kısa sürede kalır

Bazı bankalar sorun çıkarmadan veriyormuş. Ama bazıları mahkemeye veriyormuş diye duymuştum ben. Ay versinler de mahkemeye çıkarım artık suefsan suefsan

Kızlar ben başvuralı aralıkta 1 yıl olacak hala vermediler. Mahkeme devam ediyor karşı dava açtı banka

Back