düzelttim canım dün çok heycanlıydım kusuruma bakma.gve canım benim 107,5 tl birikti bu ay. sanırım yanlış olmuş. ellerine sağlık bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzelttim canım dün çok heycanlıydım kusuruma bakma.gve canım benim 107,5 tl birikti bu ay. sanırım yanlış olmuş. ellerine sağlık bu arada.
çıkmadı canım agustosta yine çekiliş var onu bekliyecem. çıkmaması bir yandan iyi oldu kayınpederin borcu biticek ve bir dahaki çekilişte cıkarsa bize maddi destek vericek vardır herşeyde bir hayır illginiz için çok teşekkür ederim :)gve ev çekilişin ne oldu
Hayirlisi buymus cnm uzulmecanım bu ay çıkmadı malesef umutlar agustosa kaldı
herşeyin hayırlısı olsun, inşallah en uygun zamanda olurçıkmadı canım agustosta yine çekiliş var onu bekliyecem. çıkmaması bir yandan iyi oldu kayınpederin borcu biticek ve bir dahaki çekilişte cıkarsa bize maddi destek vericek vardır herşeyde bir hayır illginiz için çok teşekkür ederim :)
ben günlük öğlen yemeğini evden getirdiğim için birikim fazla oldu. ekstra bir para atamadım evin çok eksiği var onları tamamlama hedefim var işallah :)Onlarda sizin ellerinizden öper
Listemizde eklenmiş ellerine sağlık, rekor birikim sende
allah razı olsun.herşeyin hayırlısı olsun, inşallah en uygun zamanda olur
evet dün çekiişten önce heyecandan ağladım ama sonunda çıkmayınca üzülmedim.olsun bende agustosa kadar evin değerini yükseltirim daha iyi oldu ilk planım bu yöndeydi zaten :)Hayirlisi buymus cnm uzulme
ne kusuru canım ya. olur mu öyle şey.düzelttim canım dün çok heycanlıydım kusuruma bakma.
İnşallah benimde eksiğim çok Bebeklerin ve kızımın ihtiyaçları biterse ev için birikim yapmaya başlıcamben günlük öğlen yemeğini evden getirdiğimyapm birikim fazla oldu. ekstra bir para atamadım evin çok eksiği var onları tamamlama hedefim var işallah :)
çok teşekkür ederim canım. daha yeni evliyim 4 yıl içinde ev nasipse benim :) sağlık olsun :)ne kusuru canım ya. olur mu öyle şey.
ev için de üzülme. hayırlısı olsun inşallah.
Allah bebişleri sağlıklı bir şekilde doğmayı nasp etsin gerisi olur canım hiç önemli değil :) oyyyy olsada sevsek :))İnşallah benimde eksiğim çok Bebeklerin ve kızımın ihtiyaçları biterse ev için birikim yapmaya başlıcam
çıkmadı canım agustosta yine çekiliş var onu bekliyecem. çıkmaması bir yandan iyi oldu kayınpederin borcu biticek ve bir dahaki çekilişte cıkarsa bize maddi destek vericek vardır herşeyde bir hayır illginiz için çok teşekkür ederim :)
Amin canım :) Herşey onlar için zaten :)Allah bebişleri sağlıklı bir şekilde doğmayı nasp etsin gerisi olur canım hiç önemli değil :) oyyyy olsada sevsek :))
çok çok teşekkür ederim :) listeyi göremedim ama benhayırlı olsun güzelim çok güzeller :)