• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gve gve ev çekilişin ne oldu
çıkmadı canım agustosta yine çekiliş var onu bekliyecem. çıkmaması bir yandan iyi oldu kayınpederin borcu biticek ve bir dahaki çekilişte cıkarsa bize maddi destek vericek vardır herşeyde bir hayır illginiz için çok teşekkür ederim :)

çıkmadı canım agustosta yine çekiliş var onu bekliyecem. çıkmaması bir yandan iyi oldu kayınpederin borcu biticek ve bir dahaki çekilişte cıkarsa bize maddi destek vericek vardır herşeyde bir hayır illginiz için çok teşekkür ederim :)
herşeyin hayırlısı olsun, inşallah en uygun zamanda olur

• Beğen
Reactions: gve
Onlarda sizin ellerinizden öper:KK15:
Listemizde eklenmiş ellerine sağlık, rekor birikim sende:KK49:
ben günlük öğlen yemeğini evden getirdiğim için birikim fazla oldu. ekstra bir para atamadım evin çok eksiği var onları tamamlama hedefim var işallah :)

ben günlük öğlen yemeğini evden getirdiğimyapm birikim fazla oldu. ekstra bir para atamadım evin çok eksiği var onları tamamlama hedefim var işallah :)
İnşallah benimde eksiğim çok Bebeklerin ve kızımın ihtiyaçları biterse ev için birikim yapmaya başlıcam

İnşallah benimde eksiğim çok Bebeklerin ve kızımın ihtiyaçları biterse ev için birikim yapmaya başlıcam
Allah bebişleri sağlıklı bir şekilde doğmayı nasp etsin gerisi olur canım hiç önemli değil :) oyyyy olsada sevsek :))

Her işte bir hayır var canım herzaman için hakkında ne hayırlıys o olsun....,

Kumbaraya 4 tl gitti bugün.

listeyi gördüm kendime şaşırdım önceden ayda 10 tl bile kenara koyamayan BEN şimdi 140 waww iyiymiş . ama harcadım :D olsun ihtiyaçlarıma gitti keyfi değildi 10 kilo alınca hiç bir kıyafetim olmuyordu çünkü . herkese maşallah . bugün 10 tl attım :)

Back