Amingve inşallah güzel haberler alırsın.. allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amingve inşallah güzel haberler alırsın.. allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
Günaydın kızlar:)
50.60 tl var kumbaramda, 10 gün için iyi sayılır
200 tl cikti kumbaradan.
merhaba kızlar
bu sabah saydım kumbaramdan 107,5 tl çıktı.
gelecek ay içinde kumbaraya 6 tl koydum sabahtan.
Hakkında hayırlısı olsun canım....Ev çekilişim var bu gün kalbim durcak dua edin kızlar bana :)
Gayet iyi canım... hedefin ne yapmak?
Allah bereket versin canım...,
Superrrr.....
Hakkında hayırlısı olsun canım....
Bende az önce fiyat baktım 89 kusur olmuşBende 86 tl çıktı ama gecen gun dayanamayıp 1 gram yapmıştım... Oda 85 tl tutmuştu...
Toplamda 171 tl olmuş oluyor...,
Bende az önce fiyat baktım 89 kusur olmuş
İnternetten fiyat baktım canım 1 gram altın ne kadar diye bu fiyat çıktı ayarını bilmiyorumKac ayar canım benim aldıklarım 22 ayar....
hayırlı olsun güzelim çok güzeller :)benden yaklaşık 140 çıktı kaban alacaktım ama bir daha ki ay için hedefim o olsun .borç meselesi halloldu şükür . onun derdi de yok . bugün bunları aldım biriken parayla üstelik çok komik rakamlarla :)
oyyyy o bebişleri yeriz biz :)Bebeklerimin bebek şekerini yaptırıcam canım Daha sonrada altın alıp kenara atmayı düşünüyorum tabi eksikler biterse :)
canım ben kendimce toplayım bişiler yazdım yanlış yaptımsa düzelteli olurmu :)15tl gitti bugun kumbaraya toplamda 30tl oldu gve bu birikm sayilirmi harcliksiz kaldigimiz donemde kullaniyoruz kumbarayi
herzamn eksiltmiyoruz kumbraya hergun 5-10atiyoruz
Listeye 10euromu yoksa bu 30tlmi gircek
ama hergun atiyoruz azcok1/2tlde olsa
esimin gunluk kazandigi parayla geciniyoruz bu ayda oyle olcak insl
Gvecim sen karar ver hergun ordan kullanmiyoruz cnku cok parasiz kaldiysak
karar senin cnm
Onlarda sizin ellerinizden öper
oyyyy o bebişleri yeriz biz :)
canım bu ay çıkmadı malesef umutlar agustosa kaldıEllerine saglik gve ev isi ne okdu meraktayim :)