HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın :) her ne kadar haftaya iznim olsa da kendimi salmadım. kumbarama biraz bozuk para atıyorum. ama ne kadar saymıyorum bile. :) kardeşim de 35 kuruş atmış canım ya

kendime bir hedef koymuştum 2017e araba ile gireceğim diye. sanırım o planım değişmek üzere şu an kafamdaki tek istek biriktirip öğrenim kredisini kapatmak. 2019a kadar her ay ödeyemiycem onu. sanırım kredi bana göre bir şey değil. 6 ayda yeterince sıktı beni.biriktirmeye tam gaz devam elimdeki para borç ile örtüşünce tamamen kapatmayı düşünüyorum.

size de perşembe gelince haftasonu gelmiş gibi oluyor mu ? oysaki ben cumartesi de çalışıyorum. önümde kocaman 3 gün var.
herkese mutlu günler

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Benim de bozuk kavanozum dolmak bilmiyor. İlk parayı attığımda 1,5 - 2 aya dolar diye düşünmüştüm. 2,5 ay oldu hala yarısı dolu. Her gün iyi kötü atıyorum. Ay sonu ihmal ediyorum yalnızca. Mart ayını bulacak sanırım dolması. Beklentimi de yükselttim ama 600 tl bekliyorum artık.

Güya bende yaza alacaktım araba ama nerdee..
Şu borçlar bitene kadar beklicem sanırım. Abimin düğün olayı falan girince hepten kalıcak diye korkuyorum.

Evet banada hafta bitmiş gibi geliyor. Bide cuma günleri tartı günüm ya hafta bitti gözüyle bakıyorum hepten

Ben ağustostan beri biriktiriyorum. İlk başlarda bu kadar değildi ama son zamanlarda hergün 2-3-5 lira mutlaka atıyorum. Yine dolmuyor yine dolmuyor.
Benim hedefim tam 1000 lira yapmak kumbarada. Ama kağıt parada atıyorum tabi ben.

Benim kağıt kumbaram ayrı kilitli. O daha ciddi ihtiyaçlar için. Bozuklarla çeyrek alıp düğünler, doğumlar v.s değerlendirmeyi düşünüyorum.
Bereketli olsun. 1000 tl çıksa tadından yenmez sanırım.

günaydın ben de bugün katıldım aranıza:)

Mevlid kandilinin yüzü suyu hürmetine bereketli olsun diye bi kağıt para kumbarası yaptım kızlar ve o gün 50 tl attım
bugün de maaş hesabımdan 100 tl çekicem atıcam ve bu parayı unutcam :)
yoksa bi şekilde harcanıyo bizi zor günler bekliyo
bebiş doğunca daha da çok harcama olcak eşim biraz gergin
ücretsiz izin alcam diye alıştırıyorum ama geçinemeyiz diye korkuyo hayırlısıyla yaza çıkarız inş

bebek bereketiyle gelir derler umarım altından kalkabilirsiniz :) sağlıkla gelsin inş

ben de farkettim ki haftabaşından beri ekmek ve su dışında hiçbir şey almamışım. aferin bana (iplerimi saymıyorum o ayrı) kumbaramı haftaya 1-2 gün erken açıcam malum yola gidicem bozuk falan alaym içinden molada lazım olur

Bereketli olsun. Kumbaranın bereketine de inanıyorum ben hele kilitli ise illaki bereketli oluyor? :) Bizimde 2,5 aylık dolmak bilmeyen bir bozuk kumbaramız var. 300 tl alır diyordum sonra dolmak bilmeyince 500 yaptım şimdi 900 de aşağı çıkmayacak diyorum her seferde kendime. :) Mart - Nisan gibi dolar bu gidişle 1 tl ve 50 kuruşluk.

Kağıt kumbaramız Eylül'e kadar açılmayacak bir aksilik olmazsa. Bu ay sağlık masraflarımız çok oldu maaşı alır almaz attıklarımız kar kaldı valla yanımıza.

Önümüzdeki 2 ay da hem benim eşimin diş tedavileri devam edecek. Biraz daha tasarruflu olmalıyım bakalım.

sadevehuzurlu bebek bereketiyle gelire ben çok inanıyorum. Benim de bu ay adetim 3 gün gecikti hala bekliyorum. Kullandığım antibiyotikler filan mı geciktirdi acaba? Çok düzenlidir normalde.

Herkese bol kazançlı günler. Ummadığınız yerden paralar aksın evinize :)

sağol blakcim çok teşekkür ederim evet haklısın bebiş gerçekten bereket getiriyo:) ayy belki de sana da bi melek geliyodur hayırlısı:)
senin de birikimlerin bereketli olsun inş
kumbarandan umduğundan çok para çıksın hayırla kullan inş:)

Korunurken böyle bir şey olursa, kınamadığını yaşamadan ölmeyeceksin vol bilmemkaç diyeceğim kendime.
Kınamak değil de şaşırıyorum ne yalan söyleyeyim.

Günaydınlar efendim:)
Eşim 3 tl attı bozuk para kumbaramıza:)
Kağıt para kumbarasına önce 50 tl, dün 100 tl atmıştım, kumbara şeffaf değil ama yeni başladığım için 150 tl olduğunu biliyorum şimdilik

Normalde ben de kumbara başlatıyordum ama hem dersler, hem de projeler yüzünden ekstra yol masrafları çıkınca bıraktım. Bir yerden burs almaya başladım, bu yüzden aylık en az 350 TL biriktirmek istiyorum
Ocak 26'da bakalım yapabiliyor muyum?
+ Fakat kredi kartı borcum olduğu için önceliğim onu bitirmek.

Hayaller kuruyorum. Gözümde canlandırıyorum o hayalleri sonra. İnşallah hepsi birer birer olacak.

Şu evin birkaç eksiğini de halledelim. Bebek birikimleri başlayacak nasipse sonra.

Mevla görelim neyler , neylerse 'en' güzelini eyler. başka bir topicte bir arkadaş yazmış. en güzelini çağırırsan en güzeli gelir diye.

Hem paramız hem mutluluğumuz katbekat çoğalsın, bereketlensin dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…