- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
kızlar günaydın :) her ne kadar haftaya iznim olsa da kendimi salmadım. kumbarama biraz bozuk para atıyorum. ama ne kadar saymıyorum bile. :) kardeşim de 35 kuruş atmış canım ya
kendime bir hedef koymuştum 2017e araba ile gireceğim diye. sanırım o planım değişmek üzereşu an kafamdaki tek istek biriktirip öğrenim kredisini kapatmak. 2019a kadar her ay ödeyemiycem onu. sanırım kredi bana göre bir şey değil. 6 ayda yeterince sıktı beni.biriktirmeye tam gaz devam elimdeki para borç ile örtüşünce tamamen kapatmayı düşünüyorum.
size de perşembe gelince haftasonu gelmiş gibi oluyor mu ? oysaki ben cumartesi de çalışıyorum. önümde kocaman 3 gün var.
herkese mutlu günler
Günaydın kızlar.
Benim de bozuk kavanozum dolmak bilmiyor. İlk parayı attığımda 1,5 - 2 aya dolar diye düşünmüştüm. 2,5 ay oldu hala yarısı dolu. Her gün iyi kötü atıyorum. Ay sonu ihmal ediyorum yalnızca. Mart ayını bulacak sanırım dolması. Beklentimi de yükselttim ama 600 tl bekliyorum artık.
Ben ağustostan beri biriktiriyorum. İlk başlarda bu kadar değildi ama son zamanlarda hergün 2-3-5 lira mutlaka atıyorum. Yine dolmuyor yine dolmuyor.
Benim hedefim tam 1000 lira yapmak kumbarada. Ama kağıt parada atıyorum tabi ben.
günaydın ben de bugün katıldım aranıza:)
Mevlid kandilinin yüzü suyu hürmetine bereketli olsun diye bi kağıt para kumbarası yaptım kızlar ve o gün 50 tl attım
bugün de maaş hesabımdan 100 tl çekicem atıcam ve bu parayı unutcam :)
yoksa bi şekilde harcanıyo bizi zor günler bekliyo
bebiş doğunca daha da çok harcama olcak eşim biraz gergin
ücretsiz izin alcam diye alıştırıyorum ama geçinemeyiz diye korkuyo hayırlısıyla yaza çıkarız inş
amin inşallah çok teşekkür ederim:)bebek bereketiyle gelir derler umarım altından kalkabilirsiniz :) sağlıkla gelsin inş
günaydın ben de bugün katıldım aranıza:)
Mevlid kandilinin yüzü suyu hürmetine bereketli olsun diye bi kağıt para kumbarası yaptım kızlar ve o gün 50 tl attım
bugün de maaş hesabımdan 100 tl çekicem atıcam ve bu parayı unutcam :)
yoksa bi şekilde harcanıyo bizi zor günler bekliyo
bebiş doğunca daha da çok harcama olcak eşim biraz gergin
ücretsiz izin alcam diye alıştırıyorum ama geçinemeyiz diye korkuyo hayırlısıyla yaza çıkarız inş
Bereketli olsun. Kumbaranın bereketine de inanıyorum ben hele kilitli ise illaki bereketli oluyor? :) Bizimde 2,5 aylık dolmak bilmeyen bir bozuk kumbaramız var. 300 tl alır diyordum sonra dolmak bilmeyince 500 yaptım şimdi 900 de aşağı çıkmayacak diyorum her seferde kendime. :) Mart - Nisan gibi dolar bu gidişle 1 tl ve 50 kuruşluk.
Kağıt kumbaramız Eylül'e kadar açılmayacak bir aksilik olmazsa. Bu ay sağlık masraflarımız çok oldu maaşı alır almaz attıklarımız kar kaldı valla yanımıza.
Önümüzdeki 2 ay da hem benim eşimin diş tedavileri devam edecek. Biraz daha tasarruflu olmalıyım bakalım.
sadevehuzurlu bebek bereketiyle gelire ben çok inanıyorum. Benim de bu ay adetim 3 gün gecikti hala bekliyorum. Kullandığım antibiyotikler filan mı geciktirdi acaba? Çok düzenlidir normalde.
Herkese bol kazançlı günler. Ummadığınız yerden paralar aksın evinize :)
sağol blakcim çok teşekkür ederim evet haklısın bebiş gerçekten bereket getiriyo:) ayy belki de sana da bi melek geliyodur hayırlısı:)
senin de birikimlerin bereketli olsun inş
kumbarandan umduğundan çok para çıksın hayırla kullan inş:)
günaydinlar,bizde noel tatili basladi,heryer kapali,dolayisiyla para da harcanmiyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?