- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
canim hepimiz zaman zaman duygusallasiyoruz...benim teknigim ormanda yürüyüs yapmak,kafayi bosaltip yüksek sesle müzik dinlemek...sen de kendini biraz akisa birak...bu arada senin yasinda olup da bu kadar sorumluluk sahibi olmayi cok isterdim,gecen zaman geri gelmiyo maalesef...yilbasi tatlinin tadini cikar...
muhendisiniz hoş geldin.
Annenin sevinci paha biçilmez olacağı için feda olsun o verdiğin paralar. Duasıyla geri gelir o para yerine. :) İş yeri stresi hangimizde yok ki. Selim cey in söylediği gibi doğaya bırakacaksın kendini o imkanın yoksa da kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. İş sonrası keyif alacağın bir kurs olabilir.
Dua edebilirsin rahatlamak için.
Ben de yılbaşı hediyeleri, diş tedavisi derken kilitli kumbaradan değil ama kendi şahsi birikimimden harcama yaptım. Sağlık olsun. Çok da iyi yaptım.
Bozuk kumbarasına 3 tlcik attım.
muhendisiniz
Ailelerimizin varlığı yeter. Allah onları başımızdan eksik etmesin hiç. Bu ay sonunu iple çekiyorum ben de. Bir an önce yeni yıla girip yeni birikimlere başlamalıyım hayırlısı ile.
Tatilin tadını çıkar.
kesinlikle.. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.
ben de yeni yıla başlamayı çok istiyorum. sanki herşey sıfırdan başlayacakmış gibi. tabi birikim de öyle. kendime bir plan oluşturup o plan dışına (aksi bir şey olmadıkça) çıkmayı düşünmüyorum. :)
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?