HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün kendime bardak ve çatal almam gerekti: 10 TL
Gratisten indirimli ihtiyaçlarımı aldım: 3 parçayı 18 küsüre aldım. Normalde 1'i 18'di.
Yemek: 7 TL tuttu. Az yedim.

Merhabalar
bende size katılmak isterim.
Hedefim balkonuma cam yaptırmak.
yaklaşık 1500 liraya ihtiyacım var.
Bir önceki kumbaramdan çıkan para 200 TL idi.
Kaldı 1300

hoşgeldiniz :)

ben kumbaramı açtımmm 47 tl çıktı onları cüzdanıma koydum. yolda lazım olacak.

bugün artık valiz hazırlama zamanı yarına bir şey kalmasın istiyorum. hediyelerim kenarda valize konulmayı bekliyor

gelecek pzt yoğun bir tasarruf proggamına giriyorum. önceden amaaan şunu da alsam bir şey olmaz dediğim oluyordu artık o da yok. bu ay gerçekten çok harcadım. geçen 2 haftaya bakarsak

anneme telefon 850 tl
babama kazak 50 tl
kendime 2 kazak 60 tl (bu kışa yetecek kadar oldu artık)
kendime mont 100 tl (spor ihtiyacım vardı)
kendime spor ayakkabı 70 tl(karsız yağmursuz günlerde iyi oluyor ayaklarım botla çok ağrıdı)
memlekete 5 kg sucuk 125tl (üretiyorum o kadar götürmezsem ayıp )
hobi amaçlı harcadıklarım 50 tl

toplamda 1305 tl ediyor burası.
memlekette de harcarım tabi. yol masrafını saymadım bile. biletleri kredi kartıyla aldım
bu parayı en kısa sürede yerine koymam lazm. gereksiz harcarsam bi vurun bana

Merhabalar
bende size katılmak isterim.
Hedefim balkonuma cam yaptırmak.
yaklaşık 1500 liraya ihtiyacım var.
Bir önceki kumbaramdan çıkan para 200 TL idi.
Kaldı 1300

Harika.
Eğer bir hedefin varsa mutlaka o para birikir ve birikirken zevke dönüşür. :)
Biraz tasarrufla olmayacak şey değil.

:)

Gezmeye harcadığım paraya acımıyorum ben. Hele ki aileme gidiyorsam ben de hep dolu dolu giderim gözüm hiç görmez :) Kendime alırken on kere düşünürüm aileme, eşime alırken hiç gözümde olmaz. Feda olsun.

Bu ay ben de açıldım. Hem sağlık hem keyfi hem doğum günleri vesaire derken yaptığım planın o kadar dışındayım ki. Ocak ayında ben de çok dikkatli olacağım.
Aşırıya kaçtıkça birbirimizi silkeleyelim madem.

Daha ansıl tasarruf ederim bilemiyorum ama , bakıcam artık :)

sadevehuzurlu Yılbaşından bir gün önce alacağız maaşları umuyorum. 30 tlmiz var. 5 tl dahi atamıyorum birikime :)
Canın sağolsun :) bize dün doğalgaz 304,49 tl geldi, sarsıldık ilk kez bu kadar çok geldi ama sağlık olsun ne yapalım, ben de 15 Ocak'ta maaş alacağım, kadınlar kulübü sayesinde öyle çok arındım ki, yeni yıla arınarak ve sadeleşerek giriyorum, şükürler olsun, ya buraları okumasaydım kimbilir karmaşanın içinde boğulacaktım 5 kuruşsuz

Allah hepinizden razı olsun

Dün ilk defa bulaşıkları makineye atmadan önce bi leğene su doldurup kabasını aldım, önceden şırıl şırıl su akıtıyordum

Geç olsun güç olmasın hayırlısı, ufak ufak da olsa değişmeye başladım, yeni bakış açımı çok sevdim ve hayatı daha irdeleyerek yaşıyorum son bijaç aydır ve M maviduvar1 The Black tr_lelli gerçekten sizi okumak bana çok şey kazandırdı :)

Birikim, tasarruf, sadelik, kumbara vb topikleri meğer bi insanın hayatına nasıl da dokunurmuş, nasıl da hizaya sokarmış

Ohh be çok mutluyum

sadevehuzurlu Hep derim mutluluk bulaşıcıdır. Keyiflendim :)
5 yaşındaki çocuktan bile öğreneceğimiz şeyler vardır. Ben de herkese teşekkür ediyorum. 2015 bana da çok şey kazandırdı. Manen muhteşem bir doyuma ulaştım. Hala eğitiyorum bir çok anlamda kendimi.

2016 çok daha güzel geçecek İnşallah. Daha bilinçli, daha güzel daha huzurlu.

zaten memlekette harcayacağıma bi fiyat biçemedm annecimle babacımı meşhur çöp şişçilere götürücem çok severizzz. ailecek boğazımıza düşkünüz

aynen geç olsun güç olmasın :) hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var. ben de aynı arkadaşların sıkı takipçisiyim

sadevehuzurlu birşeyler katabildiysem birilerine ne mutlu bana.
ben kumbaradaki paralarımı psikolog, kuaför masraflarıma harcadım.
hayatta bu duruma gelmem de psikoloğumun etkisi çok büyük.
şu an ki ben ile eski ben çok farklı birbirinden...
kadın sihirli bir değnek ile dokundu sanki bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…