• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala atamadım çünkü elimdeki para tükenmek üzere:KK43: maaşımı almayı bekliyorum az kaldı.

iyi akşamlar..bizde bugün oğlumla büyük boy kumbara aldık açılmayan..artık bozukluklar ona gidecek..temmuza kadar vaktimiz var.yaz okuluna gitmek istiyo..aslında ameliyatı ve sünneti var bu yaz zor ama..o bilinçli tüketici olacakmış,hevesini kırmak istemedim

Günaydın hanımlar. Bozuk kavanozuna 1 tl attım. Eksiye düşmemek için ay bitene kadar pek birikime ayıramayacağım.

hanımlar mrb,

yılbaşında memleketime gideceğimi söyleniştim. annemin telefonu arızalanmış. ona telefon aldım 850tlcik oraya verdim. biraz içim cız etti baştan ama çok sevinecek :)

memleketten dönünce sıkı yönetim ilan edeceğim. kardeşimde sınavlarını atlatıp 1 ay yarı yıl tatiline gidecek. o zaman biraz daha tasarruflu olurum :) ah ah bir an önce tatile girsem ne güzel olur. iş yerinin stresi artık beni yıprattı. sürekli gözlerm doluyor ve sinirleniyorum. stresle başetme yolları neler bir fikriniz var mı ?

canim hepimiz zaman zaman duygusallasiyoruz...benim teknigim ormanda yürüyüs yapmak,kafayi bosaltip yüksek sesle müzik dinlemek...sen de kendini biraz akisa birak...bu arada senin yasinda olup da bu kadar sorumluluk sahibi olmayi cok isterdim,gecen zaman geri gelmiyo maalesef...yilbasi tatlinin tadini cikar...

canim hepimiz zaman zaman duygusallasiyoruz...benim teknigim ormanda yürüyüs yapmak,kafayi bosaltip yüksek sesle müzik dinlemek...sen de kendini biraz akisa birak...bu arada senin yasinda olup da bu kadar sorumluluk sahibi olmayi cok isterdim,gecen zaman geri gelmiyo maalesef...yilbasi tatlinin tadini cikar...

canım çok teşekkür derim :) canını sevdiğim şu şehirde orman bile yok ki:KK14: bazen diyorum al başını git ama parasız da yaşanmıyor :KK51: tatil kafa dağıtmamda işe yarar diye düşünüyorum. son 8 gün:KK73:

muhendisiniz muhendisiniz hoş geldin.

Annenin sevinci paha biçilmez olacağı için feda olsun o verdiğin paralar. Duasıyla geri gelir o para yerine. :) İş yeri stresi hangimizde yok ki. Selim cey in söylediği gibi doğaya bırakacaksın kendini o imkanın yoksa da kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. İş sonrası keyif alacağın bir kurs olabilir.

Dua edebilirsin rahatlamak için.

Ben de yılbaşı hediyeleri, diş tedavisi derken kilitli kumbaradan değil ama kendi şahsi birikimimden harcama yaptım. Sağlık olsun. Çok da iyi yaptım.

Bozuk kumbarasına 3 tlcik attım.

muhendisiniz muhendisiniz hoş geldin.

Annenin sevinci paha biçilmez olacağı için feda olsun o verdiğin paralar. Duasıyla geri gelir o para yerine. :) İş yeri stresi hangimizde yok ki. Selim cey in söylediği gibi doğaya bırakacaksın kendini o imkanın yoksa da kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. İş sonrası keyif alacağın bir kurs olabilir.

Dua edebilirsin rahatlamak için.

Ben de yılbaşı hediyeleri, diş tedavisi derken kilitli kumbaradan değil ama kendi şahsi birikimimden harcama yaptım. Sağlık olsun. Çok da iyi yaptım.

Bozuk kumbarasına 3 tlcik attım.

aynen ben de hiç üzülmüyorum o verdiğim paraya :) imkanım olsaydı da son model alsaydım ama şartlar bunu gerektiriyor. seveceğinden eminim. :)

ben de örgü örüyorum daha doğrusu amigurumi ile uğraşıyorum. ticari amaçla değil sadece kendim için, bir şeyler üretebildiğimi görmek için :) bir kaç kendini bilmez babaanne gibi örgü mü örüyosun dese de kendileri elde var sıfır oldukları için takmıyorum bile. örgü babaaanne işi mi yahu :KK69:

dualar da olmasa nasıl geçecek şu zaman :) herkesin geçmiş kandili mübarek olsun hepimizin duaları kabul olur inşallah :KK51:

kendime de üst baş bi şeyler aldım annecimle babacım eskilerle görmesin beni. :KK48:

babam kardeşime baktığım için maddi destek vermiş bu ay da.(ailem cep harçlığı verir. ben evin gideri için hiiiç para almam yalnız olsam da ödeyeceğim ben o masrafları zaten. he bazen gelirken çikolata alsana derim sadece:oops:) faturalarını öde kızım diye 200 tl göndermiş :oops: birikime attım. kumbaramdan da 50 tl çıkacak sanki çünkü kağıt olarak 30 atmıştım bozuk da rahat 20 çıkar diye düşünüyorum. onlar da büyük kumbaraya gitmeden aktarılcak :)

muhendisiniz muhendisiniz

Ailelerimizin varlığı yeter. Allah onları başımızdan eksik etmesin hiç. Bu ay sonunu iple çekiyorum ben de. Bir an önce yeni yıla girip yeni birikimlere başlamalıyım hayırlısı ile.

Tatilin tadını çıkar.

muhendisiniz muhendisiniz

Ailelerimizin varlığı yeter. Allah onları başımızdan eksik etmesin hiç. Bu ay sonunu iple çekiyorum ben de. Bir an önce yeni yıla girip yeni birikimlere başlamalıyım hayırlısı ile.

Tatilin tadını çıkar.

kesinlikle.. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.

ben de yeni yıla başlamayı çok istiyorum. sanki herşey sıfırdan başlayacakmış gibi. tabi birikim de öyle. kendime bir plan oluşturup o plan dışına (aksi bir şey olmadıkça) çıkmayı düşünmüyorum. :)

çok teşekkür ederim :KK37:

kesinlikle.. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.

ben de yeni yıla başlamayı çok istiyorum. sanki herşey sıfırdan başlayacakmış gibi. tabi birikim de öyle. kendime bir plan oluşturup o plan dışına (aksi bir şey olmadıkça) çıkmayı düşünmüyorum. :)

çok teşekkür ederim :KK37:

Ben de öyle düşünüyorum. Psikolojiktir belki ama, tüm olumsuzlukları Allah'ın izni ile görmeyeceğim kadar uzaklara göndereceğim yeni başlangıçlar, yeni bakış açıları katacağım kendime. İnşallah.

Kendi zulamdaki paranın bir kısmını diş tedavimde kullandım, bir kısmı ile faturaları ödedim, madem kullandım 25 tl de kağıt para kumbarasına atıverdim.
100 tl kaldı.
Esnek hesabım o benim ay sonu sıkışıyorsam hemen başvuruyorum, kredi kartından daha mantıklı geliyor.

Günaydın herkesee.
Gün gün yazamasamda birikime devam :)
3 lira attım kumbarama. Küçük para kumbarasına attım birazda bozukluk ama ne kadar vardı saymadım :)
Şu kumbara dolsun diye sabırsızlıkla bekliyorum. Çok merak ediyorum ne kadar oldu.

Back