Ben her gün para harcayan biri değilim, sabah işe eşim bırakıyor, akşam otobüsle gidiyorum onda da otobüs kartını okutuyorum
Dolayısıyla bozuk param her gün olmuyor genelde eşim daha çok atıyor kumbaraya:)
Kağıt para kumbarasına da hedef koydum, gelecek yılbaşında açacağım inşallah:)
Olduğu kadar ne yapalım...
Hepimize bol bereketli, sağlıklı, huzur dolu, başarılı ve verimli yepyeni bir yıl diliyorum.
Allah gönüllerimizdekileri hayırlıysa nasip etsin.
Maaşlar yattı bugün. 100 tl kağıt kumbarasına gitti bile. Eşim bu ay sağlıklı ilgili harcamaları olacağı için pek katkıda bulunmayacak. Ay içerisinde muhakkak bir şeyler atar ama.
Senenin son günü sabah kumbaraya 5 tl attım. Yaşadığımız tüm olumsuzluklar bugün itibariyle paket yapılıp çoooook uzaklara gönderilsin. 2016 yılı daha güzel , daha sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl olsun hepimiz için. :)
Bugün bozuk para kumbarasına 6.5 tl, kağıt para kumbarasına 5 tl attım
Bereketli olsun inşallah
Yarın yeni bir gün, yepyeni bir sayfa açacağım, tüm giderleri artık not edeceğim, neyi ne zaman alıp ne kadar zamanda tüketiyoruz inceleyeceğim.
Gerçi bebek doğunca bizim ev kalabalıklaşacak, gider tablomuz muhakkak değişecek ve bebekle ilgilenirken bütçeyi takip edebilecek miyim hiç bir fikrim yok ama en azından elimde Ocak ayı olur:)
ben de bugün senenin son günü olmasının şerefine kumbaraya 40 lira atıcam eve gidince
dilerim herkes için aşk dolu huzur dolu bereket dolu bir yıl olur.. kimin ne dileği varsa kabul olur.. ve herşeyin başı sağlık. sağlığımız kuvvetimiz hep yerinde olsun inşallah.
Kızlar bu ay çok dikkatli harcama yapmalıyım ve çok dikkatli birikim yapmalıyım. Maaşı alır almaz bir miktar attım kumbaraya.
Çok keyif alıyorum biriktirmekten. Bu ay zorunlu harcamalarımız var o sebeple ay sonu sıkışmamak adına ve kredi kartına bulaşmamak adına birikimi de dikkatli yapmalıyım.
Az az atayım. Nasılsa bir miktar ayırdım zaten.
Umarım kolay geçecek bu ay.