• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şöyle bir bilgi buldum. Uzun dönem yatırım yapmak isteyenlere faydalı olabilir. Kumbarada biriktirdikleriniz için...
image.png

bende alınacakları hallettim.bugünkü limitten kalan 35 lira,birikime gitti:)
diğer konuda sordum bir arkadaşa ama sizede sormak istiyorum..şimdi altınları böyle bankadan alınca göz görmüyo,el dokunmuya ya,yalan geliyo sanki bana.sizdede oluyomu öyle

Sabah ayakkabı kutumdaki bütün parayı aldım.

Cüzdandaki para bitti, ya bankadakini çekecektim, ya kumbaradakini.

Ben bu kumbara sistemine uyamadım :KK51: ne yazık ki

Sizi de yoldan çıkarmadan konudan ayrılıyorum, hepinize kolay gelsin, Allah birikimlerinize bereket versin. :KK24:

bende alınacakları hallettim.bugünkü limitten kalan 35 lira,birikime gitti:)
diğer konuda sordum bir arkadaşa ama sizede sormak istiyorum..şimdi altınları böyle bankadan alınca göz görmüyo,el dokunmuya ya,yalan geliyo sanki bana.sizdede oluyomu öyle
Ben yıllardır bankanın internet şubesizden yapıyorum altın alımlarını.
Hiç dokunmuyorum görmüyorum. Bu sıkıntı yok canım
muhendisiniz muhendisiniz iyi tatiller

Sabah ayakkabı kutumdaki bütün parayı aldım.

Cüzdandaki para bitti, ya bankadakini çekecektim, ya kumbaradakini.

Ben bu kumbara sistemine uyamadım :KK51: ne yazık ki

Sizi de yoldan çıkarmadan konudan ayrılıyorum, hepinize kolay gelsin, Allah birikimlerinize bereket versin. :KK24:
:KK54:

Günaydın hepinize
Bugün maaşımı aldım ve konut kredisini ödedim, kredi kartlarımın TAM olarak borçlarını ödedim.
Sanırım benim para biriktirme yöntemim bu, konut kredisi yani.
Kalan nakit de kartla ödeme yapamayacağım durumlar için bankada kalacak (aidat, özel ders ücreti, kurs ücreti vs)
Zaten ucu ucuna denk geliyor :p

merhaba :KK24:

ben de dün 20 tl atarak kumbara yapmaya başladım bakalım umarım caymam :)) işe yeni başladım o yüzden birikim yapma hevesim çok var ama aldığım maaş asgari ücret olunca çok büyük birikimler yapamıyorum ama akmasa da damlar mantığıyla hareket edeyim dedim:KK48: her ay bir cumhuriyet alıcam bakalım kısmetse, kalanıyla da kişisel ihtiyaçlarımı asgari düzeyde alıcam ve ondan da kalanı, kalırsa tabi kumbaraya atıcam:KK48: hadi bismillah:21:

Back