Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım öncelikle hoş geldin aramıza bizlerde öyle aman aman cok birikimler yapmıyoruz ama inan ufak ufak birşeyler birikiyor hiç sıkma kendi bir ay cumhuriyet bir ay yarım bir ay çeyrek olsun ama yine de birşeyler kenarda olsun...merhaba
ben de dün 20 tl atarak kumbara yapmaya başladım bakalım umarım caymam :)) işe yeni başladım o yüzden birikim yapma hevesim çok var ama aldığım maaş asgari ücret olunca çok büyük birikimler yapamıyorum ama akmasa da damlar mantığıyla hareket edeyim dedim her ay bir cumhuriyet alıcam bakalım kısmetse, kalanıyla da kişisel ihtiyaçlarımı asgari düzeyde alıcam ve ondan da kalanı, kalırsa tabi kumbaraya atıcam hadi bismillah
Gel canım gel ufak ufak başla bak Nasıl bitiliyor göreceksin...Herkese iyi geceler beni de aranıza alın nolur bende para biriktiremeyenklerdenim geçen ay kumbara aldım 120 tll biriktiremeyenklerdenim şükür yarın yine başlayacağım gaza gellllmek sart
Birikim olmasaydı nerden gidecekti bir de bunu düşün sonuçta hepimiz bu birikimleri biryerlerde kullanıyoruz senin de biletlerin olmuş iyi olmuş iyi tatiller Can'ım sana...kızlaaar yılbaşını ailemle memleketimde geçiricem iş yerimden izin aldım. ohh sefam olsun. tabi birikimler bilete falan gidecek ama olsun hiç önemi yok şu an gözümde
bu tatil bana iyi gelecek
15 ARALIK
Bugun kumbaraya 60 tl gitti
Kızlar şimdi ben bu kumbara birikimimi çeyrek parası biriktirip çeyrek alıp atıyordum kenara bir günüm var bundan eşimin haberi var ama bir güne daha girdim eşimin haberi yön o yüzden bu kumbara birikimimden her ay mecbur 100 tl şi güne gidecek kalan küsüratları napsam sizce gerçi cok aman aman birşey kalmayacak?
Veee bu arada 15 gündür kredi kartımı kullanmıyorum bu benim için büyük bir başarı kredi kartsız da durulabiliyormuş bakalım rekorum kaç gün olacak...
Can'ım öncelikle hoş geldin aramıza bizlerde öyle aman aman cok birikimler yapmıyoruz ama inan ufak ufak birşeyler birikiyor hiç sıkma kendi bir ay cumhuriyet bir ay yarım bir ay çeyrek olsun ama yine de birşeyler kenarda olsun...
ben daha önce kredi kartı kullanmadım hiç. yaza doğru bir tane alsam mı acaba diyordum, kimi ihtiyac diyor kimi var olanı iptal ettirmek istiyor vs ben de ne yapsam bilemedim. ben en çok taksit için almak istiyorum. mesela bir bot alıyorsun 100 lira. onu 5 e bölüyor diyelim, hem sana da yük olmuyor öderken. ama nakit ödeyince elindeki para birden tükeniyor. ne önerirsiniz?
Bu zamana kadar hiç kullanmadıysan hiç bulaşma derim ama dediğin gibi her zaman elinde alacağın şey kadar nakit olmuyor biz tatillerde falan kullanıyoruz taksit iyi oluyor kesene göre kullanmayı becereceksin bir yandan yarar bir yandan zarar....ben artık şöyle yapıyorum mesela 100 liralık bişey aldım 50 şini nakit verip kalanını taksit veya tek cekim yapıyorum böylece hem elimde param Hemde kartı cok doldurmuş olmuyorum....
O -Ofelia dozunda kullanılırsa iyi bir şey.
ben geçen hafta uçak bileti aldım 3500 tl ye. taksit yaptırdım.
kartım olmasa nasıl alacağım.
ama 100 liralıkı şeyleri taksit yaptırmak hiç mantıklı değil. az az öyle bir birikiyor ki insan şaşıp kalıyor. bir ara kartımda 2000 tl taksit vardı. çok sinir bozucu.
teşekkür ederimBen yıllardır bankanın internet şubesizden yapıyorum altın alımlarını.
Hiç dokunmuyorum görmüyorum. Bu sıkıntı yok canım
muhendisiniz iyi tatiller
iyi tatiller..
Herkese iyi geceler beni de aranıza alın nolur bende para biriktiremeyenklerdenim geçen ay kumbara aldım 120 tll biriktiremeyenklerdenim şükür yarın yine başlayacağım gaza gellllmek sart
merhaba
ben de dün 20 tl atarak kumbara yapmaya başladım bakalım umarım caymam :)) işe yeni başladım o yüzden birikim yapma hevesim çok var ama aldığım maaş asgari ücret olunca çok büyük birikimler yapamıyorum ama akmasa da damlar mantığıyla hareket edeyim dedim her ay bir cumhuriyet alıcam bakalım kısmetse, kalanıyla da kişisel ihtiyaçlarımı asgari düzeyde alıcam ve ondan da kalanı, kalırsa tabi kumbaraya atıcam hadi bismillah
15 ARALIK
Bugun kumbaraya 60 tl gitti
Kızlar şimdi ben bu kumbara birikimimi çeyrek parası biriktirip çeyrek alıp atıyordum kenara bir günüm var bundan eşimin haberi var ama bir güne daha girdim eşimin haberi yön o yüzden bu kumbara birikimimden her ay mecbur 100 tl şi güne gidecek kalan küsüratları napsam sizce gerçi cok aman aman birşey kalmayacak?
Veee bu arada 15 gündür kredi kartımı kullanmıyorum bu benim için büyük bir başarı kredi kartsız da durulabiliyormuş bakalım rekorum kaç gün olacak...
Birikim olmasaydı nerden gidecekti bir de bunu düşün sonuçta hepimiz bu birikimleri biryerlerde kullanıyoruz senin de biletlerin olmuş iyi olmuş iyi tatiller Can'ım sana...