• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki gelebilirsin :) topik herkese açık :KK19:

kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yok :KK43: dershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok :KK20: çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor:KK61::KK70:

muhendisiniz muhendisiniz benim Kpss'ye hiç inancım yok. O yüzden bir anlık hevesle değil de iyi düşünüp sağlıklı bir karar ver.
İhtiyaç Yayınlarını önerebilirim sana. Kurs olmazsa evde de hazırlanabilirsin.

Kızlar şimdi bişey sorucam
Benim cüzdandaki para bitti
Şimdi napıcam? Bankadan mı çekip cüzdana koyayım?
Sonra biriktirip bankaya mı yatırıcam?
Aynı şey olmayacak mı?

Ay kafam karıştı :confused:

Kızlar şimdi bişey sorucam
Benim cüzdandaki para bitti
Şimdi napıcam? Bankadan mı çekip cüzdana koyayım?
Sonra biriktirip bankaya mı yatırıcam?
Aynı şey olmayacak mı?

Ay kafam karıştı :confused:
Biz genelde,faturalar ve borclari oduyoruz.ne kadar kaldiysa onun hepsini cekip eve koyuyorum.ihtiyac ve mutfak parasini ayirip,geriye Kalani koseye atiyorum.Bazen evde yeterli Stok varsa mutfak butcedinden 50-100ayiriyorum.onun harici alisveris sonrasi bozuklari kumbaraya atiyorum.
Bugun,kumbaraya 2lira 40kurus attim.

Biz genelde,faturalar ve borclari oduyoruz.ne kadar kaldiysa onun hepsini cekip eve koyuyorum.ihtiyac ve mutfak parasini ayirip,geriye Kalani koseye atiyorum.Bazen evde yeterli Stok varsa mutfak butcedinden 50-100ayiriyorum.onun harici alisveris sonrasi bozuklari kumbaraya atiyorum.
Bugun,kumbaraya 2lira 40kurus attim.

Şimdi bu sistemi kendime nasıl uyarlayabilirim onu düşünüyorum.
Faturalar hep otomatik ödeme
Kredi kartını internetten ödüyorum
Alışverişi de kredi kartı ile yaptığım için alışveriş sonrası bozukluk diye bir şey olmuyor bende.
Mutfak için de kartla alışveriş yapıyorum.

Nasıl yapıcam yahu o_O

Şimdi bu sistemi kendime nasıl uyarlayabilirim onu düşünüyorum.
Faturalar hep otomatik ödeme
Kredi kartını internetten ödüyorum
Alışverişi de kredi kartı ile yaptığım için alışveriş sonrası bozukluk diye bir şey olmuyor bende.
Mutfak için de kartla alışveriş yapıyorum.

Nasıl yapıcam yahu o_O
Faturalar bitdede otomatik odeniyor.ama biz cok nadir kartla alisveris yapiyoruz.kartla odenince,hesabini sasirabiliyorsun.yani Ben anlamiyorum,cok harcaniyor gibi geliyor.
Benim yontemim sana uygun degilse,Sen de her ay belli bir mikrari birikim hesabina aktar.Bozuklukta atmazzsin o zaman ama birikimin Gene de olur .

tabiki gelebilirsin :) topik herkese açık :KK19:

kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yok :( dershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok :KK20: çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor:KK61::KK70:
Dersanelere pek bel bağlamayın derim... Bende 2014 yılında kpss ye girdim... İki yıllık olduğum için kpss b grubuna girdim kendim çalıştım hep... 71 küsürlü bir puan aldım. Tek sorun şu ki benim bolumumden kontenjan açılmadı. Halkla ilişkiler elemanıyım ben

Dersanelere pek bel bağlamayın derim... Bende 2014 yılında kpss ye girdim... İki yıllık olduğum için kpss b grubuna girdim kendim çalıştım hep... 71 küsürlü bir puan aldım. Tek sorun şu ki benim bolumumden kontenjan açılmadı. Halkla ilişkiler elemanıyım ben
Ben de gıda mühendisiyim. Atama yok :KK61:82 almıştm ben de ama almıyolar işte:KK61:

günaydın..
kuaför için para harcıyomusunuz hanımlar ya merak ettim.sabah sabah tartışlık eşimle sırf bu yüzden..saçımı boyatcam,kendin boyasana diyo bana.sırf para biriktiriyorum diye yapıyo bunları biliyorum..sinirden patlamak üzereyim.sanane be adam ister kendim boyarım ister boyatırım parasını harcamam..hem çalışmama izin vermez,hem herşeyime fuzuli der

Ben kendim boyuyorum. Ama her renk evde boyanmaz kuaför gerektirebilir.

Eşinizin tutumu hiç hoş değil, çalışmanıza izin vermiyorsa kuaför paranızı versin bir zahmet.

Bu hafta sonu misafirim var düşündüğümden fazla harcama yapacağım.

aslında bende kendim boyayabilirim ama o yüzden değilde benim eşim biraz mal mülk delisi. Birinin kredisi bitmeden diğerinin planını yapar
Ben artık çok sıkıldım bu durumdan.çok çok rahatlık edeyim para içinde yüzeyim falan gibide bir derdim yok aslında ama mal müşk muhabbetinden sıkıldım.
Zaten planım kendim boyamaktı. Kendisine de öyle söyledim. Kuaföre gidebilirim ama gitmiycem. Ama sen gittim farz et para blriktiriyorum ben dedim
İşte ne çekersem dilimden..

Bu arada 50 daha ekledim 40a. Salıya kadar 150 olması lazım. Öyle şartlandırdım kendimi. Bakalım..salı günü başlıyo bizim ay..bu ay böyle son dk geldi birikim hevesi. Ama önümüzdeki aylar daha rahat kasmadan yapabilirim. hergün 10 lira atabilirsem bana yeterde artar bile

Bide eşimle konuşuyoruz,mevduat hesabı gibi hiçbir şey kazandırmaz dedi. Altın yada dolardan yanayım bende..sizler nasıl düşünüyosunuz bu konuda. Nasıl değerlendiriyosunuz paranızı

Back