• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu akşam atıcam ben de :) pazartesinden beri evin genel ihtiyaçları dışında bir şeye para vermedm. :KK51:

bu haftasonu pazara gitmeyi düşünüyorum (üşenmezsem). haftasonu bir kaç sebzeyi ocakta çevirip buzluğa atıcam. çalışırken yemek yapmak çok zor oluyor. akşam 6 buçuk 7 arası evde oluyorum. duşa mı gireyim yemek mi yapayım evi mi süpüreyim yoksa ayaklarımı mı uzatıp oturayım şaşırıyorum. genelde akşam yaptığım yemekler ertesi günün yemeği oluyor :63:

günaydın hanımlar..geleyimmi bende,müsade varmıdır

tabiki gelebilirsin :) topik herkese açık :KK19:

kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yok :( dershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok :KK20: çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor:KK61::KK70:

geldim o zaman:KK50:
40 lirayla açılışı yapıyorum.
daha önce yine böyle biriktirmiştim ,gr dolar falan almıştım.son sene harcadım hepsini birikim falan yapmadım.arkadaş çevresi etkiliyo sanırım benim mali durumumu:oops:
2 gr altın,32 dolarım kalmış sadece.hedef aldıklarımı geri koymak:KK28:

Back