HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin muhendisiniz

Araba fikri çok hoş kesinlikle. Önce ehliyet sonra araba. Maaşlar yatsın, kumbaralar coşsun. Artık ne kadar olursa.

Kumbarada ne kadar olduğunu bilmemek işi daha eğlenceli hale getiriyor kesinlikle. O yüzden etrafı kapalı kumbaramın. Umuyorum beklentimizin üstünde çıkar.

hoşbuldum The Black

ehliyet düşünüyordum da araba fikri yoktu bende :) annecim soktu aklıma. ehliyetimi hayırlısıyla alayım istiyorum. paranın %60-70 ini biriktirip üstünü kredi ile tamamlıcam. o yüzden daha çoook yolum var.

evet bilmeyince daha eğlenceli. eğer parayı sayıp kumbaraya atarsam. ne kadarsa mıh gibi aklıma saplanıyor. hiiiiç unutmuyorum. saymadan atıyorum kumbaraya.

En güzeli. Ben de şu an ne kadarım var bilmiyorum bir buçuk aydır birikiyor.

Zamanın kısıtlı değilken arabanı al. Benim de ev için çok yolum var ama umudumu hiç kırmıyorum. :)

sela hanımla bende aranıza katılailir miyim?

tabiki katılabilirsin :) kumbaranı kap gel hoşgeldin :)

herkese günaydın kızlar,

perşembe oldu mu bana hep hafta bitmiş gibi geliyor :) bugün içim kıpır kıpır ruh halim düzgün. inş böyle devam eder. hava çok soğuk, ama ben sıcacık çayımla size yazıyorum. Allahım şu kış günlerinde sokakta kalanların yar ve yardımcısı olsun.

Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…