Ben kaç gündür geçmişi okuyorum daha bitiremedim 15 önde aciliyormus eskiden ben de ona gore hesap yapıyordum hep değişmiş mi sonradan :) bu ay bize baya para geldi kumbaram bir daha bu kadar iyi kazanabilecek mi acaba :)Iyi geceler kızlar bakamadım size kac gündür kumbarama atıyorum bir seyler bugun 9,5 tl attım... Ama sayamadım kumbaramı ay sonu geldi hadi açalım kumbaralarımızı sayalım ne kadar biriktirmişiz? Yarın yeni bir aya başlıyoruz.....
Geçtiğimiz aylarda ay sonu açmıştık kumbaraları bende artık hep ay sonu acıyorum yeni bir aya başlangıç yapıyorum...Ben kaç gündür geçmişi okuyorum daha bitiremedim 15 önde aciliyormus eskiden ben de ona gore hesap yapıyordum hep değişmiş mi sonradan :) bu ay bize baya para geldi kumbaram bir daha bu kadar iyi kazanabilecek mi acaba :)
İnşallah :) Ben de birazdan sayayim o zaman.Saydım kızlar suan 133 tl 20 kr birktirmişim yarın üstünüzde tamamlayıp ceyrek almayı düşünüyorum....
Günaydın herkese.
Bugün maaşların yatmasını umut ediyorum. Kumbarayı 100 tl ile şenlendirmeyi planlıyorum. Eşimde 100 tl atıcak, ay içerisinde ufak tefek yine eklemeler yapacağız.
muhendisiniz gözlerim seni arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?