• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi geceler kızlar bakamadım size kac gündür kumbarama atıyorum bir seyler bugun 9,5 tl attım... Ama sayamadım kumbaramı ay sonu geldi hadi açalım kumbaralarımızı sayalım ne kadar biriktirmişiz? Yarın yeni bir aya başlıyoruz.....

Iyi geceler kızlar bakamadım size kac gündür kumbarama atıyorum bir seyler bugun 9,5 tl attım... Ama sayamadım kumbaramı ay sonu geldi hadi açalım kumbaralarımızı sayalım ne kadar biriktirmişiz? Yarın yeni bir aya başlıyoruz.....
Ben kaç gündür geçmişi okuyorum daha bitiremedim 15 önde aciliyormus eskiden ben de ona gore hesap yapıyordum hep değişmiş mi sonradan :) bu ay bize baya para geldi kumbaram bir daha bu kadar iyi kazanabilecek mi acaba :)

Ben kaç gündür geçmişi okuyorum daha bitiremedim 15 önde aciliyormus eskiden ben de ona gore hesap yapıyordum hep değişmiş mi sonradan :) bu ay bize baya para geldi kumbaram bir daha bu kadar iyi kazanabilecek mi acaba :)
Geçtiğimiz aylarda ay sonu açmıştık kumbaraları bende artık hep ay sonu acıyorum yeni bir aya başlangıç yapıyorum...

İşçilerin es yardımı olarak ne alması gerekiyor hanımlar ? Bunu eksik aliyorsak ne yapmamız gerekir ? Bir de başka nasıl yardımlar var bunları nereden ogrenebilirim?

Günaydın herkese.

Bugün maaşların yatmasını umut ediyorum. Kumbarayı 100 tl ile şenlendirmeyi planlıyorum. Eşimde 100 tl atıcak, ay içerisinde ufak tefek yine eklemeler yapacağız.

muhendisiniz muhendisiniz gözlerim seni arıyor. :KK51:

canımsın :KK19: geldim bile

kumbaramdan 29 tlcik çıktı ama nakit olarak ayrı yere koydum orada kaç var bakmak bile istemiyorum :KK70: çünkü tam ooo iyi attım kenara derken 60 tl özel hastaneye gitti :cry: ilaçlar vs bahsetmek bile istemiyorum. cumartesi işten izin alıp gittim. çok şükür sağlığım yerine geldi artık. kumbaradan biraz bozukluk aldım bozuk para cüzdanıma koydum. diğer kısmını da rulokatın a101 versiyonu bi ürünü var onun kutusuna koydum:KK70:(geçen aydan da biraz atmıştım ne kadar var bilmiyorum) tamamı dolunca ne yapıcam bilmiyorum ama doldurmak istedim. ay çok saçmaladım :KK59: neyse biriksin de sorun yok.

25 yaşındayım hala bir ehliyetim yok. kocaman yuhalayın beni :KK34:bu ay yazılmayı düşünüyorum. birikimden oraya ne kadarsa vericem. 1600 - 2000 civarı diyorlar ama daha görüşmedim kurslarla. bundan sonraki birikimlerim hep araba peşinatı üzerine olacak. 25-30 bin tllik bir araba istiyorum ama tabi varsa. benim istediklerim biraz pahalı vazgeçtim. (smart istiyordum da :KK53: ) peşinatı biriktireym de para olunca hangisini istersem benim olur zaten küçük sevimli bir şey alabilirim umarım:KK68:

bu arada en sevdiğim hafta olan maaş haftasına girmiş bulunmaktayız :KK73: fakat şu ana kadar hiç doğal gaz faturası ödemedim. 15 ekimden beri kullanıyoruz 1,5 aylık fatura gelecek. tabi biraz içim sızlıyor :mad: çok kullanmadım evim 3 e kadar güneş aldığı için sıcacık oluyor (muş) (kardeşim tüm gün evde oradan biliyorum) akşam da az bir şey açıyoruz. bize yetiyor. bakalm kaç gelecek

Back