• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar..Fazla açıldığım zamanlarda hemen koşup ekonomi bölümündeki konuları okuyorum zaman zaman
Artık dahil olma zamanı geldi sanırım çünkü dün internetin başına oturup,son derece gereksiz şeyler sipariş ettim yine:mad:
Hayır yani çalışmayan bir ev hanımı olarak neyime güveniyorsamo_O
Etseniz etseniz,siz beni adam edersiniz anca:KK4:
Açılmayan teneke bir kumbaram var,ayrıca bide küçük kilitli kasa kumbara...ve tabi doğal olarak boş ikiside..:110:
Şimdi ben teneke olana 1 liraları biriktireyim,diğerinede kağıtları..Bozuk paraları dolunca açarım,zaten patlatmam gerekiyo açmam için..artık ne kadar çıkarsa üzerinede ekler ehliyet alırım:KK45:
Diğerinide ayda ne kadar toplanırsa altın,dolar falan yaparım:KK59:Eşimin sözü var,araba alacak güya..Bakalım sözünü tutarsa bende sürpriz yaparım ona
bi tekeride benden olsun ama dimi yaa:KK70:

Öncelikle hoşgeldiniz :)

Bir süre sonra eminim birikim alışkanlık haline gelecek zaten kumbaranız olduğuna göre birikime meyillisiniz :KK48: şimdiden birikiminiz bereketli olsun

Ben bu konuyu hatırlıyorum, 1 ay önce filan yazmıştım herhalde, kumbara işi bana göre değil diye

Şimdi dikkatlice bakınız bana: Tükürdüğünü yalayan "GelenKutusu"nu gören var mı :KK70:

Bu ay iyice açılmışım, birikim yapamadığım gibi birikimimden de harcamak zorundayım kredi kartı borcumu tam ödeyebilmek için

Evet büyük lokma ye, büyük laf söyleme demişler ama işte ders almadan olmuyor demek:KK53:

Hoşbuldum..
Doğruyu söylemek gerekirse kumbara hediye:)Hatta ikiside..Teneke olanıda oğluma vermişler okuldan
Evrenin bana bir mesajı var galiba:)
Mesaj alındıysa sıkıntı yok :KK48:
Ben bu konuyu hatırlıyorum, 1 ay önce filan yazmıştım herhalde, kumbara işi bana göre değil diye

Şimdi dikkatlice bakınız bana: Tükürdüğünü yalayan "GelenKutusu"nu gören var mı :KK70:

Bu ay iyice açılmışım, birikim yapamadığım gibi birikimimden de harcamak zorundayım kredi kartı borcumu tam ödeyebilmek için

Evet büyük lokma ye, büyük laf söyleme demişler ama işte ders almadan olmuyor demek:KK53:
Böyle büyük lokmaya can kurban :KK48: iyi bi şey sonuçta

iyi aksamlar kizlar,bu aralar cok para harcadim,biri beni durdursun:KK47:bugün alisveristen kalan bozukluklari cüzdana attim,4,60 kadar.paranin kiymeti kalmamis ne yazik ki,su gibi gidiyo...ne kadar da dikkat etsem bisey cikiyo...
Aynen kendini sıktıkça dsha çok gidiyo ben de sıkmamaya çalışıyorum :)

Bugün ip aldım bir sürü. Hobimden vazgeçemem di mi :)

Kağıt kumbarasına 20 tl bozuk kumbarasına 3 tl daha attım.

GelenKutusu GelenKutusu kumbara işi bir süre sonra keyfe dönüşüyor, eline geçen parayı oraya oraya atmak istiyorsun. :)

Bugün gittim sosyete pazarına
Büyük kumbara vardı, dedim ben bunu doldurana kadar çok zaman geçer, açılmayan kumbara ya.
Evde açılabilen bir kumbara işlevi görecek kutuyla denemeye başlıycam şimdi, içinden tırtıklamaya başlarsam işyerinin orada açılmayan küçük kumbara var, ondan alıcam.

Diyorum ki gram altın alsam, onu atsam kumbaraya
Bu sefer de eve hırsız girerse.

Dur dur buldum valla.
Ben her ay bozukluk atayım açılan kutuma. Gram altın parası birikince altın alıp bankadaki kasama koyayım, nasıl fikir
Evet evet bunu beğendim
Öbürleri içime sinmemişti

:KK71:

Evet bismillah dedim başladım bugün
Madem karar vermişim di mi
Odamda kumbara görevi görecek bir kutu ararken gözüme ayakkabı kutusu çarptı :KK70:
Bugün ilk gün diye sembolik olarak hem kağıt hem madeni para koyayım dedim, 11 tl koydum.
Allah bereket versin

Napıyoruz şimdi bunu, Aralık sonunda mı açıcaz

Evet bismillah dedim başladım bugün
Madem karar vermişim di mi
Odamda kumbara görevi görecek bir kutu ararken gözüme ayakkabı kutusu çarptı :KK70:
Bugün ilk gün diye sembolik olarak hem kağıt hem madeni para koyayım dedim, 11 tl koydum.
Allah bereket versin

Napıyoruz şimdi bunu, Aralık sonunda mı açıcaz
Bereketli olsun inşallah
Her ayın sonunda sayıp buraya yazıyoruz
Herkes farklı şekilde değerlendiriyor.
Ben mesela TL olarak tutuyorum

Back