- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
bugün alıcam inşmuhendisiniz maaşlar yatmadı mı?
muhendisiniz süpersin.
birikim yapmanın kıymetini tam da şu anda farkettim. şirketteki beyler cumaya gidince beni hep bi düşünce sarıyor. mezun oldum kpss denedim iş aradım bilmem ne derken sadece 14 aydır çalışıyorum ve şu an tam 25 yaşındayım. 14 aydır yaptıklarıma bakıyorum. birikimim var ama amacım yok ve amaç olmayınca da nasıl olsa param var diyip boş yere giden paralar da oluyor. o yüzden artık hedefim var. kumbaramı yine ay sonu açıcam sayıcam ama toplamı 2017yeo kadar zaman nasıl geçecek tabi bekle bekleyebilirsen
Senin tercihin elbette ama bana sorarsan kilitli bir kumbara yap. Madem ki hedefin de var. Su gibi geçer bir yıl.
Ve birikim asla hedefsiz olmaz.
kaç kişiniz ve faturayı düşürmek için neler yaptınız :) ben prizde laptop kettle bırakmıyorum. tvyi de arada çekerim fişten. onun dışında tüm gün yokum evde bi elektrk gitmiyor. kardeşim de tüm gün okulda. benim termosifon var işte ona sinir oluyorum. hep eko ayarında duruyor. bizim de geçen ay 40 gelmişti. bulaşık makinemiz yok bu aradaÇok mutluyum coookk elektrik faturami bu ay 3 TL daha dusurdum lambaya ve dişlere bu ay pek dikkat etmediğimiz halde sadece bulaşık makinesine çok çok dikkat ettim ve sonuç faturam 40 TL geldi
İki kişiyiz bizim de hergun iki telefon bazen bir tablet şarj olur. Aradabir PC acariz. Akşamları karanlıkta oturuyoruz sadece TV ışığıyla. Gecen ay fişlere çok dikkat etmiştim ama bu ay fişleri pek cekemedim zaten bi tek TV yi cekiyorum fisten. Fırını 4 kez çalıştırdım. Fazlasına dur dedim. Borekleri tavada yaptım. Bulaşık makinesini de 3 ya da 4 günde bir calistirdim. Çamaşır makinesi bu ay daha çok çalıştırdım aslında. Su isiticisini kaldirali çok oldukaç kişiniz ve faturayı düşürmek için neler yaptınız :) ben prizde laptop kettle bırakmıyorum. tvyi de arada çekerim fişten. onun dışında tüm gün yokum evde bi elektrk gitmiyor. kardeşim de tüm gün okulda. benim termosifon var işte ona sinir oluyorum. hep eko ayarında duruyor. bizim de geçen ay 40 gelmişti. bulaşık makinemiz yok bu aradabenim eller bulaşık makinesi görevi görüyor.
bizim elektrik en çok da telefon şarjlarına gidiyordur ikimizinki de bik bik susmuyor maşallahhey gidi gözünü sevdiğim şarjı 1 hafta giden telefonlar. ah ah şimdi mümkün mü öylesi
mrb öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 1800 tl aslnda iyi gibi duruyor. Ama istanbulun pahalılığını düşünürsek tek bsşına yaşamak biraz zorlayabilir. Kiralar yüksek diye biliyorum. Dayım küçücük eve 1000 tl kira veriyor. Maltepede.merhaba hanımlar..size bişey danışmak isterim...
7 ay önce hiçbir şey talep etmeden ayrıldım eşimden.ailemle yaşıyorum şimdilik..burası kırsal bir bölge bu yüzden iş imkanı yok malesef
bir akrabam 1,800 maaşla istanbulda iş önerdi.ona göre ev ve yol masrafım olmayacak,beraber kalıcaz.fakat insan eti ağırdır malum,ben çok fazla onunla kalabileceğimi sanmıyorum..iki üç ay içinde iyi kötü bir eve çıkabilmek hayalim..sizce bu maaşla istanbulda yaşanabilirmi
HoşgeldinizMerhabalar bnde kumbara yapmak istiyorum pek luks giyinmem falan yoktur ama ivir zivira cok gidyor nelere dikkat ediyrsunuz sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?