- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
bu desteğe ihtiyacım vardı teşekkürler
ben iş hayatına başlamadan önce her gün akşam 1-1,5 saat kadar yürüyüş yolunda tempolu yürüyordum.bazen 5 km oluyordu bazen 8 ama yürüyordum. hatta o yürüyüşlerden sonra öyle alışmışım ki çarşı pazar hiç yormazdı beni. yürüdükçe yürüyesim gelirdi.
işe başladığımdan beri kapının önünden servise bin, servisten in. avmye tramvayla git önünde in önünde bin. yürümeyi unutmuşum. artk daha çabuk yoruluyorum ve sanki daha kolay hasta oluyorum. vücutta derman kalmamış. en iyisi ay başı maaşı alır almaz gidip yazılmak ya da kumbaradan ne çıkarsa üstüne ekler giderm bu ayki birikimim de 3 aylık step aerobik olsun. bahara da yüzmeye yazılırım o da 3 aylık 110 tlmiş
Hareketsizlik sağlık açısından da çok zararlı. Hem sağlıklı hem fit olmak adına sporumuzdan da vazgeçmemeliyiz. Toplum olarak biraz tembel olduğumuz için üşenmeler olsa da, yaşam biçimi haline getirilmeli.
Sigarayı bırakırken 50 kiloydum 14. gün şu an 53 kiloyum. İştahım çok açıldı. Gelen giden yoğun bir ay geçirdik sporu bir süre ihmal ettim. Şu an sanki taşıyamıyorum vücudumu. O yüzden tam destek veriyorum, kendim de motive oluyorum böylece :)