bu desteğe ihtiyacım vardı teşekkürler
ben iş hayatına başlamadan önce her gün akşam 1-1,5 saat kadar yürüyüş yolunda tempolu yürüyordum.bazen 5 km oluyordu bazen 8 ama yürüyordum. hatta o yürüyüşlerden sonra öyle alışmışım ki çarşı pazar hiç yormazdı beni. yürüdükçe yürüyesim gelirdi.
işe başladığımdan beri kapının önünden servise bin, servisten in. avmye tramvayla git önünde in önünde bin. yürümeyi unutmuşum. artk daha çabuk yoruluyorum ve sanki daha kolay hasta oluyorum. vücutta derman kalmamış. en iyisi ay başı maaşı alır almaz gidip yazılmak ya da kumbaradan ne çıkarsa üstüne ekler giderm bu ayki birikimim de 3 aylık step aerobik olsun. bahara da yüzmeye yazılırım o da 3 aylık 110 tlmiş
Bende ilk gün baya zorlanmıştım. Sonrası rahat geçti. Hatta iş yerinden iki kişide benden heveslenip bıraktı.
Öksürük azaldı o kadar mutlu oldum ki.
İnşallah devam ettiririz gerçekten. Her türlü zarar bu meret.
Bim, a101, şok, hakmar ve diğer yoresel buyuk market varsa oralarda butunletebilirsin... Çunku onların bozuk paraya ihtiyaçları oluyorSlm arkadaslar ben kisa bir suredir bozuk parsaarimi pet sisede biriktiriyorum.Benim merak ettigim bu paralari nerede butunletiyorsunuz? Hepsi bozuk olunca 25 kuruslar falan da var sonra nerede harcayabilirim acaba?Cevap verirseniz cok sevinirim...
Cok tesekkurler ben de dusunup duruyordum bu kumbarada bozuk biriktirenler ne yapiyor diyeBim, a101, şok, hakmar ve diğer yoresel buyuk market varsa oralarda butunletebilirsin... Çunku onların bozuk paraya ihtiyaçları oluyor
Rica ederim :)Cok tesekkurler ben de dusunup duruyordum bu kumbarada bozuk biriktirenler ne yapiyor diyeO zaman gidip sorarim
Hareketsizlik sağlık açısından da çok zararlı. Hem sağlıklı hem fit olmak adına sporumuzdan da vazgeçmemeliyiz. Toplum olarak biraz tembel olduğumuz için üşenmeler olsa da, yaşam biçimi haline getirilmeli.
Sigarayı bırakırken 50 kiloydum 14. gün şu an 53 kiloyum. İştahım çok açıldı. Gelen giden yoğun bir ay geçirdik sporu bir süre ihmal ettim. Şu an sanki taşıyamıyorum vücudumu. O yüzden tam destek veriyorum, kendim de motive oluyorum böylece :)
Slm arkadaslar ben kisa bir suredir bozuk parsaarimi pet sisede biriktiriyorum.Benim merak ettigim bu paralari nerede butunletiyorsunuz? Hepsi bozuk olunca 25 kuruslar falan da var sonra nerede harcayabilirim acaba?Cevap verirseniz cok sevinirim...
sigarayı bırakmak bence süper bir karar olmuş, sağlık herşeyden önemli :) hem cebe de zarar. aylık 300 tl az mı
sigara bırakanlar abur cubura dadanır onda kilo alır derler, kilo yapmayacak atıştırmalıklar iyi gelebilir. tabi kilo takıntın varsa :) mesela az yağlı tuzsuz patlamış mısır iyi olabilir. kalorisi az diye tercih edilirmişbu da sigara konusundaki son mesajım. yeni bırakmışsın tekrar hatırlatmak olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?