Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel borcun yarısını kapatmışsın aralık ayın da da diğer yarısını biriktirirsin inşallahGünaydın,geçen hafta 75 biriktirebildim.hedef 100 dü :) olsun ama borcun yarısını kapatmış oldum. Diğer yarısı aralık ayına artık.daha iki hafta var ama onunla başka planlarım var. Kadım ayı 300 biriktirmiş olucam hedefim bu bakalım..kısmet
kızlar ben de çok para atamıyorum. mutfak için ayırdığım paradan haftasonu pizza sipariş verdik ama çok hastaydım. o pizzanın geldiğini bile hayal meyal hatırlıyorum o yüzden sefamız olsun diyorum napalım :)
ay sonuna kadar 60 tlmiz kaldı (sadece mutfak için) umarım idare edebiliriz :) ayın 1inde kalan para kumbaraya gidecek tabi eğer kalırsa
Geçen ay hesapları kontrol etmeden bir açılmıştık, ay sonuna 10 gün kala bizimde 70 tl miz kalmıştı. Kredi kartına bulaşmamak adına evde ne var ne yok her şeyi erittim. Bakliyatlar, makarnalar, buzluktakiler. Paramız artmıştı bile.
Hem temizlik oldu, hem tasarruf. : )
Hepinize merhaba hanımlar :)
Ağustos ayında bende kumbara aldım. O zamandan bu zamana biriktiriyorum.
Hedefim aslında 10.000 lira biriktirmek ama şuan borçlarım olduğundan çok atamıyorum kumbaraya. Yani 1,2 lira falan.
Şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum ama bundan sonra bende sizinle burda paylaşım yapıcam :)