• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar ay sonuna az kaldı hadi bakalım gelsin birikimler
Çarşamba günü, 4.50 kr dün de 5 tl attım hiç saymadım ne kadar oldu die ay sonu sayarım artık bu arada dün gecen ay ki paramla çeyrek aldım 163 tl di...attım kenara şimdilik öyle dursun bakalım...

Günaydın,geçen hafta 75 biriktirebildim.hedef 100 dü :) olsun ama borcun yarısını kapatmış oldum. Diğer yarısı aralık ayına artık.daha iki hafta var ama onunla başka planlarım var. Kadım ayı 300 biriktirmiş olucam hedefim bu bakalım..kısmet
Ne güzel borcun yarısını kapatmışsın aralık ayın da da diğer yarısını biriktirirsin inşallah

Dün bozuk kumbarasına 3,5 tl gitti. Kağıt para konusunda ay sonuna kadar çok fazla atmayı düşünümüyoruz, ay sonu gelince elimizde kalan tüm nakiti atıcaz İnşallah.

kızlar ben de çok para atamıyorum. mutfak için ayırdığım paradan haftasonu pizza sipariş verdik :KK12: ama çok hastaydım. o pizzanın geldiğini bile hayal meyal hatırlıyorum o_O o yüzden sefamız olsun diyorum napalım :)

ay sonuna kadar 60 tlmiz kaldı (sadece mutfak için) umarım idare edebiliriz :) ayın 1inde kalan para kumbaraya gidecek tabi eğer kalırsa :KK70:

kızlar ben de çok para atamıyorum. mutfak için ayırdığım paradan haftasonu pizza sipariş verdik :KK12: ama çok hastaydım. o pizzanın geldiğini bile hayal meyal hatırlıyorum o_O o yüzden sefamız olsun diyorum napalım :)

ay sonuna kadar 60 tlmiz kaldı (sadece mutfak için) umarım idare edebiliriz :) ayın 1inde kalan para kumbaraya gidecek tabi eğer kalırsa :KK70:

Geçen ay hesapları kontrol etmeden bir açılmıştık, ay sonuna 10 gün kala bizimde 70 tl miz kalmıştı. Kredi kartına bulaşmamak adına evde ne var ne yok her şeyi erittim. Bakliyatlar, makarnalar, buzluktakiler. Paramız artmıştı bile.

Hem temizlik oldu, hem tasarruf. : )

Geçen ay hesapları kontrol etmeden bir açılmıştık, ay sonuna 10 gün kala bizimde 70 tl miz kalmıştı. Kredi kartına bulaşmamak adına evde ne var ne yok her şeyi erittim. Bakliyatlar, makarnalar, buzluktakiler. Paramız artmıştı bile.

Hem temizlik oldu, hem tasarruf. : )

sanırım ben de öyle yapıcam :) kahvaltıya sadece peynir alınacak. 2 kişiyiz zaten bir de sadece pazar günü beraber kahvaltı yapabiliyoruz. bi peynire ihtiyacımız olur. buzlukta tavuk var,köfte var, biraz da sebze alırsam haftayı 25-30 tl ile çıkarabliriz bile :) ev makarna pirinç bulgur dolu :)

zaten şunun şurasında 10 gün kaldı ay başına :KK22: 1 tl bile artsa kar kardır diyorum.

Ben malesef bugün atamadım bişey..
şimdi gideyimde eşimden hiç değilse 1 lira alayım...
eksik hissettim kendimi şuan

Herkese günaydın :)

Dün şirkette pek iş yoktu erken çıktım :) kardeşimle tüm gün gezdik. Avmye de gittik ve hiçbir şey beğenemedim. Kötü kazaklara bile 70 tl diyorlar yuh.
Bi kozmetik mağazasında indirim varmış. Abartmadan sadece ihtiyacım olanları aldım. Eskiden olsa sepeti doldururdum. Sonra kumbaram geldi aklıma vicdan azabı çekerdim :KK20:

Kardeşim para çekmem lazm dedi atmye gittik. Bana 200 tl uzattı. Bu ne dedim. Babam sana göndermiş dedi. Kıyamam ona ya beni de düşünmüş. Bunda ne var derseniz. Ben geçen yıl iş için bu şehre geldim. Kardeşim de bu yıl üni kazandı. Benimle yaşıyor yani. Ben ondan hiç kira fatura parası almam. Alamam öğrenci zaten. Hem o olmasa da ben zaten bu eve ne gerekiyorsa ödicektim. Babam da doğal gaz faturası yatırayım diye eve katkısı olsun diye göndermiş :KK200: canım benim ya allah başımızdan eksik etmesin tabi ben zaten bütçe planlamasını önceden yapıp ayarlamıştım. Babişimin gönderdiğini de kumbaraya attım :21:

Ay sonu gelsin artık kumbaram şıkırdadıkça sayasım geliyo :KK59:

Hepinize merhaba hanımlar :)

Ağustos ayında bende kumbara aldım. O zamandan bu zamana biriktiriyorum.
Hedefim aslında 10.000 lira biriktirmek ama şuan borçlarım olduğundan çok atamıyorum kumbaraya. Yani 1,2 lira falan.
Şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum ama bundan sonra bende sizinle burda paylaşım yapıcam :)

Hepinize merhaba hanımlar :)

Ağustos ayında bende kumbara aldım. O zamandan bu zamana biriktiriyorum.
Hedefim aslında 10.000 lira biriktirmek ama şuan borçlarım olduğundan çok atamıyorum kumbaraya. Yani 1,2 lira falan.
Şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum ama bundan sonra bende sizinle burda paylaşım yapıcam :)

Benim kağıt kumbara ve bozuk kumbara olarak iki ayrı kumbaram var. İkiside kilitli. Etrafını ciltle sardık bir de hiç açmıyoruz içinde ne kadar var görmüyoruz.

Bozuk kavanozu çeyrek için dolunca açıcaz ama kağıt kumbara kutusu 1 senelik. İnşallah bir aksilik olmadığı sürece açmıcaz.

Eksiklerimizi gidericez böylece.

Biraz tasarrufla her şey oluyor.

O 2-3 tl ler öyle bereketli oluyor ki.

Back