• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldumm , bende nişanlıyım ve çeyiz almak için birikim yapmam lazım , bi kaç aydır para atamıyorum anlamıyorm maaş nasıl gidiyor, tekrar birikim yapmak istiyorum
nişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)

nişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)
Mutluluklar dilerim darısı başıma:D
Hevesliyimm baya bi ama ah bi biriktirebilsem daha bi hevesim artacak :KK56: paylaşırım tabi ki :KK68:

• Beğen
Reactions: gve
bu ay amaçlarımız aynı bende kaban alıcam botu aldık uygun kaban yok :KK43:
aynen aynen aslında uyguna buldum kabanı 80 tl geçen sene den aklımda kalmıştı var diye almamıştım o zaman 130 tl filandı . bu arada bugün 6.70 tl attım :)

Tebrik ederim süpersiniz :nazar::KK9:
İnsallah böyle gider.

oooo aramızda yeni üye var hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz efenim :KK31:bebiş için birikim yapmanız çok hoşşş ya :KK46:benim henüz yok bir müddet istemiyorum. ama olsa bende onun için birikim yapardım :KK50:
bîze bir kardeş lazım.6yılı geride birakınca geç bile kaldım kızım 2 yalinda şimdi bîryane daha yapmazsam sonradan cesaret edemem
6.20 tl attım bugün.
ende 10lira attım bugun

Kızlar bugün test kitabı aldım iki tane 30 tl tuttu içim yandı ya :KK43:

Kızlar moral verin bana ama kitap gerekliydi sonuçta illa işe yarar dimi dimi dimi :KK61:

Normalde de hiç cimri biri değilimdir ama israf yapmamaya çalışıyorum :KK48:

Back