canim ben de daha önce günlere girdim ama bu kadar uzun hic girmedim...allah saglik versin de ödeyebilelim...6 sene de uzun degil mi ki,bir de nasil degerlendirdin gün paralarini merak ettim...tabii özel degilse...Benim bu kumbara harici bir gunüm var 6 senedir devam ediyor ilk basta uzun gibi geliyor 1 sene ama İnan hiç anlamıyorsun bizim kisi Nisan'da başladı bana Aralık ayı cıktı ne kaldı sunun sırasında bak geldi bile gerçi o paranın gideceği yer hazır ben aylık 150 veriyorum biri tam diğeri 50 tele bir arkadasla yarım girdik onu da Ocak'ta alacağım...
6 sene derken yani 6 yıldır hep aynı kişilerle devam eden bir gün 6 kere ben aldım yanı valla Can'ım her sene bişey çıktı kimi sene tatile için harcadık kimi Zaman kredi kart borcuna ekledik en son oğlumun sünneyi için kıyafet almıştım mesela bu sene da büyük bir ihtimal kredi kartı borcuna gidecekcanim ben de daha önce günlere girdim ama bu kadar uzun hic girmedim...allah saglik versin de ödeyebilelim...6 sene de uzun degil mi ki,bir de nasil degerlendirdin gün paralarini merak ettim...tabii özel degilse...
ben de bir yildir bu birikim olayina el attim,keske daha önce baslasaymisim diyorum...seninkiler de sonucta iyi yerlere gitmis...cevabin icin sagolasin aresecigim...6 sene derken yani 6 yıldır hep aynı kişilerle devam eden bir gün 6 kere ben aldım yanı valla Can'ım her sene bişey çıktı kimi sene tatile için harcadık kimi Zaman kredi kart borcuna ekledik en son oğlumun sünneyi için kıyafet almıştım mesela bu sene da büyük bir ihtimal kredi kartı borcuna gidecek
harikaymis,darisi basimizaGünaydın kızlar .. benim kumbisden 282 tl çıktı bi 70 tl de bu ayın başında atarım .. iki çeyrek parası çıktı bana yuppiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?