HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende birikim yapmaya karar verdım ama eşimden habersız :) Biriktirdikçe altın yapıcam zor anımızda eşime süprizzzzzz Zaten suan ikimiz çalıştığımız için eşimin maaşını direk atıyoruz kenarı kendı maaşımdan her hafta ayırıcam bi miktar bugun mesela 30 tl ayırdım ayırdıkça buraya yazarım.
Hayırlı bırıktırmeler kızlarrr

İlk defa duyuyorum yarım gramları... Peki bozdurduğumuzda kayıp olur mu?
hiç bir zararın olmuyor Pınarcım, altının degeri bozduracagın zamanda neyse o fiyattan bozdurursun, mesela çeyrekte ya da tam altında filan işçilik adı altında azıcık bi miktar kırıyolar ama sen bugun diyelim ki 55 ten yarım gr. aldın iki dakka sora bozdurursan 53 verirler ama ceyreği alıp bozduriim dersen nerden baksan 8 tl filan daha düşük fiyat verirler. :)

biz de öyle yapmıştık para biriktirip evimizi satıp üstüne de o biriktirdiğimiz paraları koyup alsancaktan ya da göztepeden ev alalım diye ama baktım bizim paracıklar gitmeye başladı :)) eşim para olduğunu bildiği için her sıkştığımzda kumbaradan aldı aylarca biriken para üç hamlede bitti :) o yüzden ben şimdi ondan gizli biriktiriyorum, bi anlasa para olduğunu hahaaaaayyttt :):):):):):)

Biz onun önlemini aldık. Kutuyu yapıştırdık, kapladık. :)

Kızlar balıklama atladım konunuza ama dün açılmayan kumbara gördüm 7,5 tl. İçi de gözükmüyor ama bana bayağı büyük geldi. Çocuklarıma alacaktım. Dolmadan açarsam (parçalamak zorunda kalacağım için) yazık olacak gibi geldi.
Satıcıya dedim ne kadar büyük bu, bana dedi ki büyük boyları bitti, bunlar küçük boyu

Hepinize kolay gelsin bu arada.

sen al onu al da dolmasını bekle :)) uzun zamanda dolucak ama açınca bi dünya birikim olucak :):)

sen al onu al da dolmasını bekle :)) uzun zamanda dolucak ama açınca bi dünya birikim olucak :):)

Bana kumbaraya atarak biriktirme tekniği uymuyor.

Yani diyelim ki bozuklukları kumbaraya atmadım. Cüzdanımdaki 6 TL bozuk ile öğle yemeği aldım kendime.
E diyelim ki onları kumbaraya atmıştım, o zaman ne olacak? Bu sefer 10 ya da 20 TL bozduracağım. Yani yine o 6 TL harcanmış olacak.

Ben kendimi konut kredisine soktum. Önce birikim yapıyorum yani, kalanı da harcıyorum. Harcamalarıma dikkat etmeye çalışarak biriktirebiliyorum.

Yalnız "açınca bir dünya birikim olacak" cümlenize katılıyorum, eğer o devasa kumbarayı alırsam gerçekten de bir dünya kadar olacak, kocamandı bana göre

tabi sizinki de gayet karlı bir birikim şekli :) konut için bizim de tüm çabamız, inşallah hepimizin isteği olur :)
al o kumbarayı al al :):):):)

Bugün 1,5 tl atabildim kumbaraya yaaaa paranın hiç Değeri yok kızlar bugün markette 100 lira, kırtasiyede, 40 lira eczanede de 46 lira harcadım Oysaki markete sadece tavuk için girmiştim indirimde bir kaç bişey görünce onu da alayım bunu da alayım derken 100 lira uçtu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…