HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler..yaa bişey sorcam,nasıl duruyosunuz açmadan kumbaralarınızı.bende 50 lira para kaldı yahu..üstten salıyorum parayı,alttan alıyorum ertesi gün..illa bişey çıkıyo yani..

iyi geceler..yaa bişey sorcam,nasıl duruyosunuz açmadan kumbaralarınızı.bende 50 lira para kaldı yahu..üstten salıyorum parayı,alttan alıyorum ertesi gün..illa bişey çıkıyo yani..
Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır diyip açmıyorum ben diğer hanımları bilemem tabi :)

Bende kendime koyduğum hedefe ulaşmak için içinden 1 tl dahi almıyorum onu yokmuş gibi sayıyorum yoksa coktan içinden gider di ufak tefek hatta gecen gün cocuğa okul parası vermek için 5 tl lazımdı bende 10 tl vardı kumbaradan almadan 10 tl yi ona verdim aksama getir paranın üstünü dedim unutacaksın o parayı yokmuş gbi davranacaksın....

zaten bikereden bişeyolmaz,parayı bozmayım şimdi diye açıyorum,bi bakmışım gitmiş..bereketimi kaçıyo nedir
yok açmıycam bende,tutcam kendimi bakalım bu kez.zaten alışkanlık olunca açası gelmez heralde insanın

Ben hiç almıyorum kumbaradan.
Oğluma günlük 2.5 tl harçlık veriyorum ayda 50 lira. O boZuklujlatı harçlık kutusuna koyup bütün 50 lira atıyorum kumbaraya

mrb ben uzun zamandır yoktum aranızda. hayatımda bir sürü şey değişti :) fırsat buldukça anlatırım. artk eskisi gibi iyi birikim yapamıyorum. 2-3 aydır hep ucu ucuna gidiyor. ay başında kumbaraya başlıyorum. sanırım sadece kumbara birikimim olacak :) özledim buraları hadi yine destek olalım

Daha önceki yorumumda yazmıştım , eşimle kumbara yaptık bozuk ve kağıt için ayrı ayrı ve bir yıl açmayacağız. Yapıştırdık, bantladık açma imkanımız sıfır ve bu güzel bir yöntem aşırmamak için.

O kadar heyecanlıyız ki hala bunu mu yaparız şunu mu yaparız sürekli değiştiriyoruz hayalleri. Bu da kumbaramızı şenlendirmemize sebep oluyor tabi :)

Bu ayı atlatalım , önümüzdeki ay daha fazla atabiliriz diye düşünüyorum.

ben de memlekete gittiğimde yılllaaar önce (yaklaşık 15 yıl önce) hediyem olan kumbaramı buldum. küçük kırmızı kalp şeklinde ve üstünde tweety var hemen kaptım getirdim evime. hem hatırası var hem de kilitli tabi anahtarı kaybolmuş ama ben firkete ile açıyorum. sadece biraz zaman alıyor. tırtıklamam söz konusu bile olamaz yani

şimdi kumbaramda biraz para var ama ne zaman başladığımı hatırlamıyorum. kasımda baştan başlarım. içindekileri bütünleyip kenara koyarım :)

kizlar kasimda ben de güne basliyorum insaallah...200 liradan,bakalim hayirlisi...bir sene kadar sürecek,biraz uzun aslinda...dua edin de saglikla bitirebileyim...zaten birikim yapiyorum,bi toplu para da böyle gececek elime.

kizlar kasimda ben de güne basliyorum insaallah...200 liradan,bakalim hayirlisi...bir sene kadar sürecek,biraz uzun aslinda...dua edin de saglikla bitirebileyim...zaten birikim yapiyorum,bi toplu para da böyle gececek elime.
Benim bu kumbara harici bir gunüm var 6 senedir devam ediyor ilk basta uzun gibi geliyor 1 sene ama İnan hiç anlamıyorsun bizim kisi Nisan'da başladı bana Aralık ayı cıktı ne kaldı sunun sırasında bak geldi bile gerçi o paranın gideceği yer hazır ben aylık 150 veriyorum biri tam diğeri 50 tele bir arkadasla yarım girdik onu da Ocak'ta alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…