Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır diyip açmıyorum ben diğer hanımları bilemem tabi :)iyi geceler..yaa bişey sorcam,nasıl duruyosunuz açmadan kumbaralarınızı.bende 50 lira para kaldı yahu..üstten salıyorum parayı,alttan alıyorum ertesi gün..illa bişey çıkıyo yani..
iyi geceler..yaa bişey sorcam,nasıl duruyosunuz açmadan kumbaralarınızı.bende 50 lira para kaldı yahu..üstten salıyorum parayı,alttan alıyorum ertesi gün..illa bişey çıkıyo yani..
Benim bu kumbara harici bir gunüm var 6 senedir devam ediyor ilk basta uzun gibi geliyor 1 sene ama İnan hiç anlamıyorsun bizim kisi Nisan'da başladı bana Aralık ayı cıktı ne kaldı sunun sırasında bak geldi bile gerçi o paranın gideceği yer hazır ben aylık 150 veriyorum biri tam diğeri 50 tele bir arkadasla yarım girdik onu da Ocak'ta alacağım...kizlar kasimda ben de güne basliyorum insaallah...200 liradan,bakalim hayirlisi...bir sene kadar sürecek,biraz uzun aslinda...dua edin de saglikla bitirebileyim...zaten birikim yapiyorum,bi toplu para da böyle gececek elime.