• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrrr saydım kumbaramı 157 tl çıktı bunun 64,5 tl is gecen Aydan biriktirdiğim bu ay da 92,5 tl biriktirmiş oldum napsam bilemedim şimdi çeyrek yapsam üstüne koymak zorundayım gram yapsam artacak para sizce ne yapayım?

Benim kumbaradan 114 tl çıktı.
Areser canı. Bence genel olarak gram mı yoksa çeyrek mi yapmak istediğine karar ver. Ona göre yol çizersin.
Ben şimdilik Türk parası olarak tutacağım. Evimde yapmak istediğim Değişiklikler var. Onlar için kullanırım.

Kızlar 160,90 Kuruş çıktı :KK71: geçen ay elimde olmayan sebeplerden dolayı taşınmak zorunda kaldım. Bu yıl kardeşim de üni Kazandı benimle yaşıyor. Mutfak masrafı 3 kat arttı :KK57: yesin kuzum afiyet şeker olsun ama biraz zorlanıyorum. Bi de öğrenim kredisi ödemeye başladım :KK34:tatlı tatlı yemenin acı acı yellenmesi bu olsa gerek:KK34:

He bi de 25 tlsini cüzdanıma koydum. Gerisi de evdeki zor gün zulama gidecek. Normalde evde bi miktar nakit tutarım Allah korusun gece rahatsızlanırsam diye. Geçen aya kadar yalnız yaşıyordum çünkü. Taşınırken o parayı emlakçıyı komisyon olarak vermek zorunda kaldım :110:her yıl komisyon vereceksem böyle vay halime. Mağdur ediyorlar beni :KK43:

Kızlar merhaba,

Sabredip okuyamadım tüm mesajları. Ben de kumbara yapmak istiyorum. Nasıl bir plan program yapıyorsunuz?

Kızlar merhaba,

Sabredip okuyamadım tüm mesajları. Ben de kumbara yapmak istiyorum. Nasıl bir plan program yapıyorsunuz?
Her gün Yada duruma göre uygun olduğumuz günlerde kumbaraya para atıyoruz. Her ayın sonunda kumbarayı sayıp bildirim yapıyoruz. Herkes kumbaradan çıkan parasını farklı şekilde değerlendiriyor.
Ben her akşam işten gelince cğzdanımdaki bozuk paraları ve eğer varsa kağıt 5 lirayı kumbaraya atıyorum.
Şimdilik paramı Türk parası olarak tutuyorum. Evimde yaptırmak istediğim şeyler var. Onlar için kullanacağım inşallah

Kizlarrrr ben 200 tl biriktirmisim :) ilk birikim ne yapıcam ben şimdi altın çok yüksek değilmi suan şimdilik böyle kalsın diyorum

Kızlar Dün tüm gün ev keyfi Yaptım. Buzdolabı da tam taktırdı yani canim Hamburger menü istedi ama en az 15 tl vermem gerekiyordu. Buzdolabını açtım. Yarım soğan vardı Küp Küp doğradım ve salçayla kavurup yedim :KK70: bugün de sebzemi aldım oh be :21:

Back