• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam :-) nasılsınız ??

ben dün cüzdanımdaki işe yaramayan kartları çıkarıyordum. bi turizm şirketinin kartını çıkardım arkasından 20 tl çıktıııı :D hemen kumbarama attım. o 20 tlyi ne zaman koyduğumu bile hatırlamıyorum ama çok çok sevindim

salı, çarşamba, perşembe ve cuma toplamda 23 TL gitti kumbaraya
bereketli olsun inşallah:nazar::nazar:

maaş almama 10 gün var. 40 tl cüzdana 20 tl kumbarama :-) tabi kartla harcama yaptım :(

Cuma : 4,35 tl
Cumartesi :2,80 tl
Pazar : 1 tl gitti kumbişe

bereketi Allahtan

merhabalaaarr... bayadır atamıyordum kumbaraya para bende.. maddi durumumuz çıkmaza girmek üzereydi çok şükür eşimin maaşı vaktinde yattı ve eski maaşından daha yüksek yattı. önümüzde ki 6 ay kredi kartı kullanmamamız ve masraftan uzak durmalıyız. ben bu arada 2 arkadaşıma da kavanozdan kumbara yapıp birikime yöneltmeye çalıştım onları :)
ufak ufak onlarda kumbişlerini dolduruyorlar.
dün akşam 7,5 tl attım kumbaraya

günaydın kızlar, dün kendime dışarıdan yemek ısmarladım :-) azıcık para harcadım. ayda 1- 2 iyi oluyor. bir gün de bugün ne yesem ne pişirsem derdim olmuyor :D

Anaaa ben burayı yeni gördüm. Tam olarak napıosunuz bana da anlatsanıza?

mrb, biz hem sohbet ediyoruz hem de kumbaralarımıza para atıp o parayı nereden tasarruf ederek attığımızı yazıyoruz. birbirimize fikir vermiş oluyoruz :-)

katılmak istersen buyur gel :-)

selam kızlar.
1 haftadır var gücümle kumbarayı besledim:KK70:
dün de açtım dolunca, çıka çıka 60 tl çıktı:KK70:buna da şükür:oops:kumbarayı biraz büyütmem lazım sanırım pek minik benimki:KK53:
neyse parayı yatırıma attım hemen, bu ay başka atamam, sıkışırım çünkü, nakit kalmadı pek zaten, artık önümüzdeki ay..

Back